Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz janeszgol #22 üzenetére
Jó neked, ha találtál új és valid érveket Buster oldalán. Én még mindig azt látom, amit már hosszú hónapok alatt eddig is minden hasonló hír alatt láttam tőle: az árukapcsolás jó, a monopólium jó, az Apple minden pénzt megér. Ráadásul szándékosan összemos még most is dolgokat: zárt rendszerre hivatkozással próbálja magyarázni, hogy a más általi app-store-ok mennyire illegitimek, és hogy jogosan sarcolja pluszban őket az alma (mintha a kormány azt mondaná, hogy gyalogosként ha az aszfalt/beton járdákat használod, akkor azok használatáért fizess adót, ha nem azt használod, akkor meg kapsz a nyakadba egy valag büntetést, mert miért nem a járdán közlekedsz). De nem véletlenül nem szállok be a vitába, hiszen őt meggyőzni lehetetlen. Hagyom inkább a fenébe, nekem ennyit nem ér a dolog (csak ne irkálna ennyit, mintha fizetett Apple alkalmazott lenne, és azért kapná a pénzt, hogy kimossa őket a sz@rból).
A fene, most ezt a témát is törölhetem ki az "Itt szóltam hozzá" listámból, mert nekem aztán tényleg nincs szükségem ide visszatalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM