Új hozzászólás Aktív témák

• emmm

őstag

válasz DeFranco #8417 üzenetére

Világos :) Nálunk is van egy rakás használt cucc, mert kb. minek újonnan megvenni tipikus esete. Vagy van, amiből nem kell a drága, például a gyerekjátékokból, mert egy palackkal is tök jól elvan a gyerek, vagy szimplán bújócskázunk vele. Fészen szoktam látni, hogy töménytelen mennyiségű cuccot megvesznek a gyerekeknek a szülők, amit aztán töredékáron sóznak tovább, mert persze a gyerek nem használja, nem jó neki, lehet folytatni a sort. :)
    De van néhány dolog, a mi esetünkben a gyerekülés, amin nem akartam spórolni és egy percig sem bántam meg.

Mai fejjel különösebben a babamérleg sem érdekelne, bőven elég, ha látom, eszik rendesen a gyerek és van pocója. Akkor aggodalomra nincs ok. Lassan a légzésfigyelőt is elhagyjuk, kb. csak arra jó, ha napközben alszik és kint vagyunk, akkor jelez nekünk, amikor felkelt a gyerek, éjjel úgyis felébredünk a sírásra.

Visszatérve a gyerekülésre: szerintem az isofix nélküli Besafe izicomfort x3 is tökéletes lehet. Puding próbálja az evés, rakjátok bele Elnökurat, és meglátjátok :)

(#8418) Goose-T:

Nem hinném, hogy egy gyerekülésnél 65 ezres kategória és a 100-120 ezres között biztonságban nagy külöbség lenne. Ez kicsit inkább olyan, mint a kevésbé felszerelt autó és a fullban felszerelt autó esete. Utóbbival sokkal komfortosabb az élmény, de nem biztonságosabb. (jó, az isofix-szel még egy picivel biztonságosabb, de nem egy egetverő különbség.)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák