Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Tervezem egy Beelink miniMXIII vételét. Következő kérdésem és kérésem lenne:
1, egy lépésről-lépésre útmutatót hol találok a LE és a Kodi felrakásához?
2, az megoldható, hogy a TV hátuljára rakom az eszközt és úgy irányítom?
(Tudja-e a cec-et vagy esetleg van-e valami iphone-ra írt távírányító app?)[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
55-ös TV (55j6200) és egy Synology NAS DS251j (12TB). Ehhez a pároshoz szeretnék valami lejátszót. Raspberry Pi3 vagy Apple TV 4.gen a kiszemeltek.
Melyiket érdemesebb venni?
Ha a Pi-t választom (+KODI), akkor felnyomnám a TV hátuljára, a kérdés viszont a távirányító?! Milyen "normális" távirányítot lehet kapni vagy esetleg iPhone-al lehet valami app-al vezérelni?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Egy Samsung TV-hez keresnék médialejátszót, lehetőleg minél kisebbet, könnyebbet. A legfontosabb a LAN port, mert van NAS-om (12TB) és arról játszanám a filmeket! 3D nem kell, még később se szeretném!
Mit tudtok ajánlani?
Előre is köszönöm!
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Nekem is HiMedia HD560B-m van. Nagyon tetszik eddig a készülék. Mindent tud ami számomra fontos. Tökéletesen kiváltja a HTPC-met. Ami a legtutibb, hogy a 2TB HDD-t (WD20EARS) csak kivettem a HTPC-ből és beraktam a lejátszóba, azonnal vitte, nem kellett leformáznom.
Torrent működik, mindent lejátszik, hálózaton tudom kezelni a dolgokat. Még ne adj Isten egy androidos távirányító prg kellene hozzá és akkor maga lenne a csoda!
Csak ajánlani tudom!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
-
Cold5
senior tag
Szia,
Először is, köszönöm a választ. Lehet ezt a NAS-os dolgot kifejteném egy kicsit... (mert lehet én írtam rosszul)
Szóval azt szeretném, hogy hálózatba legyen kötve ez a kis eszköz kábelen keresztül, és a hálózatban lévő másik gépről szeretnék rámásolni különböző fájlokat. Valamint azt is szeretném, hogy mondjuk másik gép is rálásson a rajta tárolt adatokra és azokat írni/olvasni is tudja pl.: Notebook-ról tudjak megnyitni egy *.doc fájlt, vagy mondjuk a tableten/telefonon meg tudjak nyitni egy hangfájlt lejátszani.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Médialejátszót szeretnék venni, mert a HTPC-m már feleslegessé vált.
A következő kritériumok lennének amiknek szeretném ha megfelelne:
- 3,5 SATAII (WD WD20EARS) fogadjon,
- boldoguljon el lehetőleg minden file formátummal (mkv, divx, xvid, mp4, mov leginkább)
- NAS-ként funkcionáljon
- ár 20-25e Ft körülVárom az ajánlásotokat...
Üdv,
Cold5kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest