Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Jó estét!
Ha jól látom, akkor az utolsó kérésem óta letelt a 3 év és szeretném visszakapni a már korábban használt képemet (itt a legalsó fekete), ha jogosult vagyok rá.
Sajnos az imageshost törölte a korábban feltöltött kis és nagy verziót, így csak a nagy verzió van meg számomra elérhetően. Esetleg ndruu-nál még meglehet, bár így sok év távlatából ki tudja. Nálam volt pár éve egy adatvesztés, így a saját gépemen tárolt példány elveszett.
Ha ne adj isten szerkeszteni kellene, akkor itt az eredeti, nagy felbontású verió.
Előre is köszönöm szépen.
üdv, föccer
- Lehet róla szó. Nekem megvan az összes általam 2009 óta gyártott arckép, úgyhogy ez a fekete sárkány sem veszett el. Ha nem gond, akkor újrarajzolnám, mert szerintem jobbat is ki tudnék hozni abból a régi sárkányból. Gyere majd az arcképszerkesztőbe.
[ Módosította: Ndruu ]
-
föccer
nagyúr
Helló!
Engedélyt kérek esetleges arckép cseréhez.
Előre is köszi
üdv, föccer
- Hajrá!
[ Módosította: Ndruu ]
-
föccer
nagyúr
És azt is tedd hozzá, hogy a a kombinált hozzászólás szám alapján. Lásd ezt a hosszászólást.
üdv, föccer
mod: Tubica:
HA a feltételeknek már megfelelsz, akkor szükséges ide visszajönnöd. Az illetékesek ekkor megnézik az adatlapodat, és ha mindent rendben találnak rajta (nincs negatív bejegyzés rajta pl: hozzászólás vadász, notorikus offolo, varezolni jár ide stb), akkor megadják az engedélyt. Előre senkinek nem adnak ki engedélyt
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Kérek engedélyt egyéni avatárhoz. Asszem megtaláltam az igazit
Köszi.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az igénylés szabályait!
● 3 évente lehet képet cserélni.
● Arcképszerkesztő topik (csak jogosultaknak)
● Arckép kereső
● Az egyéni elbírálás eredmények minden hónap elején kerülnek ki.
Ne tedd OFF-ba a kérésedet, majd mi offba tesszük, ezzel jelezzük ha foglalkoztunk a kéréseddel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest