Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brillians
csendes tag
Üdv!
HTC Sensation és a Sensation 4G egy és ugyanaz a készülék vagy van valami különbség köztük? Majd valószínűleg akkumulátor cserét fogok végrehajtani (ha meglesz a telefon, természetesen ), de több terméknél is láttam a "4G" feliratot, ami elbizonytalanított.
Előre is köszönöm!
-
badd
tag
Sziasztok!
A következő problémám van. Van egy Samsung GT-S3550-es mobiltelefon, amiről az SMS üzeneteket szeretném lementeni. Ehhez le is töltöttem a Kies programot, de ott nem találok ilyen lehetőséget hogy üzenetek mentése, emellett olyat se hogy biztonsági mentés.
Van valami ötletek hogy hogy tudnám levarázsolni a telefonról az üzeneteket?
Előre is köszönöm!
-
OfficExtra
csendes tag
Szia(sztok)!
adott egy Acer DX900... sajna WM6.5 rommal
"USBDL none" hiba gyári WWE/553 kéne
tudna valaki vmi orvosságot erre a dologra!?
(telepítés elején készülék kikapcsol)
BootLoader mód el sem indulüdv.
[ Szerkesztve ]
Légyszíves privát üzenetet írjál, hozzászólást ritkán olvasok...
-
Hixon
csendes tag
Üdv!
Van egy Samsung C5212-es Dual Simes csodám. A kérdésem: lehet-e varázsolni rá valamilyen szótárprogramot (angol-magyar, magyar-angol, de még az egynyelvű angol is jó lenne)? A gép és a mobil között bluetooth kommunikációt fel tudok állítani, mást nem nagyon. Esetleg valami konkrét öltet?
Köszi szépen előre is
-
strongman1
csendes tag
Samsung i5800-ra hogy lehet a gyári üzenetjelző hangokon kívül más hangot beállítani?
-
Huroq
senior tag
Sziasztok
Kb 1 órája vettem meg a Luncher Pro Plus-t Marketen. És azt írja megrendelés folyamatban. Valaki meg tudja nekem mondani, mikor kapom meg az aktiváló kódot a plus-hoz?
Előre is köszi.
-
savanyaw
csendes tag
kösz srácok!
kaller1 - amint szerzek set kiprobáom, amugy a telo samsung e1120, és van egy privát asus p535-ös pda-m.
meroly - csak az fdn-eket tudom hivni + segély hivóSzebb Jövőt!
-
savanyaw
csendes tag
Sziasztok!
Van egy céges mobilom, osztrák t-mobil-os.
Le van tiltva a kimenő hívás, kimenő sms, az Fdn contacts-okat tudom hívni.
A telefon telefonszámát sem tudom.
Hogyan tudhatom meg a telefonszámot, hogy legalább fel tudjanak hívni a spanok?
Köszi!Szebb Jövőt!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz kaller1 #23785 üzenetére
Próbáltam azt is. Elméletileg tegnap kaptam tőle egy sms-t. Ez, ha jól tudom 3 napig megőrződik a rendszerben és azon belül bármikor megkaphatom, de nem jött meg azóta sem (kb. 14 órája). Pár órája frissítettem a szoftvert is (időszerű volt már) és reméltem, hogy ettől minden visszaáll alapállapotra, de sajnos nem törlődött semmilyen beállítás. Ez amúgy pozitív, de jelen esetben nem jött jól.
Zsolt_72: Tényleg az lenne a logikus, de nem ezt ajánlja fel, csak kiírja, hogy a szám már tiltva van, de semmi opció, hogy visszaállíthassam.
Bármi más ötlet? Nekem már csak a szerviz jutott az eszembe, de nem szeretnék többezer Ft-ot erre költeni, ha nem szükséges.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
artiny
őstag
Valaki feltette már az androidot Samsung Jet s8000 -re?
Mekkora a legkisebb memoria kártya amire fellehet tenni?
MIcro SD HC -t irnak hogy kell neki - ez a HC mit jelol...van sima MICRO SD es MICRO SD HC? mi kulombseg van koztuk? -
kaller1
veterán
válasz Geri Bátyó #23784 üzenetére
Ha máshogy nem megy, csinálj egy gyári beállítások visszaállítást, persze előtte csinálj egy mentést.
.::> <::.
-
Geri Bátyó
addikt
Sziasztok!
Van egy elég komoly problémám. Adott egy Samsung Wave 723, ami ugyebár Bada oprendszeres.
Nemrég elkezdtem törölni a kissé már túlburjánzott sms áradatot.
Bejövő üzenetnél ez így néz ki:Kimenő üzenetnél viszont be kell lépni a menübe és ott kell rányomni a bal felső "gombra".
Mivel eléggé reggel volt még, a nagy törölgetés közben egy bejövő üzenetnél is a fenti mozdulatsort hajtottam végre, de ott ez kissé mást jelent:
Sikeresen letiltottam az üzeneteket, így most sem fogadni, sem küldeni nem tudok az adott telefonszámra és nem tudom feloldani a tiltást. Nem találok semmi erre vonatkozó lehetőséget.
Nem vagyok egy telefonguru, így lehet, hogy csak a nyilvánvalót nem látom, úgyhogy ha van valakinek ötlete, akkor kérném, hogy szájbarágósan magyarázza el, hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy feloldjam a tiltást.
Előre is köszönöm a segítséget!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Ádám16
addikt
Sziasztok! Adott egy SGH U600 mobiltelefon, mely bekapcsol, gombjai kijelzője világít, csak képet nem ad. ( a kijelző feketén világít.) Szoft. friss. elég neki, v ne is próbáljam, mert más bajra jellemzők ezek a dolgok? Köszi előre is
-
zazahoho
őstag
hali
samsung wave gt-s8500 telefon ki-be kapcsolása nem az igazi,ajándékba lesz ,de nekem nem tetszik ,hogy hiába nyomom meg a gombot a piktogramnál,nem mindig kapcsol sem ki sem be.
ill nagyon sokáig kell nyomva tartani,de nem a jelzett helyen hanem attól beljebb ill picit felfelé ,egyébként minden hibátlan rajta,de ez bosszantó lehet gyári hiba?típus hiba? mit tegyek?Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
DigitalAngel
tag
válasz Skillet01 #23773 üzenetére
Androidra ez Class FM ment vele gondolom Radio1 is fog.
15 ève PH-n, adok-veszek
-
Skillet01
csendes tag
És ha ugyan ez a problémám nekem is, csak androiddal és a Rádio1-et szeretném hallgatni online? Tud-e valaki rá valamilyen appot?
Soha nem másztam semmiféle szamárlétrán. Sikereimet pusztán a gravitációnak köszönhetem.
-
meroly
veterán
válasz SOAD19 #23771 üzenetére
Az elsőre az üzenetbeállításokban keress karaktertámogatást. Sima nokia menüben tudom pontosan, de symbianban nem. Ott állítsd át korlátozottra a teljesről. Akkor nem fog nagy ékezeteket küldeni pl ű, ő, de helyette ü, ö megy és cserébe nem 30 karakter hanem csak 1.
A második problémára nincs megoldás, ez ilyen.Impossible is nothing
-
SOAD19
addikt
Hali!
Nem rég vettem egy Nokia E52-est és olyan problémám lennevele, hogy sms írásnál, bizonyos karakterekre 30 karaktert számol el. Ékezetes betűknél vettem észre. Valamit át kellene állítanom? Meg olyan is lenne, hogy azt nem lehetne valahogy átállítani, hogy szintén sms-nél, mikor gépelek, akkor pl. a 8-as gombnál a sorrend ne "t,u,ú,ü,ű,v " legyen, hanem mint a jól megszokott sony ericson-omnál "t,u,v,ú,ű". Logikusabb is, hogy előbb a sima betűk vannak és utánuk a ritkábban használt ékezetesek. Vagy ez Nokia sajátosság és nem változtatható meg?
Köszi!
-
sdd2
veterán
-
DigitalAngel
tag
Elnézést hspa-nak van irva es atsiklottam felette. FM radio nem lesz ahhoz hardver kell, max olyan adot tudsz befogni aminek ugye van netes streamingje.
Ezt ha megnézed elég régi telokon is futott, hozzá kell adni a netradio IP-jét.(http://www.sztarnet.hu/NeoFM/96_kbs_mp3.m3u) kerdes hogy az m3u-t tamogatja-e a progi.
[ Szerkesztve ]
15 ève PH-n, adok-veszek
-
sdd2
veterán
válasz DigitalAngel #23766 üzenetére
A Cedar-ban van 3G és aT ezt biztosítja is.Találtam javára de nem volt benne a Neo FM.
kaller1:
Te tudsz esetleg?
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
kaller1
veterán
válasz DigitalAngel #23766 üzenetére
meg Edge a max amit visz a Cedar
Kissé téves infó, többek között a 3G-t is tudja.
-
DigitalAngel
tag
Probáld ezt, de Edge a max amit visz a Cedar sztem ilyen szuper lefedettség mellett mint ami van a szolgáltatoknak szaggatni fog .
[ Szerkesztve ]
15 ève PH-n, adok-veszek
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
Sony ericsson Cedar-ra keresnék online rádiót.Lehetőleg legyen rajta Neo fm.Vagy esetleg egy link ami működik a telefonon.
Köszönöm előre isJó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
salgocomp
senior tag
Kb mibe fáj egy ilyen szervizes megoldás ? Mert 3-4-5 ezerért már lehet kapni ilyen telót...
Szerk.: Legközelebbi szerviz 3ezret mondott rá, szóval hagyom a fenébe...
[ Szerkesztve ]
-
salgocomp
senior tag
Az ilyen egyszerűbbek nem mennek vele, mint pl. az 12345.0000,00000. Úgyhogy ezen már változtatva lett a gyári.
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok. Adott egy Nokia 1616-os telefon, és kér egy biztonsági kódot a pin kód után, amit én nem tudok sajnos. Van erre valamilyen megoldás ? Vagy kuka a telefon ?
-
andrás47
senior tag
Feltöltőkártyás telefonoknál mennyi a maximális rendelkezésre álló idő feltöltés után.Vodafone,Telenor,T-mobile?
-
kaller1
veterán
válasz Dexter-2000 #23754 üzenetére
Na ja, mivel rendszer szinten be volt építve a készülékbe, de attól még a c510-en sem fogsz ilyen programot futtatni, mivel nem fér hozzá a rendszer ezen részéhez.
-
meroly
veterán
válasz Dexter-2000 #23750 üzenetére
Nincs
Ezért vettem 3720-atDigitalAngel: This requires that your device’s screen has a backlight.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
DigitalAngel
tag
amugy azokkal lehet altalaban amiknek pl kameranal is be lehet kapcsolni folyamatosra.
SonyEricssonoknál szinte mindnél meg lehet oldani, nokiábol még csak symbianon probáltam, de tedd fel hátha[ Szerkesztve ]
15 ève PH-n, adok-veszek
-
kaller1
veterán
válasz Dexter-2000 #23752 üzenetére
Ezek a javas appok csak ennyire képesek (fehéren világítani a kijelzőt), ha a ledet szeretnéd használni lámpaként, akkor válts okostelefonra.
-
Dexter-2000
őstag
a vaku kivételével minden világít fehéren
de lehet rosszat töltöttem le konkrét linket kérhetek?[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Isti2
aktív tag
java torch-ként guglizz rá, biztosan találsz
-
Dexter-2000
őstag
nokia 6303i hez van valami alkalmazás amivel folyamatosan tudok világítani a vakuval?
.jar vagy bármiSzép napot!
-
Mosanke
senior tag
Szia!
Volt májusban akcióban a LIDL-ben és a TESCO-ban is (az áruházi pénztáraknál lehetett csak megvenni) egy Telenoros ZTE-G S320 low-end kategóriás mobil 2999 Forintért. Tartozott hozzá egy telenoros SIM kártya rajta 500 Forint lebeszélhetőség, miután beaktiváltuk a SIM-et. Vettem belőle gyorsan kettőt. Egyet megtartottam melóra, a másikat anyukámnak adtam - aki már elmúlt nyolcvan éves - mert az előző mobilja éppen akkor költözött át az örök vadászmezőkre.
Nagyon egyszerű kezelni.Idős kora ellenére hívást fogadni és kezdeményezni Ő is tud ezen a mobilon. Beállítottam Neki a gyors tárcsázási hívásokat így még a menüben telefonkönyvet sem kell kezelnie csak a megfelelő számbillentyűt hosszabban nyomva tartani. Az előző Motorola kicsit bonyolultabb volt (Neki) ha hívást akart kezdeményezni rajta.
24 órán át tartó bekapcsolást nézve nála 9-10 napot kitart az akku egy töltéssel. Általában nem telefonál naponta 15-20 percnél többet. (hálózaton belül 20 Ft/perc)
Amire kell arra nagyon bőven megfelel. -
syl5
őstag
válasz Mosanke #23745 üzenetére
Benéztem!
Egy biztos, ha valaki kíváló üzemidővel keres T-Mobile-os olcsó alaptelefont, akkor annak nyugodt szívvel ajánlom az LG A100-at 3000 Ft-ért sim-el együtt, amiből 600 Ft lebeszélhető!Telefonáláson, smsezésen kívül nem tud szinte semmit, de amit tud az biztosan és sokáig egy töltéssel!
Első töltés után 9. napja megy kb 30 perc beszélgetéssel és még mindig 3/3-as az akksija, ami azt jelenti, hogy legalább ennyit még kétszer is kibír! Egyébként én simán olyan 5-6-7 hétre saccolom az üzemidőt nálam (heti fél óra telefonálás), így első töltés után.[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
Szia!
Nem én akarok venni. andrás47-re válaszoltam. Neki akartam segíteni a vásárláshoz.
Nekem (is) Samsungom van C3050, másfél hónapos és kártyafüggetlen.
Az Euronics-ben vettem 9990 forintért, van rá 12 hónap teljes körű és plusz 12+2 hónap korlátozott körű garancia. -
syl5
őstag
válasz Mosanke #23742 üzenetére
Lényegében teljesen mindegy, hogy melyiket veszed.
Illetve neked kell eldöntened mi a fontos.
-E1050-be 500 sms, E1170-be 100 sms fér
-E1050 nem tud MMS-t a leírás alapján, E1170 igen (mejegyzem mivel az E1050 képes adatátvilelre, ezért gondolom MMS is tud)
-E1170-el lehet hangot rögzíteni
-E1050-nek papíron kevesebb a beszélgetési és készenléti ideje.
-E1050 olcsóbb
Összegezve 2:2, mert az adatátvitel miatt az MMS nem hiszem, hogy gond lenne.De ha nem fontos az, hogy független legyen a telefon, akkor én inkább szolgáltatói telefont ajánlanék! Nagy szupermarketekbe (pl.: Tesco) és műszaki áruházakban (pl.: MM) mindhárom szolgáltatótól vannak ilyen quick csomagok. Nem kell semmi szerződést kötni, csak megveszed, mint egy kilo kenyeret, és kapsz egy telefont, meg egy új sim kártyát pár száz Ft lebeszélhetőséggel 2000 - 4000 Ft-ért. Pár hete vettem én is T-Mobile-os LG alaptelefont 3000 Ft-ért. Teljesen jó, 9. napja megy első töltés után és még mindig 3/3-as az akksi! A SIM kártyát ki se bontottam, eladtam 1600 Ft-ért, és van 1400 Ft-ért egy teljesen új telefonom! Vodafone-os is volt 2000 Ft-ért hasonló konstrukcióban, és Telenoros is 4000 Ft-ért. Most is van egy nagyon jó Telenoros ajánlat az S520 5000 Ft-ért sim kártyával, 400 Ft lebeszélhetőséggel. Bánom is, hogy nem Telenor-os vagyok, mert ez már nem az a mostani alaptelefon, amibe semmi nincs, majdnem egyenlő egy vezetékessel, hanem ebbe van zenelejátszó, kamera, lehet vele netezni, van benne fm rádió, bluetooth, lehet memkártyával bővíteni. Ebből még eladod a sim-et 1500-ért, aztán 3500 Ft-ért van egy teljesen jó telefonod!
Szóval én azt mondom, hogy ha nem fontos a független telefon, és nem ragaszkodsz a Samsung-hoz, akkor ballagj be egy közeli szupermarketbe, vagy műszaki áruházba!
-
Mosanke
senior tag
válasz andrás47 #23741 üzenetére
Szia!
Egy kis segítség a vásárláshoz. (ha van a közeledben ilyen üzlet)
Vannak országos átvételi pontok is.
Samsung E 1170 és Samsung E 1050.
Mindkettő kártyafüggetlen.[ Szerkesztve ]
-
misi393
csendes tag
válasz DigitalAngel #23715 üzenetére
Köszönöm.
-
Ayg0
senior tag
egy se w595 bosszús tulaja vagyok. a navigációs gombok világítása kikapcsolás után sem hajlandó elaludni és ezerrel szívja az akkut. most ott tartok, ha telefonálok vele kettőt-hármat, már egy napot se bír ki. plusz a legfrissebb, ma este kezdődött hóbortja, hogy a kijelző elsötétülése után (nyugalmi állapot) néhány perccel lefagy a teljes billentyűsor és csak az akku kikapása, majd visszahelyezése után ad újra életjelet.
ennyi alapján, látatlanba mi lehet a baja? (aug közepe fele volt szervizelve, szalagkábelt is cseréltek) illetve tudja valaki, hogy/hol lehet megbontani ezt a sz*rt? ez lenne a legfontosabb."A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
Valakinek van esetleg 1 éves vagy annál öregebb okostelefonja?Mert az érdekelne hogyan bírják ilyen kis helyen a procik.Mert ha nem bírják sokáig inkább laptopot vennék SE Xperia Mini helyett.
Köszönöm előre is.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
syl5
őstag
Sziasztok!
LG szerviz kódot (szerviz menü kódot) tudtok nekem mondani?
Konkrétan az akksi töltöttség %-os értékére lennék kíváncsi. -
Isti2
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a nokia C2-03 dual sim-es telefon zenelejátszójában van-e equalizer(hangszínszabályzó)??
Ez a rész az összes (videó)tesztből hiányzik, sem a youtube sem a google nem segített -
andrás47
senior tag
Milyen új telefont érdemes venni ,ami Telenor,vagy Vodafonos lehetne,fix helyen lenne,csupán az elérhetőség miatt lenne ,és fontos a hosszú üzemidő,és megbízhatóság,akár asztali készülék is lehet,természetesen amibe SIM kártya tehető.
-
doncortio
senior tag
Hali, létezik Xperia X8nak heavybb aksi? A választ megköszönnén.
És aki jártas Androidban: mi okozza azt hogy a Marketolről szednék le appot de csak a Marketen belül "Starting Download"-ol de semmi reakció a telefon részéről
[ Szerkesztve ]
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
$p@rr0w
őstag
-
$p@rr0w
őstag
Szerintem jó helyre írok:
Nokia N80-as telóm, nem mai gyerek úgyhogy meghalt a hangszórója a "telefonálásra használatos", legalábbis erre tippelek, mert csak kihangosítva cseng ki/hallom amit mondanak. Valamint kilazult a fém keret része is, nem tudom nem-e érintkezési hiba, mindenesetre ha nyomkodom nem javul meg. Mennyibe kerülhet ezt javíttatni és mi lehet a pontos baja? Tudom h látatlanban nehéz kérdés...
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
artiny
őstag
Sziasztok
Van egy Samsung Jet S8000 telefonom.
Belehet állítani rajta valahogy,hogy ne menjen fel az internetre (fizetősre,T-mobilosra (feltöltős vagyok)) kizárólag a wifivel tudjak netezni?Bevittem a T-mobilba azt mondták azt megtudják csinálni,hogy a tel.számomról letiltják az internetes hozzáférést.
Ha wifivel szerettem volna felmenni a googlemapsra(van a telefonban ilyen alkalmazás,mint a FB,YouTube,stb...) automatikussan a fizetős internet kapcsolódik be hiába vagyok fent wifivel. (alkalmazások internet hozzáférésénél a wifi van pedig kiválasztva)
Na most ha letiltatom a netet akkor a googlemapsot nem tudnám használni wifivel? -
mrlujoak
veterán
válasz riszter #23712 üzenetére
Az alap problémára egy teljes visszaállítás lenne az első próbálkozásom. Minden fontos adatot mentsetek le róla a művelet előtt!
Egyébként játékot - ami nagyobb tárhelyet csíp le a belső memóból - nem telepített rá a párod?
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
pc-user
senior tag
Memóriakártyáról akartam letörölni 1-2 könyvtárat. A könyvtárakban levő fájlok letörlődtek, de a könyvtárak nevei ottmaradtak, azok nem törlődtek, nem törölhetőek. Hogy tudnám eltüntetni ezeket formázás nélkül? SE K660i.
-
meroly
veterán
válasz DigitalAngel #23714 üzenetére
Én mióta az eszemet tudom +36-ként jelenik meg az idegen szám. De valóban pár telefon nem bírja ezt magában összerakni. Enyém pl akkor is kiírja a nevet, ha a szám 06-al van elmentve....
Impossible is nothing
-
veterán
Nemtudja valaki véletlenül hogy mikor lesz galaxy s-re hivatalos telenoros 2.3 as rom?
iPhone 16 Pro Max
-
DigitalAngel
tag
-
misi393
csendes tag
Üdv!
Nem volt korábban se laptopom, se mobilnetem. LG GD880-as telefont szeretnék használni modemnek linux (valószínű ubuntu) alatt. Fog működni? Kell hozzá valami extra program, beállítás, akármi? Nem tudom egyszerűen kipróbálni, mert ha nem megy, nincs miről visszatelepíteni az amúgy legális windowst, barkácsolni kéne vele.
Köszi a segítséget! -
ipod30
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek kéne. Lenne egy nokia 5800-m és egyszer csak úgy gondold a telefon, hogy mikor feloldóm a billentyűzárat akkor elmosódika kijelző (azaz csíkos lesz és semmit nem lehet látni csak színes csíkokat), majd ez a hibajelenség megszűnt, de mostanában újból előjön, ha a billentyűzárat feloldom vagy ha hívnak. Gondoltam, hogy szoftveres a hiba ezért a nokia honlapjáról leszedtem a legújabb szoftvert ami fennvolt (igaz, hogy is több, mint egy éves), de még mindig előjön ez a hiba a készülékkel.
Mi lehet a baja?
Válaszotokat és a segítségetek előre is köszönöm. Ha kérhetlek titeket akkor privátot írjatok, mert az könnyebben észreveszem. Mégegyszer köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz hackeeeee #23706 üzenetére
Igazad lehet, bár én már jó rég jártam külföldön, de akkor lelkesen mindig átírtam +36-ra, mondom hátha
A kinti szolgáltató a VLR-ből tudja, hogy magyar a készülék, így gondolom nem bonyolítják meg jobban a dolgunkat.mrlujoak: hm.... ezt jó tudni, hányszor szenvedtünk mi is ezzel és valóban a symbian üzenetként kezeli a BT-fájlokat
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
mrlujoak
veterán
válasz riszter #23703 üzenetére
Szia!
Anno még a Symbianos (S60v5) volt ilyen "gondom/gondja" másnak is, ha a telefon belső memóriájánál nagyobb fájlt szeretett volna kapni mondjuk BT-on keresztül.
Idézem egy, a Vivaz topikban írt hozzászólásom, és ha C5-(03) Symbi modellje van, talán ki tudtok okoskodni valamit...
"Ja, a memória megtelt problémádra:
Mivel a Symbian a BT-on beérkező állományokat üzenetként kezeli, így az a beérkező üzenetekbe kerül. Ez viszont a telefon belső memóriáját használja fel, ami ugye olyan 60 MB körüli.
Ilyenkor egy cselt tudsz eszközölni. (én is így csináltam, mert egyszerre vagy 150 MB-nyi zenét toltam át a K850i-mről a Vivazomra)Menü > Üzenetek > Opciók > Beállításo k> Egyéb > Használt memória
Itt állítsd be az E-t, mint memóriakártya.Ja, ne ijedj meg, ilyenkor az eddig beérkezett - és a telefon belső memóriájába mentődött sms-eket nem fogod látni, de nem törlődnek!
Ha végeztél a nagyméretű fájlok BT-s fogadásával, visszaállítod a C-t, mint használt memória, és ismét láthatóvá válnak a régebbi sms-ek."Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz meroly #23702 üzenetére
Kintről nézve, ha Te külföldön tartózkodsz, és a számod +36-tal hívják, akkor is megy ugyan úgy, mintha 06-tal lenne beírva... Ez tuti. Mivel ugye ha úgy mentik el a számod, és közben Te külföldre mész, és ezt a hívó nem tudja, attól működnie kell.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem!
Menyasszonyomnak van egy nokia c5-je és valamiért mostanában elfogyott a szabad tárhely a telefon memóriájából! Elötte volt egy szoftverfrissitésen nokia szervizben és most van 3Mb szabad hely! Ez azért rossz,mert nem tudok neki küldeni BT-on át semmit. A fájlkezelőben pedig minden felesleges anyagot töröltem a tel.memóriából, üresek a mappák!Segítségeteket előre is köszönöm!
Vivere militare est
-
meroly
veterán
válasz DigitalAngel #23701 üzenetére
Nem ez sajnos telefon feature
Bár tény, hogy már nem megy az előhívó nélküli hálózaton belüli hívás, de hogy 06 vagy +36 az elvileg szolgáltató szempontjából itthon mindegy. Külföldön léve más persze.....[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest