-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanis
aktív tag
válasz Arcanis #23934 üzenetére
A birodalmi kutaszdroid végül átpréselte magát a szűrésen?
(koxx: így jobb?)_____
Ha a nagy kép a többiek szerint nem nagy, akkor részemről - Tamoo-2px-et elbírt volna, de ahhoz lehet hogy át kell szerkeszteni az egészet és nem oldható meg szimplán egy átméretezéssel. A kérvényezőnek jó ez a verzió? - RoyalFlush
A beállított verzió:
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Már régóta nem cseréltem arcképet, de most, ha lehet, szeretnék újítani. Amennyiben megoldható, valaki készítene nekem egyet az alábbi képből:
Persze a feliratok és logók nem kellenek bele.
Előre is köszönöm annak, aki megcsinálja.
MOD: Tiszta változat, amiben nincs logó:
Persze nem kell egész alak, nagyjából csak annyi, ami az első képen van.
[ Módosította: Tamoo ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Arcanis
aktív tag
válasz qwertyqwerty #23995 üzenetére
Szia!
Ebbe a topikba csak a már engedéllyel rendelkező arcképre várakozó tagok (illetve moderátorok és szerkesztők) írhatnak. Ilyen jellegű kérdéseiddel irány az [Unofficial egyéni arckép-szerkesztő topik]
Ezen kívül pedig Google+-on be kell kapcsolni az album megosztását ahhoz, hogy mi is lássuk a linkelt képet. -
tupacamaru
veterán
válasz Arcanis #23992 üzenetére
THX az eddigi munkád de valahogy ez így nem az igazi. Valamiért furcsa nekem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Arcanis #23992 üzenetére
Köszönöm, akkor ezúton kérném a többi arcképes mestert, tekintsék meg a csiguszt és bólintsanak rá.
Itt a két kiskép, a szembenézős, jobboldali.
Itt a nagykép.[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Amit tőled kapott mára elévült?
Egyébként itt van 50px-ben, pár részlet kiiktatva / egyszerűsítve:
>>> -
MODERÁTOR
válasz tupacamaru #23987 üzenetére
Mondjuk nem ártott volna ha előbb jogosultságot kérsz vagy az unofficial topikban rajzolgattok.Arcanis: jogos, nem szóltam, csak nem emlékeztem rá
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
tupacamaru
veterán
válasz Arcanis #23978 üzenetére
Ha esetleg elhgynánk a nyakláncát is. És picit az alján lehetne kevébé vörös hogy a nyelve és a szája jobban látszódjon, de a sapkája az jó volna ha megmaradna. Csak hogy megnézzük hogy néz ki, sok időt ne nyomj bele, mert lehet hogy nem lesz jó sehogyse. Szájkörív sem kell, úgy mint az eredetin. Meg ha lehet akkor ezekkel a szinekkel kellene operálni.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Arcanis
aktív tag
válasz BomiBoogie #23985 üzenetére
Itt a nagyobb kép: [link]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mert úgy személyesebb, jobban tetszik.
(#23983) Arcanis
Köszönöm szépen, a szembenéző kedvesebb. Nem kell fordulnia a testének, elvégre ez egy csiga, azért vannak a csápjai, hogy önálló életet éljenek. Ezt kérném véglegesnek.
Tudsz mutatni egy nagy képet is róla?(#23984) Malibutomi
Meg sem fogunk ismerni.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Kérném az illetékeseket, legyenek szívesek csekkolni, és ha okés beállítani a képemet lécci...már napok óta kész, csak úgy látom kicsit el lett felejtve itt a nagy kavarásban, és csak Tamoo kattintgatott vissza odáig, hogy leokézza.
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz BomiBoogie #23981 üzenetére
Hát egyelőre arra futotta, hogy a szemét megnöveljem és a tekintetét szembe fordítsam. A test / fej helyzete viszont maradt.
>>>_____
Nekem személy szerint jobban tetszene fix határozott kontúrokkal mindenféle maszat nélkül, úgyhogy várjuk meg a többiek mit mondanak - Tamoo60px szélesség nekem még mindig soknak tűnik ill a kisképet legalább 1 pixellel kisebbre venném. koxx
[ Módosította: koxx ]
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #23981 üzenetére
De miért kell neked szembenéző? nem értem.ok
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #23979 üzenetére
Szembe vagy a fórum felé kell néznie.
Arcanis: amellett, hogy sok a részlet sajnos ez így még nagy is
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz tupacamaru #23973 üzenetére
[Nagyban megtekinthető ide kattintva]
Szerintem egyelőre túl sok a részlet. Sok helyen le kellene venni a fekete kontúrt. A nyakánál a díszek totál elmosódnak. Szája színét is meg kellene változtatni.[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz tupacamaru #23973 üzenetére
A szempillák szépek lesznek 50 pixelen.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
tupacamaru
veterán
Szerintetek van esély kiszinezni ezt a képet úgy hogy jó legyen avatar-nak? Természetesen csak a belsejét. [link] Persze ha még nem buktam el a cserejogosúltságot.
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz BomiBoogie #23971 üzenetére
(Azért csináltam pár színvariációt, hátha jobban tetszik valamelyik)
Minikép meg valami ilyesmi lenne:[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Arcanis #23967 üzenetére
"Állati" jó, tetszik.
A kilógó nyelv jó ötlet, de ilyen kicsiben szerintem nem kivehető, hogy mi van ott a szájában, akár szivar is lehetne. Azt kérlek, inkább szedd le róla. A színek szerintem jók így.
Meg esetleg a szemöldökét is szedd le próbából, szerintem az apró képen elvesznek a részletek, bármennyire is mutatós nagyban.
Szóval lássunk egyet szemöldök és nyelv nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Ha szépen kérem, ez az 50x51 méret még átférne a rostán? Még pont megmaradna az arc viszonylag veszteség nélkül, másik szem is kivehető maradna. (A ruhából baloldalt, meg alulról csiptem 1 pixelt.)
Bocs a sok kérdésért, csak most értem haza aztán ráérek, jó lenne, ha ma letudnánk zárni, hogy mindenki tovább léphessen. -
Arcanis
aktív tag
válasz BomiBoogie #23942 üzenetére
Rajzoltam egyet az alábbi kép alapján.
Minden szín változtatható.
(Nagy méretben itt tekinthető meg)
koxx: Köszi, beraktam egy kisebbet is[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Tényleg... de hülye vagyok. Szerinted befér még az a kiskép a határeset kategóriába? Vagy talán ha csak a fejre mennénk ott is ruha nélkül lehetne kicsit nyerni a kivehetőségen.
Alternatívaként gondolom nem lehet olyat, hogy ugyanarról a karakterről a kiskép más formában jelenjen meg. Tehát pl. egy ilyen képről a feje, míg normál méretben az amin somogyib dolgozik. -
Kashim
őstag
válasz somogyib #23962 üzenetére
Nem lehetne letrükközni valahogy a méretet úgy, hogy magához a fejhez nem nyúlsz? Tehát pl. alulról a ruhájából elvenni két pixelt, meg bal oldalt szintén a ruhájából? Talán megmaradna úgy az egész és kisebb is lenne. Nemtom hogy nézne ki, de talán egy próbát megér.
Arcanis
Igen sajnos a kiskép nem túl látványos, de felismerhető, annak meg úgyis az a lényege gondolom, hogy rá lehessen ismerni a nagyobb képre. Normál esetben ritkán találkozik vele az ember, ha egyáltalán találkozik.[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz somogyib #23949 üzenetére
Szerintem az arc belső kontúrjain kicsit lehetne erősíteni (főleg a kicsinyítés miatt), de persze nem biztos.
Valahogy így gondolom (Photoshop, smart sharpen - csak az arcon - r = 0.4px, amount = 25%, kontraszt kicsit visszavéve)
Eredeti: >>>
(Szerintem 50px magasságban már nem nagy)[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Igen, a baj az, hogy balról és jobbról is kap fényt, emiatt (szemből nézve) bal oldalon világos lesz az arca. Ezt sötétíteni fogom olyanra mint az az árnyalt csík, illetve igyekszem a plasztikusságot redukálni. Meg tényleg nagy.
Így milyen:
(a másodikon nagyon enyhe élesítés is van)BITBOYS: Ha hallasz, gyere és válassz robotot
RoyalFlush, koxx, Tamoo: A robot így elfogadható? (Tamoo, most látom, te voksoltál az egyikre)[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
Engedély bírtokában, azt szeretném megkérdezni, hogy az alábbi arckép megfelel-e minden követelménynek és megkaphatom-e?
Ezt képet a nemhivatalos arcképszerkesztő topicban lévő kérésem alapján Arcanis készítette el, amit szeretnék megköszönni Neki itt is...
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ma már rendelkezésre állok a csigám elkészítésével kapcsolatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz somogyib #23944 üzenetére
Hát... másik szem maradjon szerintem. Ahogy nézem pont páratlan ott a pixelmagasság és nem lehet középre tenni, így csík lesz belőle, ami meg olyan macskaszem hatást kelt. Hacsak nincs valami jobb ötleted, pedig jó helyen lenne.
Próbálunk majd egy miniképet is? Nehogy ott vérezzen el az egész aztán itt fekteted bele az energiát.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz somogyib #23941 üzenetére
Szuper!
Bár lehet az a szája melletti árnyék kicsit olyan bibircsók hatást kelt. Kérhetnék még egy utolsó verziót amin az nincs rajt?Amúgy nekem a bal szélső tetszik, az a legjobban kivehető, többinél a bal szeme fokozatosan eltűnik.
De ha túl nagy a modi szerint, igazából a többivel sincs komolyabb problémám. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Arcanis #23916 üzenetére
Igen, igen, ilyesmire, például itt.
Esetleg a turbó végéből jöhetne valami apró lángféleség, de nem tudom, hogy mutatna.
Tehát akkor amit szeretnék:
1. a "D" betű nem kell a köpenyére
2. a turbócsigát valahogy mutatósan a testére applikálni
3. kicsit sötétebb színt adni neki, de maradjon harmonikus és kedves kinézetűRemélem, nem túl nagy munka. Köszönöm!
-
somogyib
őstag
52x52 --- 50x50 --- 48x48
--- ---
meg az árnyékok
-
Kashim
őstag
válasz somogyib #23937 üzenetére
Elsőre egyáltalán nem rossz. A szemén kéne szerintem még egy nagyon picit korrigálni, mármint a szemgolyóján. Túl a szélére tetted, így picit elveszik a hatás. + a szája szélén meg az állára azt a kis árnyékot ha valahogy oda tudod tenni, akkor szerintem tök jó lenne. Haja meg ruhája nagyon jó lett.
Remélem valamit ki lehet hozni belőle piciben is, sajnálnám lecserélni másra. -
RoyalFlush
őstag
-
MODERÁTOR
válasz sunahunter #23918 üzenetére
Kontúrokon talán erősítenék ill kicsit teltebb színeket. Kis kép is kéne.
-
sunahunter
senior tag
Sracok mi a problema az enyemmel.?
Mit csinalok rosszul, hogy ilyen szinten le van tojva? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Illetve akkor a D betűt vegyetek le a köpenyről, és legyen kicsit mergesebb zöld a teste. Kicsit sötétebb. Ez a három kérésem lenne, az előző hozzászólással együtt.
-
Arcanis
aktív tag
válasz BomiBoogie #23915 üzenetére
Erre gondolsz?
[link] vagy [link]
(Azaz a kilátszódó turbinalapátokra)(#23913) koxx: Persze, rájöttem így belegondolva.
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
válasz Arcanis #23911 üzenetére
Rendicsek! Akkor egyelőre a egész alakos marsu lenne a cél, a színek sötétítésével. Arra gondoltam, hogy az ujjait nem kellene ennyire elkülöníteni, lehet egymásra simulós is, külön a hüvelykujj, és külön a 3 többi. Legalább egy próba erejéig, aztán majd meglátjuk. A farka nem feltétlenül kell hogy teljes & alak legyen, szerintem elég a "?" is.
Press any key to continue ...
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #23901 üzenetére
Valami hasonlót tudnék elképzelni:
Ez a jelenlegi csiga, ház nélkül, köpennyel.
Harrrr!!!!
-
Arcanis
aktív tag
Ezer bocsánat, azt hittem, hogy pont jó, mert kevésbé "telik" a topik, kevesebbet kell görgetni, vagy nem tudom
(#23907) marsu: Jelentem, én
Más: Illetve ha van időtök, nézzetek vissza Malibutomi arcképére [link]
Ezen kívül még a roboton is dolgozom...
(#23912) Ndruu Hát ez nagyon állat! Pont most akartam beírni, hogy kaphatna tónusokat / árnyalást az eredeti kép.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Vagy, ha kihívást akartok, itt egy elég badass pofa turbócsiga. Megvan! Turbócsigát szeretnék, de kedvesen nézzen ki. Ezen pl. legyen kis mosoly. Áhhh...
Ma már nem leszek, holnap reggeltől ismét bekapcsolódók.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz philoxenia #23908 üzenetére
Nem tetszik. Úgy néz ki, mint egy tehén.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #23906 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Csak óvatosan kérdezem, hogy a marsu projekten dolgozik most valaki?
Press any key to continue ...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz philoxenia #23905 üzenetére
A második még nem lenne rossz, de olyan képet eleve nem kerestem, aminek a közepén felirat van.
Ráadásul nem néz szembe.Vagy van még itt ez, ehhez mit szóltok? Ő viszont nem mosolyog.
Ez ugyanaz, csak itt nincs bebújva a házba.
Inkább ezt preferálnám, ötletesebb, mint az előző hozzászólásomban. Az nem különbözik érdemben a jelenlegitől. Vagy ez is túl egyszerű?
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sejtettem. Itt van akkor ez, csak kicsit olyasmi színűre kéne, mint ami az addigi avatárom volt (kék ház és csigaszínű test) és mosolyogjon.
Ez meg nem néz szembe...
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #23901 üzenetére
Nem túl jók az arányok, egy próba. Illetve nekem kicsit kilóg az arculatból, túl egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Corsair Vengeance Pro DDR3 2400MHz 16 (2x8) GB
- Corsair Vengeance Pro DDR3 2400MHz 16 (2x8) GB
- MSI Szinte új! Csere 3090-re!!! RTX 3080 Ti GAMING X TRIO 12GB GDDR6X 384bit
- Lenovo Yoga 530-14IKB ALKATRÉSZNEK!
- ASUS ROG Zephyrus M15: i7-10875H / RTX2070 8Gb MQ / 32Gb (RTX4060 Low Profile buildet beszámolok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest