Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Ashes of Creation (MMO)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCH04
csendes tag
válasz
Loobelt70 #29933 üzenetére
Ne viccelj!
Nincs semmi titok legalábbis nálam. Sokan megvezettek az elején, nem a frankót mondták el. Tudni kell válogatni a tanácsok között.
Informatikusnak készültem, pár évet jártam, aztán a fater lerobbant ápolni kellett, nem akartam otthonba adni, így valamit kellett kezdeni egy kis faluban a világ végén. Volt a kárpótlás, vettem erdőket aztán így jött a fűrész. Egyszer bejött a Makovec egyik embere, megmért egy tölgy pallót tolómérővel, aztán jöttek a melók.
Restaurátorok,asztalosok, bútorgyárak, külföldi megrendelések stb. Ahogy jött OV nem lett több megrendelés.
Nem akarok sírni, csak egy kis rövid történelem.
Kezdd ott, hogy megnézed hány ampert tudsz varázsolni, mert minimum 22kW-os motor kell ezzel kis előtolással bármilyen rönköt tudsz szelni. Jön még három motor hidraulika, lap le-föl, előtolás ehhez kell egy frekvenciaváltó ami húzós. Ezek 2-2,2kw motorok. A lap le-föl hajtóműves. A legfontosabb a tengelyek CMO4 mindenképpen hőkezelt, és kúpra kell a kerekeket, ehhez egy nagyon spéci esztergályost kell keresned.
Jön még az elektronikai rész, mágneskapcsolókból egy csomó. Nehogy üzletbe vedd meg!
Fölöslegesen ne költsd el a pénzed, kérdezz és segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest