Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz blakey #50351 üzenetére

Akkor DTS-HDMA-nak DTS a core-ja és azt játszhatta le a TV-m?

Amúgy a linkelt listán nem szerepel a True-HD, Atmos és a DTS-X sem. Ezek pedig az új keletűbbek. Én ezekre írtam, hogy akkor nem biztos, hogy akár a core-t is le fogja belőle játszani a lejátszó.

Az Atmos a True HD 3D hangja (én így nevezem), DTS-X is hasonló, tehát ha van egy True HD és DTS-HD MA képes erősítőd akkor van HD hangod is.-> :F Mit értesz azon, hogy "hasonló"? A szabvány szempontjából szerintem nincs olyan, hogy "hasonló", vagy tudja, vagy nem a konkrét szabványt, nem? Pl. Ha van True-HD képes lejátszó/erősítő, de az Atmos-t már nem tudja akkor, csak nem lesz Atmos hang, csak True-HD... :F

(#50352) djnice: Pedig én fent akadok. :D Ok, lehet, hogy egy HOU-nál jobb minőség, de nem az LG TV-knél is alkalmazott passzív preferált megoldásról beszélünk? Mert szinte tuti, hogy jobb nála az aktív FP 3D minőségbe. Akárhogy csűrjük-csavarjuk, akkor is felezett a felbontás (ahogy írtad is) ahhoz képest.

De amúgy ezeket leszámítva biztos fain kis lejátszó (főleg, FŐLEG ennyiért). TV okosítónak szánnék valami hasonlót egy kisebb TV-hez. Csak ezekkel a fránya HD hangokkal lennék már tisztában, mert lehet az sem mindig mind1...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés