Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducati113
csendes tag
válasz V8TommY #18295 üzenetére
Ha már ilyen jól elvagy eresztve
http://www.ebay.de/itm/POLIERMASCHINE-EXZENTER-POLIERER-RUPES-LHR21ES-STN-BIGFOOT-POLIERMASCHINEN-/252084923515?hash=item3ab16eac7b:geQAAOSwLqFV7tl-
De egy biztos,hogy amit te magadnak csinálsz az az igazi,akkor biztos lehetsz benne ,hogy olyan lesz amit te szeretnél.
Sajnos az ember mindig belefut olyanba ha mással csináltatja meg a dolgot.
Hát ezt mért így,vagy méretnem csinálta meg. Gondolom ez mindenkinek ismerős.
Persze azért tökölős egy meló,főleg ha szépet szeretnél de ha van türelmed és kitartásod akkor ne haboz!!!
Ne félj azért annyira nem nagy kunst mint itt egyesek mondják.
Nem vitatkozni akarok,szóval a témát ezzel itt zárjuk is be. Többi fórumozónak.
Menzernát tudom ajánlani. FG 400 utána SF 4000 de ez helyet már van SFP 3800.http://poliranyagok.hu/category/menzerna/auto/ 1liter 6000 és 7500ft
Ezzel már igen szép fényt fogsz elérni.
Nagyon mély karcok vannak akkor 1000 1500 .....4000 es vizes papír. Itt már figyelmes légy gépel csinálod akkor 2000 töl mehet a menzerna 400 az már felhozza fényesre a felületet.
Dodi a nagy penge őt kérdezheted. Persze én is innen figyeltem,hogy ő mit használ.
Menzerna FG 400 király 3 lépés egy flakonban!!! -
V8TommY
tag
Sziasztok,
Ezt a topikot csak nemregen fedeztem fel de nagyon jo erzessel tolt el, hogy igy osszegyult egy tapasztalat es tudas egy helyen. Gyakorlat szempontjabol teljes kezdo, vagyis hetvegi hulyegyerek vagyok mikszalas torlokkel es ketto vodorrel. (Ennek megfeleloen mindig tiszta, de nagyon gaz fenyezesu 12 eves Megane-nal)
Tavaly marcius ota Nemetorszagba koltoztem Szekesfehervarrol, de Nyiregyhazan szulettem.
Evek ota rendszeres latogatoja es csodaloja vagyok a Drive Clean es Ammo NYC csatornaknak. Egyszerre nevettet meg es tolt el csodalattal One Owner Car Guy munkaja es felfogasa.Kepes vagyok orakat elidozni ebben a temaban, es az igazat megvallva nagyon szeretnek a videonezegetes helyett a valo vilagban is polirozossal foglalkozni.
Valamikor a jovoben szeretnem megvenni eletem elso tisztesseges DA polirgepet. Ezzel kapcsolatban szeretnem kerdezni toletek, hogy van-e tapasztalatot a kovetkezo gepekkel:
1. No swirls! Xtreme
2. Lupus Pro Plus 21
3. Tornador PH21Ami közös bennük, hogy mind 21 mm-es hubbal rendelkeszik mind baratibb aron adjak oket mint a Rupes-t. A Rupes 21ES egyebkent 350€ korul van errefel ujonnan, mig a fentiek rendre 200€ kerul mennek. A Tornador az egyedüli ami 300€. Azt egyebkent 10 vagy 15 meteres kabellel szerelik gyarilag.
Jelenleg fut a nemet ebay-en egy akcio ahol eszmeletlen mennyisegu kiegszitovel lehetne hozzajutni egy Rupeshoz. Egesz pontosan: Ez igy együtt jelenleg 310 € es meg ket nap van licitalni ra.
A vasarlast nem szeretnem elkapkodni, evekre tervezek es a gepet az elso evekben mindenfelekeppen tanulasra, fejlodesre otthoni hasznalatra tervezem es ha ugy alakul, akkor par ev mulva elkezdenek foglalkozni komolyabban is a temaval.
udv
[ Szerkesztve ]
http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ - V8TommY felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
stefike
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Visszaolvastam több mint 3000 hozzászólást, de nem igazán találtam megoldást a gondomra.
Lökhárító, benne fekete díszcsík. Nem színre fújt, hanem sima műanyag.Valaki beletolatott az autóba, és apró karcok vannak rajta. A körmöm nem akad meg bennük.
Mivel lehet eltünteni ezeket?Esetleg az Autoglym Bumper & Trim Gel?
-
MunezXBK
nagyúr
Bitporknak hála, HD képek aktívak.
-
veterán
A samponból az Xtreme és a normál (2 literes, narancssárga) verziót használtam, az utóbbi jobban bevált. A kóla bogároldásra is megfelel
Az Xtreme-t végül elhasználtam felni mosásra, egyéb másodlagos dologra; a fekete fényezésen homályos bevonatot hagy.
@Munez: a HD kép nekem is bejött a legutolsó autóeladáskor. Szerk: bocs, értem!
[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Sonax termékek (rovaroldó, sampon, üvegtisztító) az ajánlottak közé tartoznak?
.
-
boost
addikt
-
Morris
veterán
válasz bitpork #18275 üzenetére
Mert valószínűleg kicsi a célközönség. Nincs ezzel semmi baj.
Ott vannak a sima A6-ok is, amik ugyanúgy néznek ki (majdnem) mint az alród, és azok ugye olcsóbban mennek.
Ez ilyen.
Többen keresnek(tek) sima A6-ot talán az ára miatt is, mint alródot. szerintem...."plusz egy topik ahová nem kell írnom." - Nekem itt ne sértődősködjé mán. Ez nem rád vall!
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz tboy93 #18271 üzenetére
Wáó, Mester taníccs, és mond meg akkor h az allroadot HD képekkel miért kellett árulnom január 26 tól november elejéig több mint 1 millát engedve az árból.
Hagyjuk, bocsánat hogy megosztottam a tapasztalatomat, plusz egy topik ahová nem kell írnom.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
MunezXBK
nagyúr
-
nagyúr
válasz bitpork #18270 üzenetére
Nem felesleges. En speciel utalom ha nem lehet bele nagyitani, mindig az az erzesem tamad tole hogy valamit rejtegetni akar a tulaj, ami sajnos legtobbszor be is jott Amint megkaptam emailben a hd kepeket kiderultek a huncutsagok, kis szinelteres, illesztesi hezagok stb stb... Raadasul pont egy audinal nem engedheti meg a tulaj a hd kepeket? En a kis szaros 1.0 swiftemrol is feltettem nagy felbontasu kepeket, igen latszottak rajta a hibak, de megis 2(!) nap alatt elvittek. Jot tesz a vevo lelkenek ha ugy erzi hogy nincs mit rejtegetnie a tulajnak
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #18267 üzenetére
508 ft amúgy. Annyit nekem nem ér.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #18267 üzenetére
Így is azt mondták, hogy gyanúsan patika állapotú.
Ha tudnák, hogy ez mindig így néz ki.
-
boost
addikt
Sziasztok, ha lemostam a kocsit, és mentes minden szunyogmaradéktól, van, amit érdemes rákenni, ami tartosítja kicsit a fényét? valami wax szerűséget, kézzel? Mit ajánlatok?
-
viharhozo
addikt
Kösz mindenkinek, nyilvan Pest lenne a legjobb, de majd meglatjuk.
Lama kerdes, de nem ertek hozza: a regi borozest gondolom nem szedik le, hanem raraknak meg egy reteget?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ducati113
csendes tag
válasz viharhozo #18256 üzenetére
Kisbér 13 ezer. Nem egy forma 1 es versenyző kormányát csinálta anno.
Postán is küldheted a kormányt.Profi a srác, telefonon megbeszélhetsz mindent.Bőr cérna szín elképzeléseid.
Nem fogsz csalódni garantálom.
[link]Vannak csodák hidd el. Nem lehet belekötni a munkájába.
Nem vetít a srác mint egyesek
Linkesítve.
[ Módosította: Qru ]
-
veterán
válasz viharhozo #18256 üzenetére
Nem túl idős autók esetén érdemes újszerű bontott bőrkormányt is keresni. De ki lehet fogni zsír újakat is kedvező áron - pont tegnap linkeltem a VAG topikba vadonatúj Golf 5, ill. Golf 6 bőrkorit 17, ill. 15 ezer forintért.
Tavaly én is egy újszerűt vettem 17-ért, a használt műanyagot meg eladtam 7 ezerért.
-
viharhozo
addikt
Olyan helyet keresnek Pest kornyeken, ahol borkormany (+esetlegesen konyoklo, de az reszletkerdes) ujraborozeset vallaljak. Csodak nyilvan nincsenek, de vmi szebb megoldast varnek el, mint a Tescos kormanyvedo lehetoleg epeszu aron (par eve kerdezgettem, akkor 20-30k-t mondtak erre).
Kösz!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
boost
addikt
Sziasztok, ülések tisztítására mit ajánlatok? Milyen szert és milyen kendőt vagy szivacsot hozzá? Köszi
-
-cobra-
aktív tag
válasz bitpork #18249 üzenetére
Valóban elég alacsony, de elvégre egy sport sedanról beszélünk, és szerencsére még megy a ki-be szállás.
A motortér törölgetésnek az az oka, hogy szép legyen (sajnos ilyen a maximalizmus). Lehet kapni motortér tisztító sprayt, azzal lefújod, kis ecsettel átdörgölöd, majd magasnyomásúval messziről lecsapatod. A generátort és az egyéb elektromos dolgokat érdemes bezacsizni. Ha megszáradt akkor a műanyag részekre mehet a műanyagápoló gél szivaccsal felvíve. -
-cobra-
aktív tag
Múlt hét óta új szekér állt a házhoz. A hétvégi jó időre való tekintettel kapott is egy teljes belső takarítást és ápolást, kívülről egy réteg waxot, illetve a motortér is ki takarítva. Képek Tavasszal kap majd egy finom polírt meg felmennek a nyári felnik és lesz nyálcsorgatás.
-
Formaster
addikt
Feldobnám újra a kérdést Sonax gyurmából melyiket érdemes venni? Van sárga, piros és kék. Enyhén szennyezett a lakk, 5 éves. Én a kékre vagy a sárgára gondoltam, utóbbit adják szettben is folyadékkal. Ajánlhatnátok még valami pöpec waxot meg bőrápoló szettet. Köszi!!
-
g4bb3r
tag
Hali.
Ilyet próbált már valaki? Horpadásjavítás házilag. Jelenleg csak 1db horpadásom van (bevásárlókocsi a kilincs alatt valószínűleg) gondolkozom megérné venni egy ilyet. Nem tudom mennyiért húznák ki lakatosok..
Illetve hogy hívják ezt angolul? Elég jó vagyok angolból de a "horpadáskihúzó készlet" megfogott körülnéznék külföldi webshopokban is..
[ Szerkesztve ]
-
-cobra-
aktív tag
válasz #00809728 #18237 üzenetére
Ez nagyon tuti, lehet berendelek egyet.
Wolf termékekkel kapcsolatban van tapasztalat? A webshopban regisztráció után láthatóak az árak, elég barátinak tűnnek. Ezeket a cuccokat néztem ki konkrétan:Fallout Remover - felnitiszító
Jewel it - fényesítő polírozáshoz
Silk Milk - matt műszerfal áplására -
törölt tag
-
agent_k
őstag
-
Mappa
addikt
Csiszoló gyurmából jók ezek az eBay-es 600-1000 forintos gyurmák is vagy ebből is érdemes drágábbat venni? Néztem sonax gyurmáját is de az 8-9 pénz annyit biztosan nem adnék érte.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
-cobra-
aktív tag
válasz TayRol #18223 üzenetére
Szintén zenész. Én felniről szeretnék masszívan ráégett fékport és kátrányt leszedni. Eddig mosással és benzinnel próbálkoztam, több-kevesebb sikerrel. Ez a sósavas takarítás mennyire veszélyes, nem bántja a felnit vagy a gumit? Rendes háztartási sóval kell hozzá? Ha igen, akkor hány százalékos és milyen arányban kell hígítani?
-
TayRol
nagyúr
A dísztárcsáról a ráégett fékport mivel lehet leszedni? Hibátlan állapotú, gyári dísztárcsa, de tuti 1-2 éve nem mosták.
-
törölt tag
Szerintem nem kell ragozni tovább.
Ha elvitted volna autómosóba ott 120bar felett lett volna a a magasnyomású.Annak sem szabadott volna leszedni és még a gyengének sem.
Sajnos vagy zsíros maradt vagy a szorókitt nem volt megfelelően kiszárítva és még enyhe nedvesen lett ráküldve a szin.Tény az,hogy ha festek egy akármit akkor mindig elmondom 1hétig nem mosógassák.Te esetedben ez 3hónap volt.Szóval nyugodtan vidd vissza.
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz runner 125 #18220 üzenetére
60-70cm széles? Mármint a magasnyomású egy vonalban nyomja arra gondolsz?
Ott kb olyan nyomása, ereje van amivel a szobavirágok levelét nedvesítő kézi spricolónakÉn itthon a szintén krajcáros mosóval 10-15cm széles vízsugárral szoktam mosni, de ha madárszar van közelebb kel menni. Persze utána át van mosva kefével.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
vhgtev
újonc
válasz runner 125 #18218 üzenetére
Hát nem vagyok biztos benne, hogy kamuznom kéne, pont azért amit írsz ("nem szabadna h lekapjon ").
Kérdezősködtem itt-ott, van aki szerint nem lett megfelelően zsírtalanítva - az okozhat ilyet.
Egyébként nekem a legkisebb, legalapabb Karcher gépem van. Össze se tudom hasonlítani azzal a gőzborotvával ami egy normális autómosóban van és amit sokszor alig tud megtartani a "mosósrác". Még jó, hogy kivételesen nem vittem el mosatni... hát lehet, hogy az a gép letépte volna a fél ajtót. Csütörtökre beszéltem meg időpontot az ipsével, meglátjuk milyen lesz a hozzáállásuk. -
runner 125
nagyúr
válasz stickermajom #18216 üzenetére
..én havi 1x kenem át.
vhgtev
Uh, azért ez kemény.
7-8 éve az akkori motorom műanyag eleméről nekem is sikerült leborotválni a fényezést, bár akkor én voltam fax, mert nem vettem szélesebbre a nagynyomású fejét és azért 2cm hosszan van ereje 100-110 BAR víznyomásnak fél méterről.
Reklamáld meg, de szerintem találj ki más storyt. Persze, normális lakkozott fényezést elvileg nem szabadna h lekapjon az 1 pontba ráirányított sterimo sem, de akkor is... legközelebb légy vele óvatosabb.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz stickermajom #18216 üzenetére
Amikor puha és nem érezni száraznak a bőrt, akkor szoktam leginkább.
Meg amikor vágyom az ápoló illatára.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz stickermajom #18214 üzenetére
Azaz.
Nem kell, sima pamutrongy tökéletes.
-
g4bb3r
tag
Nekem a lakk pattog le itt ott... ezt lehet valahogy megállítani orvosolni vagy bele kell törődni?
-
vhgtev
újonc
Sziasztok, az alábbi képen látható festékleválást egy magasnyomású mosó okozta amikor mostam a kertben az autót. Az ajtó 3 hónappal ezelőtt lett fényezve egy Renault márkaszervízben. Mivel garanciális viszem vissza, de szerintetek a szervízben rám foghatják a hiba okozását? Halottatok már ilyen esetről?
Mivel nem értek hozzá, kicsit meg vagyok illetődve, nehogy a végén még ne akarják kijavítani. -
Mappa
addikt
válasz szekra #18204 üzenetére
2005 Bora - szintén van de nekem inkább akkor ha a térdemet nyomom a középkonzolnak. 1 év alatt hozzászoktam. Elején szét idegelt. + ez a fabetét(enyémben) műanyag lapok, hamutartó betét stb. sem egy nagyon jó minőségű anyag... Recsegő, ropogó, nyikorgó. Főleg télen, ebben a hűvős időben van hangja.
Én beletörődtem
nem kötelező megadni
-
MunezXBK
nagyúr
válasz stickermajom #18205 üzenetére
Autoglymé jófajta.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Bőrápolásra mit ajánlotok? Autoglym és Fenice termékek között vacillálok. Sonaxot is néztem volna (mintha a gyári is Sonax lenne), de itthoni honlapjuk karbantartás alatt már egy hónapja, rendelni pedig nem nagyon lehet ahogy nézem. Szürke félbőr ülésekről lenne szó.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- OWON HDS272S kézi oszcilloszkóp, multiméter és hullámforma generátor
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest