Új hozzászólás Aktív témák

• Mankó

veterán

Sziasztok!

Van egy 5.1 Samsung régi bögreszettem és egy Genius fa 5.1-es hangfal szettem. Kinéztem egy Mede8er MED600X3D-Wifi média lejátszót, s az lenne a kérdésem, hogy össze lehet e hozni a meglévő hangfal szettekkel, hogy rendesen megszólaljanak a HD-s hangok? Vagy a True HD, HD-MA, DTS hangok csak erősítővel fognak megszólalni? A bögre szett elvileg tudja a DTS-t, tehát annak legalább szólnia kell.

Eredetileg erősítőt akartam venni megfelelő hangfalakkal, de a héten lelomboztak a szomszédok (panel lakás ugye), hogy a meglévő házimozimtól sem tudnak aludni. Így pénz kidobásnak tartom, hogy 150.000-et költsek egy belépő szintű erősítő, hangfal párosra, ha ki sem használhatom a tudásukat.
    A media lejátszót optikain összetudnám kötni a bögre szettel, de a legjobb az lenne, ha a Genius analóg 5.1-et tudnám összehozni a médialejtászóval (mert szerintem az jobban szólna, plusz egy távirányítóval kevesebb), de ugye a hangfal analóg, a playernek meg digitálisak a csatlakozói.

Esetleg dekóder beiktatásával működhetne a dolog? Akár megépítés is szóba jöhet. Konkrét típust is ajánlhatnátok.
    Ha nagy marhaságokat kérdeztem, akkor bocsi, de kellene egy kigazítás, hogy tudjam mire számítsak.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák