Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz kasa85 #2209 üzenetére

    Nem biztos, hogy frissítened kell, amikor vettem az én deszkámat, akkor is a legújabb bios volt rajta, majd ha megjön kiderül.... Jó választás elvileg a Fatál deszkához adott szoftot is használhatod és az USB port frekijét is birizgálhatod vele.... (HC gémerek szokták 1000Mhz-re feltolni).
    Ramnak 1600-hoz ha elég az 1,5V, akkor no para, QPI mehet 1,05V-ra kb procifesz meg fixen 1,35-ig szokták a tuninghuszárok tolni. Nálam 1,28V-al már 4,4Ghz körül jártam amikor elkapott a gépszíj, de stabil volt. Intel ajánlása pedig 1,5V-ot ír itt inkább a hűtéssel van gond, mert oda már a víz is kevés lenne. ;]
    PLL-nél nem kell babrálni, mindenki alapon, vagy alatta használja.
    Egy mondatba összefoglalva:
    Ramfesz és QPI feszt belövöd egymáshoz, hogy ne legyen több a ramfesz mint 1,57V, a TDP limitet kiakasztod, a procifesznek tolsz egy kövér gázt fix fesszel, szorzót meg csak emeled... ;)

    Hangkarira visszatérve, ha visszavenné, akkor felrakod a VGA fölé, bár ott eléggé begerjedhet, de egy ventivel a szellőztetése megoldható. Ha jól sejtem a déli hídra van rádrótozva a legalsó slot így nem fog visszaváltani a felette levő x8-as sebességről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák