Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
-
nyávogi
tag
Exchange Rate Mechanism esetleg EuroRegionalMap
Bár sztem te erre gondolhatsz:
Electromagnetic-compatibility and Radio-spectrum Matters vagy, Electronic Records Management
ez a variáció lemaradt
Entity Relationship Modelling
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
-
Josh
tag
A vizes hajat fésűvel lövöm be, aztán egy kicsit megborzolom, és így nagyon király lesz, de ha a zselés hajat fésülöm, akkor olyan lesz, mintha a boci lenyalta volna, és utánna már nem tudom borzolni.
Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
-
Josh
tag
Hopsz, lehet, hogy kicsit félrefogalmaztam.
Tehát arról lenne szó, hogy vizesen a hajam nagyon jól be tudom lőni, de miután megszárad a hajam, már nem áll olyan jól a hajam, és ezért kellene valami szer, amit ha rákenek a vizesen belőtt hajamra, akkor megszáradás után is ugyanúgy tartja, ahogyan vizesen megcsináltam.
A zselé nem jó, nekem ahhoz nincs ügyességem.Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
-
rii
nagyúr
win2000-re ez a legokosabb megoldás szerintem, mert a múltkor is 2 órát szarakodtam, mir fel tudtam tenni a legujjabb MSN-t ... használtam volna én a 4-est, de az meg zat mondta, hoyhg fel kell kell tennem az 5-öst .. az meg azt mondtsa, hogy kell az explorer 6-os ... az meg azt mondta, hogy kell a SP4 ... és persze 10-ből 8 link rossz volt az MS honlapjén ... komolyba .. .ezért trilianozok most ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
The DJ
addikt
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest