Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• antallaci

csendes tag

válasz thyeby #18950 üzenetére

Eléggé bekavart mostanában ez a szép nyári idő,de ez kevés lenne ahhoz hogy megállítson.Meg az a helyzet hogy mostanában nem nagyon volt időm és lehetőségem netezni.Nem tudom hogy jól olvastam e,hogy vettél egy újabb metabo gyalugépet,ami lehet hogy már jó kis gép.Hát ez teljesen kiütött,kicsit sokkot is kaptam.A nemrég épített új kis műhelyemet csinosítgattam,majd rakok fel képeket ha van rá igény.Amikor lehetőségem volt olvastam a fórumot,de nem igazán tudtam a témákhoz szólni,kicsit semlegesek voltak számomra.Hülyeséget meg nem szerettem volna írni,de már ha nevemen hívtak,ennek már nem lehetett ellenállni.Nagyon jó lenne ha tudnátok felrakni a munkáitokból.Akkor átláthatóbb lenne a dolog,jobban lehetne tanácsokat adni,apró fortélyokat ellesni.Amikor egy hétig csak azt beszéljük hogy tüzifa vágásra jó egy bosch lap,akkor már kezd unalmas lenni.Az lenne a frankó ha nem csak azt lehetne itt olvasni hogy egy konyha bútor 700 ezerért tudnék elkészíteni,ki mennyiért csinálná ezt és ezt,hanem az lenne a tuti ha látnék is egy két elkészített ilyen profi munkát,meg a folyamatát.Kivétel Madmax,ő néha prezentál munkát.Jó kis táblásítási technikák,csapolási technikák,ajtó készítési technikák.Nekem erre vannak technikáim,de lehet hogy más olyat mutatna hogy összepisilném magam,de lehet ezzel más is így.Jó lenne látni ki mit tud összehozni,mondjuk profi gépekkel és barkács gépekkel.Engem személy szerint érdekelne az is hogy milyen játékokat csinálsz,milyen technikával,lehet én is csinálnék az unokatesóimnak.Szeretnék igazi bútorokat látni,fából készülteket,faragottakat.Sajnos hiányoznak az igazi jó kis témák.A gépeket már százszor kitárgyaltuk,pro kontra,beszéljünk arrról ki mit hoz ki ezekből.A különböző fafajtákkal hogy kell dolgozni,bizonyos munkákra ki mit ajánl.Engem érdekelne például hogy a Speciali,aki németben dolgozik milyen munkákat csinál,a németeknek mire van igényük,milyen stílusra.Nem a szakmai hozzáértését szeretném firtatni senkinek sem,csk változatosabb témák kellenének.Érdekelne az is,hogy kinek milyen műhelye van,lehet látnék egy-két praktikus ötletet.

Új hozzászólás Aktív témák