Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
inf3rno #25000 üzenetére
Hát sajnos itt minden normális embert meghurcolnak, például nem egy esetben volt ismerős körökben önvédelem, de végül még is garázdasággal gyanúsították az embert.
3 Gipsy belém köt, én meg barátnőmmel vagyok túl lépnek a határon elkezdik fogdosni és engem is lökdösnek.
Mikor az ember eldurran megvédi magát és akit szeret, utána még én vagyok a garázda.....
Ez még régen volt suliba, izgalmasan köszöntöttem a 18 éves kort
Ez volt úgy 7 éve, de kíváncsi vagyok melyik ember nem durranna el ilyen esetben.
1 év felfüggesztettet kaptam, még képet is csináltam rólam mint a filmekbe, ilyen táblával meg ujjlenyomatot is vettek.Azóta nem történt velem semmi, nem volt azóta se rendőrségen. De tényleg én éreztem magam kínosan, az a 3 srácból egyik már börtönben van. Csak az zavar hogy miért én kapok, mikor kiprovokálták a helyzetet.
Azért annak örülök, itt hardapron azért nagyrészt jófej értelmes emberekkel beszélgettek, és akikkel idáig üzleteltem személyesen mindegyik nagyon kedves jófej volt. Senki se volt balhés, kötekedős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Trek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hollow Knight
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- TUF Gaming FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest