Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz blakey #50351 üzenetére
Akkor DTS-HDMA-nak DTS a core-ja és azt játszhatta le a TV-m?
Amúgy a linkelt listán nem szerepel a True-HD, Atmos és a DTS-X sem. Ezek pedig az új keletűbbek. Én ezekre írtam, hogy akkor nem biztos, hogy akár a core-t is le fogja belőle játszani a lejátszó.
Az Atmos a True HD 3D hangja (én így nevezem), DTS-X is hasonló, tehát ha van egy True HD és DTS-HD MA képes erősítőd akkor van HD hangod is.-> Mit értesz azon, hogy "hasonló"? A szabvány szempontjából szerintem nincs olyan, hogy "hasonló", vagy tudja, vagy nem a konkrét szabványt, nem? Pl. Ha van True-HD képes lejátszó/erősítő, de az Atmos-t már nem tudja akkor, csak nem lesz Atmos hang, csak True-HD...
(#50352) djnice: Pedig én fent akadok. Ok, lehet, hogy egy HOU-nál jobb minőség, de nem az LG TV-knél is alkalmazott passzív preferált megoldásról beszélünk? Mert szinte tuti, hogy jobb nála az aktív FP 3D minőségbe. Akárhogy csűrjük-csavarjuk, akkor is felezett a felbontás (ahogy írtad is) ahhoz képest.
De amúgy ezeket leszámítva biztos fain kis lejátszó (főleg, FŐLEG ennyiért). TV okosítónak szánnék valami hasonlót egy kisebb TV-hez. Csak ezekkel a fránya HD hangokkal lennék már tisztában, mert lehet az sem mindig mind1...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Suzuki topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok