Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• I02S3F

addikt

Sziasztok! Nincs konkrétan munkahelyi topic, így ide írnék! Nem tudom, hogy lesz-e türelmem rendesen mindent megfogalmazni.

Táppénzen vagyok. Egy betegséggel, ami magánügy. 1 hete vagyok táppénzen és a főnök fenyeget, hogy fegyelmit ad, ha nem veszem fel a telefont, meg fizu emelés ugrik, meg év végi jutalom ugrik.

szerk.: fizetés nélküli szabadsággal is fenyegetőzött

Szerencsére nem hivogat, de már utána jártam, hogy nem vagyok köteles felvenni a telefont. A kollegák is presszionáljak, hogy menjek vissza dolgozni.
    A fegyelmiről tudom, hogy az csak a jelenlegi munkahelyemre vonatkozik, kövi munkáltató nem fog róla tudni.

Nagyon mérgező a kapcsolat a főnivel. Bent piál a munkahelyen. A piától már nem normális. Rendszeresen hazudik, sőt a hazudozásra építi a karrierjét. A felelősséget rendszeresen rám kente. így úgy döntöttem, hogy váltok. Úgysem voltam rendesen megfizetve.

Munkahelyet azt találok, de az egészségem már nem olyan csereszabatos.

Nincs fizetve műszakpótlék. A fizu elinflálódott, nem volt emelés tavaly óta, előtte is úgy 8%. A másik, hogy a cég hibája, hogy nem tud egy rendes embert megfizetni.

Csak ki akartam adni a fáradt gőzt :(( .

Új hozzászólás Aktív témák