-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Sziasztok!
Esetleg meg tudná mondani valaki, hogy a Citroen C-Elysee gyári rádiójának milyen az antenna csatlakozása/hogyan kérjem a boltba?
Kép róla.
Gondolom a fehér csati az...vagy a mellette lévő téglalap alakú...nagyon nem értek hozzá[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Kicx AD 1.400-as erősítőhöz keresnék (reflex???)ládát 50 ropiig bezárólag, tuctuc, rmb, hangoskodásra...tehát semmi extra.
Hertz DBX 252.3 (zárt láda 2 ohm, lövésem sincs, hogy jó e nekem).
MacAudio Destroyer JK3000
DLD Acoustics 500+ pro 50l-es reflex ládában
DLD Acoustics 500+ pro3 50l-es reflex ládában
Kicx Stq 382 75l-es reflex ládában
Gladen Audio RS 12 BR
Gondolom reflex láda kéne nekem, de meggyőzhető vagyok e téren is.
Lövésem sincs, hogy van e jelentősége a 2, 2x2 illetve 4 ohmos motyónak, nem értek hozzá, de szintén várom a meglátásokat.
Viszonyítás képen egy MacAudio MPX 2000&MacAudio MP Box 300-as szettet használtam több kevesebb sikerrel, gondolom ezt a szintet nem lesz nehéz felülmúlni.
Természetesen más ajánlatokat is meghallgatok, előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz gramofon89 #71582 üzenetére
Ránézek arra az erőlködőre, köszönöm a tippet!
-
Milka 78
nagyúr
válasz gramofon89 #71579 üzenetére
Sajna a gyári fej alap. A tempómattól kezdve minden mindennel össze van kötve, és a 4 db Alpine SPG-13C2 (+2 csipogó) egész értékelhető a gyári recsegőkhöz képest (e téren a belépő szint elég nekem). A ládával viszont nem tudok kibékülni.
Mac Audio Titanium Pro 2.0 vagy Gladen Audio RC 600c1 esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Hali Urak!
Van egy Mac Audio mpx 2000 erősítő és egy Mac Audio MP Box 300 mélyláda. Eddig egy Matiz-ban volt és bár sosem voltam teljesen megelégedve a szettel azért el voltam vele majd 8 évig. Az erősítőt ha 50%-nál magasabbra tekertem akkor elkezdett torzítani ami gondolom annak gyengesége miatt következett be (de javítsatok ki ha tévednék). Mivel egy fent említett Matizban volt és a láda kb 2.5 méterre volt velem egy légtérbe, így azért be lehetett állítani, hogy legyen hangja és ne torzítson.
A probléma az, hogy most egy sedan-ba került (C-Elysee/gyári fejegység) és a kocsi felépítése miatt kb eltűnt a hangja, ha meg feltekerem az erősítőt akkor ugyan lesz hang, de baromi torz.
A kérdés annyi lenne, hogy előrelépés lenne ha az erősítőt cserélném Mac Audio Edition S Mono-ra vagy esetleg ládát is kéne cserélnem (MP112, JBL STAGE 1200B, DLD Acoustics 500+....30-ig bezárólag, már ha muszáj cserélni a jelenlegit) , hogy elérjem a korábbi "egyterűs" élményt?
Csak új alkatrész játszik és ha ládát is kell cserélnem akkor 70-be bele kéne férnie, de ha nem muszáj akkor a ládacserét kihagynám.
Előre is köszönöm az észrevételeket[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Régebbi motorosoktól kérdezném, hogy nem él emlékezetükben a SAL 4 ch-s erősítő ami kék színű volt és baromi ronda plexi ablak volt a a fedlapjába vágva?Kb. így nézett ki (értelem szerűe kékbe és egy deka felirat sem volt rajta, hogy miféle fajta):
Emlékszik valaki ennek a rettenetnek a nevére vagy bármilyen adatára?
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Helló Urak!
Annó az MM-ből lett véve egy Sony Xplod 2 utas,10cm-es szett hozzá járó magasakkal,amiből az egyik meg makkant.A magas pont így néz ki.
Sajnos több infót nem tudok mondani róla,de durván 2006-2007-körül lett véve és hangváltó doboz mentes (kábelen van egy ellenállás szerű,durván 0.5x2cm-es henger) és ehhez baromira hasonlít ami segíthet a pontos típus meghatározásában...
A lényeg az,hogy kéne két csipogó ami kiváltaná a hibás sugárzót és a párját,mindezt olcsón.
Nagy igények nincsenek,nem vagyok vájt fülű,csak tudja azt mint az elődje.
Gondolom beépített hangváltós magas kéne nekem.
Amiket néztem az az SAL ADT40/55 és az MNC 33607/8/9 (tehát ebben a sávban gondolkodom).
Ezek közül valamelyik technikailag megfelelhet nekem?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest