- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Fa asztalra szeretnék vágatni üveglapot, hogy könnyen lehessen takarítani.
Milyen vastagságút és milyen fajta üveget célszerű rakni rá? -
tepenzed
őstag
Sziasztok! Vettem 6 db ilyen kerti széket: [link]
Nem túl acélos a gyári kezelése. Alapvetően van felette UV védős tető, de oldalról szeles időben megy rájuk ugyanúgy a víz, persze nem annyi.
Kérdésem, hogy mivel érdemes lekenni és milyen gyakran?
Néztem Obiban színtelen faolajat, de az a bajom, hogy ezt ha kinyitom, utána gondolom beszárad, kisebb kiszerelésben nem nagyon találtam. [link] [link][ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja vettünk ebben a hányadék áruházban egy túlárazott étkezőasztalt: [link]
Azóta az őrületbe kerget, ugyanis csapnivaló a felületkezelése (van egyáltalán?), kb néhány lyuk van rajta kezelve, de mintha a védőréteg teljesen hiányozna egyébként. Bármi kifolyik, hiába töröljük azonnal, rögtön szívja be a fa és folt marad ott. Így nem lehet étkezni, hogy egy pillanatra sem mehet semmi az asztalra, gumi terítővel meg nem fogom lefedni, akkor minek választottam ilyet.
Mivel kellene lekenni? Én attól félek, hogy ha én ezt most elkezdem kenegetni, baromi ronda lesz utána az asztal? Egyáltalán elég csak lekenni bármivel vagy csiszolni / bármit kell?
Alapvetően teljesen sima a felület, csak apró hézagok vannak, amik nagyjából vannak csak egyébként valami átlátszó anyaggal kitöltve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Óra topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- DJI topic
- iPhone topik
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest