Hirdetés
-
GAMEPOD
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
rednifegnar #23561 üzenetére
tovabbra is kuzdom ezzel a dologgal, nem tudom miert mukodik.
elsore azt gondoltam hogy mivel a max3232-ben ket par konverter van igy esetleg parhuzamosan szembekotottek kettot ami kepes lenne igy mukodni.
kimeregettem a kis panelt de csak 1 par van bekotve.
az viszont igy kederult hogy amit a panelon a tusken rx-nek jelolnek az valojaban az ic out laba, igy kimenet. szoval ami panelen rx azt a mikrovezerlo szempontjabol kell ertelmezni. igy nem kell keresztbe kotni hanem rx-rx es tx-tx, ez eleg megteveszto mert nem igy logikus, hisz ami az egyik oldalon kimenet az a masikon bemenet. sokkal egyszerubb lenne az elet ha legalabb ttl oldalon in/out-nak hivnak a labakat (az rs oldalon nem veletlen van pont ez az rx-tx, tx-rx keresztbekotes mert ami az egyiknek adas a masiknak vetel).
de azt most se tudom miert mukodik ez a cucc mindket labon, raadasul jol mert a max ic-bol jo pin-en es jo jelszinttel jon ki mindegy melyikre kotom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest