- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Starfield
- Xbox Series X|S
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabel15
aktív tag
válasz devil-k #35806 üzenetére
Med600x3D az Mede8er. Ezt akartam eddig venni. De most találtam azt az Xtreamer SideWinder3-t. Ami elvileg ugyan úgy tudja a 3D iso-t. És olcsóbb is a Mede8er nél. Igazából nem érdekel a Wifis része. De minőségbeli különbség van a 2 között? Ezért érdeklődök, hogy melyiket érdemes venni.
Bár igazából eddig a belső lejátszóval és a felezett 3D vel is elvoltam. (Passiv 3D-s tévé szóval sokat nem zavar) Ezért sokat nem akarok rá szánni. Nem is vayok annyira érzékeny a minőségre. Szerintem nem is nagyon tudnám megkülönböztetni a BR-t egy jó minőségü MKV tól, ha nem tudnám, hogy melyiket nézem.
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest