Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotuska
tag
Akkor valoszinu nem az a regi bios problema, szerintem vagy kuka a vga, vagy lehet zarlatos a vga es csak bizonyos pozicioba behelyze a gepebe meg megy, lattam ilyet az egyik baratom regi amd konfigjaba meg ment egy darabig egy ASUS R7 260 1gb, de mas gepbe nem ment se ujban se regiben.
-
lotuska
tag
Szerintem varj vele, mert ahogy visszaolvastam a topic hozzaszolasokat egy BIOS frissites ennek a szerianak nem biztos, hogy jot tesz. Teljesen tanacstalan vagyok, hogy merjek-e frissiteni. Mar azon is gondolkoztam, hogy eladom a VGA-t es veszek masikat, de mi van ha azzel sem mukodik az alaplap?
-
sheep
addikt
-
-
jcvd
tag
Igen, mindenhogy rossz.
Előbb megpróbálom az X58-as kollégával tesztelgetni, átnézzük a ramokat, utána meglátjuk a következő lépést.
Valami nagy gond lehet, mert maga a net fut, de pl. egy letöltés már el sem indul, progik dőlnek össze, kajak adatvesztés gyanúja áll fent, a memória hibázhat, az tuti. Olyan, mintha nem tudná írni a merevlemezt. Vagy ha el is kezdi, akkor error.
Egyébként az itteni szervizek drágák, ahogy leteszed az asztalra már több ezres alapdíj, stb. Ráadásul készletük se nagyon van ebben a városban, minden rendelésre jön. Ha nem tudok rájönni a hibára, lehet érdeklődök majd azért, de jó lenne nekem megtalálni a hibát.
Igazából már szurkolok, hogy a memória legyen a ludas, mert nem szeretnék alaplapot, vagy procit cserélni, elegem van már a szerelgetésből.
Köszönöm mindenki megértését és segítségét!
-
*Ropi*
félisten
Én is azt hittem a 700W-os FSP Epsilonomról, hogy hűha milyen atomjó táp...
Aztán hasonló tünetekkel halt meg 1,5 évesen. Először csak lendületből újraindult a gép leállításnál, ez tartott kb. 1 hónapig, arra még azt hittem, hogy az XP nyűge. A következő fázisban már bekapcsolni is csak minden 2-3-4-5-ik alkalomra sikerült, egyébként csak a fél gép indult el: a vinyók elindultak, leálltak, aztán megint elindultak...A ventillátorok hol pörögtek, hol nem. Ez tartott kb. 2 hétig, aztán végleg beadta a kulcsot, meg se nyekkent a gép a power gombra. Hála vinibali fórumtársnak újra működik, most ez tolja a kakaót az i7 2600K-nak.
Szóval nem akarom az
-öt a falra festeni, de akár egy kezdődő táphalál jele is lehet ez nálad.
-
SipiBcs
őstag
Azóta áttettem a ventit. Így most elölről fúj be, és hátul távozik. Viszont azt jól láttad, hogy a kisebb rosszat választottam és nem a proci hőjét fújom a vga-ra, hanem fordítva hisz ez a vga alapjaiban véve a "zárt" rendszerű. A gép eleje felől szív és a vga csatlakozók felől fújja ki a meleg levegőt.
Viszont ez a csere nagyon a fejembe van, már csak pénz kérdés!
-
mcmike
őstag
Kösz a nyugtató szavakat, de szerintem egy hónap koránt sem lesz elég. Február végén kezdik csak el gyártani az újakat, és áprilisra fut fel a gyártás: "Az Intel már készíti a vezérlőlapkák javított verzióját, amelyekből az első szállítmányok február végén érkeznek. Az új vezérlőhidak gyártása valószínűleg csak áprilisra fog felfutni."
Ez szerintem azt jelenti, hogy február végén az alaplap gyártók kapják meg. Azok elkezdik gyártani, majd mondjuk márciusra talán kis hazánkba is eljut egy-két első fecske (ezekért rendszerint ölni kell), majd ügyesebb és jó kapcsolatokkal rendelkező emberek áprilisban is hozzájuthatnak. Az igazi átlag userek számára inkább május környékén lesz elérhető...
Ennyi erővel meg már megvárhatom a Bulldozert is...
-
mcmike
őstag
Hát ez semmiképpen sem jó hír. A cikk szerint 2010 február végétől szállítja az új chip-eket az Intel, amikben már javították a hibát. Ez azt jelenti, hogy jobb esetben márciusban, de inkább áprilisban lehet majd a már javított chip készlettel rendelkező alaplapokat kapni a boltokban.
Pont ma akartam megrendelni az alaplapot, de most tényleg tanácstalan lettem. Csak azért akartam most gépet cserélni, mert már nem volt türelmem megvárni a Bulldozert, de így viszont nem tudom mi tévő legyek...
Lehet rákérdezek az ASRock support-ra ezügyben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Elfelejtettem a film címét
- Politika
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dragon Age: Origins
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-990FXA-UD3 rev. 4.0 AMD AM3+ alaplap
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest