Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• total90

veterán

válasz mikrofon #25196 üzenetére

Van egy bringás táskám és egy amit akkor használok, amikor túrázok, mindkettőben az általam linkelt hálós háttámaszték van és az tökéletes.

A probléma a betétes, barázdás megoldással, hogy nem ér semmit :DDD

Jelenleg a 7. fotós táskám nyúzom 5 év alatt és nem azért, mert szétment, hanem, mert habár mindegyikben el tudtam férni, de ha túrázáskor a fotós cuccokat is vittem, akkor szarrá izzadtam és ez nyáron még elmegy, de télen, pláne mínuszokban nem buli.

Árban elmentem már egészen 300 euróig is, mert az is "hiperszupercsillivilli" betétes, meg nem izzad be a hát stb. és, de beizzad.

Az általad linketld Thule-től is volt, táskám, ez: [link] Minőség kiváló, helyi a gépnek, drónnak és tökéletes, de semmit sem érnek a betétek :W
    Némi veszteséggel, de mindig eladtam az aktuálisat és vettem valami másikat.

A mostani Crumplerem azért van meg régebb óta, mert a kialakítása valami iszonyat jó. Épp belefér az állvány összecsukva és a gépem is, drónnal együtt meg laptoppal.

Amit linkeltél, abból ez elég jónak néz ki [link] Árban is tuti, már csak kellene egy helyet találnom, ahol meg tudom nézni élőben is.

Köszi a linkeket :R

(#25199) Rapid136

Sajnos nem találok megfelelőt, de azért köszi.

(#25198) r.levente75

Ha ez nekem szól, mindeképp hátitáskát akarok.

Ha nincs jó, ló a szamár is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés