Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Azért azt jó, ha tudja mindenki, hogy személyes –nem éppen egy– tapasztalatom szerint az Allegroup (övéké a Vatera) semmi, de tényleg soha a büdös életben semmi segítséget nem nyújt probléma esetén.
A Vatera (az ő egyik válaszukból is kiderült) annyit tesz a kifizetett nem kevés jutalékért és hirdetési díjért, hogy piacteret biztosít. De semmiféle felelősséget nem vállal! (Adatot természetesen nem ad ki felhasználónak.)
Átverték? -Sajnáljuk, legyen körültekintőbb.
Rossz az áru? -Sajnáljuk, máskor győződjön meg róla.
Nem kapott pénzt? -Sajnáljuk, legközelebb olvassa el a vevő értékeléseit.
Nem fizet a vevő? -Javasoljuk, írjon neki egy nyomatékosító felszólítást!Azért röviden leírom a leginkább pofátlan üzletemet, mert jól példázza az ottani helyzetet:
-PC ház, nagyon apró, esztétikus, leütöm
-pénz elutal
-bő egy hét után megkap egy hatalmas csomag
-benne egy használhatatlan ócska nagy szemét, amit már 10 éve is szégyen volt kitenni a kuka mellé
-udvarias levél, hogy véletlenül rosszat postázott, hogy kívánja megoldani (hát persze, rajtam kívül még jó pár egyénnek..)
-válasz, mit szeretnék?
-rendes ház el vagy pénz vissza
-nem, az eladó nem foglalkozik ilyen piszlicsáré ügyekkel, különben is örüljek neki
-vaterának megírom, hogy kártalanítsanak és tiltsák ki az eladót, bizonyítéknak ott az email a regisztrált címről
-ők nem tehetnek semmit blabla
-negatív értékelés megír
-ugyan úgy vásárol tőle a sok hülyeEgy 2 ezer forintos üzletről van szó, tehát semmi komoly, csak hát az elv ugye..
Menjek el erős embert játszani az eladó címére? A jobb eset, hogy folyik a véres taknya, büszke lehetek magamra, még fel is jelent. A rosszabb, hogy a mentőket hívják, nekem. Inkább neki adtam havernak a házat, Vateráról meg csak ha nagyon muszáj.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
jimy_l
tag
Hali!
"Ha licitálsz, és nyersz még mindig nem kötelez semmi, hogy meg is vedd."Én hirdettem lábbeliket, leütötte (hosszas méricskélés után) eljött felpróbálta, kicsi volt. Elment, megírta, ennyi.
De ütöttem már le mágnesszelepet, elmentem megnéztem, mondtam, hogy bocsi
de ez nem jó. Semmi bajom nem volt eddig.No meg öreg vaterások, tesznek fel 100 forintér valamit még a termékeik közé, oszt ha azt leütöd, tucc alkudozni a többire is.
Ha szavazással, bármit ellehetne dönteni. Már betiltották volna.
-
Soká
senior tag
Közben végiggondoltam: átutalom az összeget, kifizetem a szállítás költségét, megkapom a gépet, ami, ha jó, örülök. Ha nem jó, akkor mi történik? Visszaküldöm? Akkor ugyebár már kifizettem két postát, de nincs se pénzem, se gépem. Miért változtatná meg az eladó a véleményét, miszerint a gép kiváló? ha meg leautókázok Hozzá (a gép árának a fele benzinben...) akkor szkanderrel döntjük el, hogy kinek mi jár vissza? Ő egyetlen levelében, egyetlen szóval sem tett említést arról, hogy visszavenné a nem tetsző holmit, moshatná kezeit.
Szóval a rosszabbik verzió az elég rossz verzió.És bocsássatok meg, elmesélek még egy tanulságos történetet, ennek semmi köze a vaterához.
2007-ben ellopták az Andrássy út Bajcsy kereszteződéséből a lelakatolt bringámat, úgy, hogy a bolt kirakatából percenként néztem rá a bringára. Két hónapos Gepida Alboin 300-as trekking volt, hátul egy nagy gyereküléssel. A rendőrség természetesen a füle botját sem mozgatta, hiába rimánkodtam, hogy beülök, végignézem a térfigyelő kamerák 3 perces pontossággal megadott intervallumában a felvételeket, inkább letagadták, hogy aznap működtek volna a kamerák... természetesen az ügyet lezárták eredménytelenül. Nem hagytam annyiban a dolgot, nyomozni kezdtem magam, végül megtaláltam a tolvajt. Ez volt tehát éppen 5 évvel ezelőtt. Azt hiszitek történt valami? Semmi. Az ürge börtönbe került közben egy korábbi ügy miatt. Engem kétszer vagy háromszor beidéztek a rendőrségre aktatologatások okán, aztán másfél évvel ezelőtt beidéztek a tárgyalásra, a szokásos hülye szöveggel, hogy ha nem megyek el, akkor elővezettetnek, stb. Odaráncigálták a tanúmat is. Másfél órát várakoztattak aztán a bírónő behívott és bejelentette, hogy a vádlottat nem tudták előállítani. Értitek? Nem találták meg a börtönben!
A bírónő próbált komoly képet vágni de én elröhögtem magamat.
Ez a magyar igazságszolgáltatás.
És ennél lenne még egy cifrább történetem is, hogyan akarták anyámat a rendőrök hamis tanúzásra rábírni, de ez már nem csupán tragikomikus eset lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- XPEnology
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest