-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FMGG
újonc
válasz devil-k #35942 üzenetére
A tévém egy 60 colos sharp (lc60le752v). Ehhez szeretnék lejátszót. Visszaolvastam a WIFI-s témára. Hasonló a gondom, mint a kollégának. Körülményes lenne az UTP kábel behúzása a routertől. De lehet, hogy én rosszul gondolkodok... Wifi-n keresztül felejtős a lejátszás? Kezdő vagyok az otthoni hálózatépítés/médiaközpont témában, és nem akarok rossz irányba elindulni. Van esetleg valami jó kis leírás, hogy hogyan érdemes csinálni? Milyen eszközök szükségesek? Nem egy atom high-end rendszert akarok, hanem egy kényelmes minden formátumot kezelni tudót.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Macska topik
- Óra topik
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Mobile
- További aktív témák...
Állásajánlatok