Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Köszi a javaslást
A dewalt az már túl drágának tűnik, elképzelhető hogy most lesz használva a léceket csiszolni, és utána csak 1 emberöltő múlva
Tudom lehetne bérelni is minőségi gépet, de akkor rajtam a kényszer hogy minél hamarabb végezzek és így kevesebb legyen a bérlés. Míg ha sajátot használok, akkor akár napokig eltökölhetek vele. Ezért gondoltam, hogy ha egy munkát kibír egy olcsó gép, akkor inkább azt választanám.
A javasolt makita talán még beleférhet a keretbe. És mi a vélemény [erről]? Metabo se rossz név, ugye?
#61545fogtunder Teljesen egyenesek a lécek, a külső felület egy picit domború, ennyi az extra benne. Régi festék már teljesen lehámlott róla, csiszolás kapna egy szép lazúrt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Symino Best Seller Gamer széke! Grafitszürke VAGY Fekete színben, bontatlan új!
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest