- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
128-256 MB RAM, te jó Isten, egyáltalán kapni még olyan gépeket? Azok konzolos/terminálos módon kívül szerintem használhatatlanok. Böngészés egy élmény lehet GUI-n. Ha egyáltalán megnyílik a böngésző.
Openbox és Awm között én nem tapasztaltam sok különbséget. Az Awesome a nagyjából üres Arch-on olyan 105 MB körül indított a htop szerint (amiben benne van már egy megnyitott terminál amiben a htop fut). Ennyit kajált nagyjából egy Openbox is. Belakva is jelentéktelen a különbség, mind memória, mind CPU terén. Most nálam olyan 160 MB környékén indul, de már ezt is sokallom.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Asszociációs játék. :)
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- KábelszatNet-2002 Kft.
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest