Hirdetés
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Tíz éve jelent meg a Bloodborne
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratrak
tag
Nekem a 3 a kedvencem, azt játszani is nagyon jó, meg mindent topra pörget, amitől a régiek működtek. Az újaknál meg egyértelműen a Ragnarok. A '18-as olyan "meh" volt, nagyon nem ezt vártam, és nagyon sok minden nem működött benne számomra jól (sokkal jobban bejött és máig bejön a régi részek izometrikus nézete, mint ez a ma divatos 3rd person perspektíva), viszont a Ragnarokra azért összeállt az egész, és azt már nagyon szerettem. Valahogy ott ért végül célba számomra az egész, és nagyon tetszett a sokféle helyszín, a résztvevők közti "csapatdinamika", nomeg a kamaszfiú és az apaságba egyre jobban "belejövő" főhős témája is, bár elég GOW-idegennek éreztem (főleg a '18-asban), itt végül összeállt egy kerek egésszé.
De az összes ilyen "nagy" rész top kategória igazából, a maga szintjén. A régiek bucira verik az újakat "húbazeg"-élményben, de főleg zenében (atyaég, azok a zenék!) az újak viszont képesek történetet mesélni, és nem egy agyatlan hent az egész... (Hozzáteszem, a régi/fiatal Kratosnak pont az a bája. El akarsz valamit intézni, amit amúgy lehetetlen? Mondd azt Kratosnak, hogy gyáva, aki nem tudja megcsinálni.... Kapsz egy "I am no coward"-ot, és job's done
)
Viszont az Ascension, meg a kézikonzolos részek nem voltak jók szerintem. Az Ascension szép volt, de nem adta az irányítás, és a sztorija sem fogott meg. A kézikonzolos két rész meg iszonyúan, borzasztóan, elképesztően repetitívre sikerült.
Nagyon kéne, hogy az 1-2-3 kijöjjön PC-re, csak azért nincs kedvem mindig előkaparni a PS3-at... -
Bad Pritt
félisten
Mai napig élénken él bennem a God of War 2 első indítása és hogy alig bírtuk felfogni, mennyire jó játék az aggastyán PS2-n. Biblikus volt, peak gaming élmény.
-
Sirandrish
legenda
Minden nagygépes részt végigvittem, és mindet imádtam. Nem sok ilyen sorozat van
-
Én is a Ragnarök fölé emelném a 18 -s részt, elöbbinél valami számomra nem talált be. A Valhalla dlc viszont nagyot ütött az összes rész ismeretében.
Ezen felül a Ghost of Sparta -t és a 2 -t emelném ki, de a 3 is nagy kedvenc az epic dara miatt.
Remélem az új rész újra a képernyőhöz tud majd szegezni. -
Yodafon
őstag
A regiekkel nem jatszottam de nekem a 2018-as GoW sokkal jobban tetszett mint a Ragnarok.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kratos kalandjai és megpróbáltatásai két évtizeddel ezelőtt, a PlayStation 2 érában indultak.
- Nintendo Switch V2 32GB + 32GB (SD kártya)
- Lemezmeghajtós & Digital PS5 FAT és SLIM gépcsomagok garanciával -konzol beszámítás ok!-
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10-07-ig/beszámítás van/Ingyen FOX
- Xbox One X 1TB + 2 kontroller + GTA V
- Steam Deck 512GB karcmentes, 100% akku, dobozában! Mint az új!
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest