Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Josh
tag
Hopsz, lehet, hogy kicsit félrefogalmaztam.
Tehát arról lenne szó, hogy vizesen a hajam nagyon jól be tudom lőni, de miután megszárad a hajam, már nem áll olyan jól a hajam, és ezért kellene valami szer, amit ha rákenek a vizesen belőtt hajamra, akkor megszáradás után is ugyanúgy tartja, ahogyan vizesen megcsináltam.
A zselé nem jó, nekem ahhoz nincs ügyességem. -
rii
nagyúr
win2000-re ez a legokosabb megoldás szerintem, mert a múltkor is 2 órát szarakodtam, mir fel tudtam tenni a legujjabb MSN-t ... használtam volna én a 4-est, de az meg zat mondta, hoyhg fel kell kell tennem az 5-öst .. az meg azt mondtsa, hogy kell az explorer 6-os ... az meg azt mondta, hogy kell a SP4 ... és persze 10-ből 8 link rossz volt az MS honlapjén ... komolyba .. .ezért trilianozok most ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest