Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFranco
nagyúr
Ilyet néztem használtban, ez a prima pappa [sima] van külön prima pappa diner meg valami prima pappa deluxe vagy ilyesmi, de ezek mások. leginkább az alsó merevítőről lehet megismerni, ennél eltérő. Ezt nem tudom forgalmazták-e itthon, már nincs forgalomban egy ideje, az biztos. Lehet a diner váltotta...
Amit ilyen sima pp-ből néztem egyet, az nem volt túl meggyőző stabilitás szempontjából, egyrészt a tekeredés, amit leírtam (ha döntött állapotban lefelé nyomod a háttámlát, elöl tekeredik a sín, amibe tolod a tálcát, szintén az tartja a széket is), másrészt a hátsó döntő fül is olyan volt mint ha le akarna törni és az alsó merevítő oldó gombja is. Azt nem tudom, hogy ez a használat miatt volt, vagy típushiba, de nem mertem neki bizalmat szavazni (ettől lehet jó, látni kellene egy újat, érted).
A képek alapján ez főnyeremény volt, nagyon jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
MR_Joe
senior tag
válasz Ghoosty #7592 üzenetére
Fiam is lányom is eljátsszák ezt. A sört imádják, de azért az erős volt, mikor fiam a boltban a sor végéről odakiabált, hogy "apa vesztek nekem sört?"
Szoktak kapni abszolút 0%-os sört (gösser is soproni is 0,0%-osnak írja ezeket a gyümölcsös söröket) és olyankor nagy boldogság van Anyjukkal együtt "piálhatnak"
Én maradok a barna staropramennél
Ma épp feleségem nagyszüleinél voltunk és papa kérdezte fiamat, tudja-e mi az a pálinka, lányom meg nagy kiabálva jön, hogy ő tudja, apa azt szereti.. pedig kb. szökőévente iszom, vagy ha épp torokfájás/takonykór van rajtam...lassan nem hiszik el rólam, hogy nem vagyok full alkeszGigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Doggy dog
senior tag
Úgy néz ki hasfájós a pici.Vettünk Espumisant.Kap 15 cseppet kaja közben.
Pedig nem eszik olyat párom,figyelünk erre!
Tippek,ötletek,javaslatok hogyan segíthetünk még?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
MR_Joe
senior tag
Na hála az égnek..már azthittem csak az én gyerekeim "iszákosak"
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
DeFranco
nagyúr
megnézzük holnap, beugrunk a brendonba
@Famalac: true... nekünk is egy ilyen van, kaptuk, de ha nem kaptuk volna is ezt vettük volna, de a pici még csak 5 hónapos, messze van még nagyon az az idő, amikor stabilan ülni tud. ezt az ikeásat meg csak onnantól lehet használni, addig kell valami alternatív megoldás. erre szolgálnak ezek a dönthető etetőszékek, amik már kisebb kortól is használhatóak.
erre most a pihenőszék vagy a hordozó szolgál, egy eldobható pelenkázóalátéttel leterítve, ami szükségmegoldásnak megfelel, de így csak a "padlón" tudjuk etetni a picit. neki is jobb lenne fent, asztalszinten enni, mint a nagyok, meg amikor eszünk, akkor is oda tudnánk ültetni magunk közé, lehet jobban, tovább ellenne mint szintén most a "padlón" (törekszünk rá, hogy együtt együnk, és ilyenkor őt is hozzuk, de nehezen tűri, mert nem sokat lát unatkozik).
az új, 30-40k-s árát nem fizetném ki, a 20k-t se nagyon de használtan már 10k körül beszerezhetőek a ppd-k is, csak jellemzően némi sérülés van rajtuk, pl. szakadt a huzat. ezzel még együtt is tudnánk élni, de csak akkor ha tényleg jó, ezért keresünk most tényleg jó mintát, amit aztán meg tudunk venni használtan. később ez minimális bukóval eladható amikor színre lép az ikeás.
-
DeFranco
nagyúr
nem tudom, hogy ezt, vagy csak hasonlót láttam a minimanóban tegnap, de amit én néztem az nem győzött meg, ugyanaz vele a bajom, mint azzal a régebbi peg perego modellel, amit használtan vettem volna.
a forgási pontnál csak egy puha műanyag tartja a teljes súlyt, nincs megerősítve a tengely, ha nincs fent a tálca, és erőt fejtek a háttámlára, akkor nyaklik össze az egész, érezhetően az arra az egy vékony műanyagra terhelődik a teljes súly, tekeredik a szerkezet.
a használt amit néztem, az volt a legrosszabb (peg perego) ott még a különböző oldó-állító billentyűk is úgy működtek, mintha le kellene őket törni az állításhoz, még a lábnál a merevítő is olyan volt mint ami szét akar esni. szar biliműanyagok mindenhol.
az újak azok jobbak voltak, de azok sem győztek meg, hogy 10+ kiló tomboló rombolót stabilan meg fognak tartani. szinte annyira rugózott, mint a himbafunkciós pihenőszék, ami viszont gyártásánál fogva rugalmas és 15 centire van a földtől (lásd hurkapálca keret és lábak)
elvárnám, hogy legyen annyira stabil, mint egy babakocsi vagy egy utazóágy.
a kérdés alapvetően erre vonatkozott volna, hogy ha már dupla annyiba kerül a ppd akkor ott sikerült-e már összehozni ezt a mérnököknek. mert ha nem, akkor nem túrom miatta a jófogást feleslegesen.
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #7585 üzenetére
Nekünk ilyenünk van, de ahogy látom amit ti kerestek nem lenne jó kiindulási alapnak. Mi ezt mondjuk szeretjük nagyon.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DeFranco
nagyúr
peg perego prima pappa diner etetőszéke van/volt innen valakinek?
esetleg egyéb egyben dönthető üléssel rendelkező etetőszék?
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
-
törölt tag
válasz CharlieDrop #7580 üzenetére
Akkor leírom neked, hogy te is érezd milyen ez:
Alkoholmentes Jásdi Csopaki Olaszrizling
Alkoholmentes GlenfiddichAmúgy nálunk is ez van. Iszom sört vagy a föccsöt, gyerek megjelenik vigyorogva, hogy ő is kér...
1 hete megengedte az anyja neki, hogy a sörhabba beledugja a nyelvét, aztmondja: ez finom!Tiszta apja fia!
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz #76385920 #7578 üzenetére
Én is csak belekóstoltam, de tényleg egész elviselhető ahhoz képest, amennyire szidják az alkoholmenteseket.
Pedig nagyon-de-nagyon finnyás vagyok sörben, onnan kezdem, hogy egyik sört sem iszom meg, amiben van kukoricagríz. És mivel mindben van, ezért marad a HB, ami megint csak nem tiszta, mert valami enzimmel ütik fel, talán a Kozel, és ezzel ki is fújt. Heineken van de az nem sör, illetve a búzák meg az importok. Paulanerre vagyok mostanában ráállva, igaz kétszer annyi, mint egy dreher és háromszor annyi mint egy argus, de amennyit én iszom nem abba rokkan bele a családi kassza... (heti 1 doboz/üveg kb.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeFranco #7575 üzenetére
Amúgy ezek nem sörök, férfiember ilyeneket nem iszik!
Olyan ez mint a guminő...
Bevallom tördelemesen néha én is révetemedem az alkoholmentesre, de eddig nekem is a Dreher, Stella és a Soproni volt a legmeggyőzőbb alkoholmentes, de volt már amit kiköptem az első korty után valami lidlis borzalom volt...
A következő amit szeretnék nagyon kipróbálni az a Zirci Apátsági serital. a fészbukon már haverok vagyunk!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Goose-T #7574 üzenetére
Nincs 0,0%-os sör, teljesen nem tud alkoholmentes lenni. Elenyésző mennyiség van benne talán 0,5% és ez azthiszem fel is van a csomagoláson tüntetve. Felnőttnek irrálisan gyorsan és nagy mennyiséget kellene meginni ahhoz, hogy kimutatható legyen. Szerintem "gyerekteszt" még nem volt.
Malátaital - Karamalz
-
DeFranco
nagyúr
válasz Goose-T #7574 üzenetére
első kérdés mennyi idős a gyerek...
szóval annyira mégsem "simán"
@Famalac: soproni zéró maxx-ban 0,0% van ténylegesen, és amúgy nem is rossz "sör". ízre sem elrettentő (persze nem kell egy paulaner búzát várni) és az összetevői is rendben vannak, nincs "felütve" mindenféle kukoricagrízzel meg ilyenekkel. tulajdonképpen minőségre (nem ízre!) veri a sima drehert amúgy.
szerk: karamalz meg jó, csak brutál mennyiségű cukor van benne, nézz egyszer rá az összetevőkre. Feleségem azt itta sokáig, de a végén már nem bírta a szervezete azt a mennyiségű cukrot és kalóriát. akkor álltunk át a sopronira.
[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
válasz AMD Power #7570 üzenetére
Szerintem ha tényleg 0%-os, és nem 0,5% meg ilyesmik, akkor simán ihat. Még egészségesebb is, mintha cukros levekkel itatnák.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
AMD Power
titán
Egy FB topicba kérdezte valaki ,hogy a gyereke ihat-e teljesen 0% alkohol mentes sört. Mert ,hogy apuka kezéből állandóan ki akarja venni és meg is issza a sört ha hagyod. Erre mit kéne írnom?
-
Ghoosty
őstag
válasz DeFranco #7563 üzenetére
Nekünk ilyen szempontból nem vált be. Egyszerűen mindig enni akarta. Elég sok helyen meg is örökítette a foga nyomát, nem mindig voltunk elég gyorsak. A mienk nem csúszott egyáltalán.
Viszont ilyen több darabos kirakós fajta volt és azt nagyon szerették kirakni. Szóval ebből a szempontból meg jó volt.
Egy ilyen 1,5*1,5 méteres izé csak pár hónapig oldja meg a problémát, utána már túl kicsi neki a hely és menni akar majd mindenhova. Balesetek meg inkább később lesz jellemző, mikor már fel is kapaszkodik valamire. Vagy simán gondol egyet és kiengedi a szájában lévő folyadékot. Nálunk a gyerekek szabadon másztak, amerre csak akartak. Takarítunk ha kell. Ez van.
-
-
DeFranco
nagyúr
gyors kérdés:
földön játszik a kicsi, lassan mászós korba érünk. natúr szőnyegre, parkettára nem tesszük, mert vannak balesetek, és ezek takarítása azért nem egyszerű.
eddig leterítettünk a szőnyegre egy vékony plédet vagy takarót, ami jó volt, de most már, hogy hasaltatjuk, mászna is lassan, ez nem lesz megfelelő, mert gyűrődik, nyúlik, nem tud megtámaszkodni kellően.
erre keresünk valami megoldást. jelenleg puzzle habtapiban gondolkodunk, mert az legalább tisztítható, de azt mondja ismerős, hogy az meg azért nem jó, mert csúszik.
ötlet?
-
emmm
őstag
válasz DeFranco #7543 üzenetére
Hasonló a probléma nálunk is, de bevezettük újra az esti (fürdetés előtti) sétát, és ez teljesen megoldotta a problémát. Csak a babahordozót használjuk, a mózes már 3 hónapos kora óta nincs használva. Így eltekingél, elvan, élvezi és ki tudjuk tolni a fürdetést is
A kánikulától nem kell félni, bírja a gyerek. Délelőtt 9-11 között szoktuk vinni, este meg fél 6 - 6 körül, 7-re vissza.
(#7560) AMD Power
Szerintem nem véletlenül hagyták ott... 150 km után veszik csak észre? Elképzelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Doggy dog
senior tag
Büfi az van!Kaja előtt is,ha sokat sír.Néha kaja közben is,mert mohó.Szabályosan ráveti magát
Aztán van olyan is,hogy kaja közben megtelik a tiszta pelus.Csak nézünk,hogy néha milyeneket tol.... kis édes
Sírás az van,sajnos.Egyelőre betudjuk a melegnek.....APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
AMD Power
titán
Ember ilyen hülye ,hogy lehet....
-
törölt tag
válasz DeFranco #7543 üzenetére
Nálunk is "lusta" volt a gyerek, szinte mindent később kezdett el csinálni. (fejemelés, átfordulás, stb.) Hason kifejezetten utált lenni , de aztán minden kialakult és nem volt gond. Emiatt szereintem nem kell aggódni. (Eleinte nem bírta tartani a fejét és ez nem tetszett neki, aminek hangot is adott, de miután nyakizmai megerősödtek utána ezzel nem volt gond)
Az érdeklődéssel nem volt probléma, bár huzamosabb ideig szinte semmi sem kötötte le. Ami bevált nálunk a színes, világítós, hangot kiadós játékok voltak. Játszószőnyegben is elvolt úgy 20-30 percig...
Most is ilyen 5 évesen, tele energiával de hosszabb ideig nem köti le semmi sem, sőt egyedül sem nagyon szeret játszani, amiben azthiszem mi vagyunk a hibásak hiszen éjjel-nappal vele voltunk és próbáltunk játszani vele mindenhogy.
A sok séta szerintem meg kell, nem hinném, hogy emiatt lenne "immunis". A séta egy teljesen más elfoglaltság számára
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Doggy dog #7550 üzenetére
Azt mondjak, altalanos dolog, nekunk is rengeteget csuklik, ellenben bufi alig van.
Amugy talan sikerult megoldast talalni a szopiproblemara : bimbovedo. Vegre nem fordul el a melltol a gyerek, hanem probalkozik.Viszont hala egnek eves/peluscseren kivul nem sir, csak alszik.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Doggy dog
senior tag
válasz sto1911 #7553 üzenetére
Nálunk is sokat csuklott a pocakban
Kajcsi előtt van köldöktisztítás és peluscsere.Minden alkalommal van csomag.Volt hogy kaja után is cseréltük,mert hallhatóan tele lett
Sajnáljuk szegényt,mert van hogy gyors bealszik és felébred a csuklásra.Utána áll a bál.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
-
Doggy dog
senior tag
Rengeteget csuklik a kicsi!Kajcsi után szinte mindig.Néha már kaja előtt is......
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Melack
veterán
Irtó fura egy 3 hetes babat látni a saját lányunk mellett. Hiányzik az a kis szuszogó zsák
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
ZiD
tag
válasz DeFranco #7545 üzenetére
Mi is vittük bőséggel, de ha sok volt neki, az aznap kijött(nem aludt) későbbi hatása semmi. Az, meg hogy azért nem érdekli semmi... Még rövid a memóriájuk, ugyan arra többször rá tudnak csodálkozni
Mozgás: Dani nekünk semennyire nem volt hajlandó hason lenni, úgyhogy ismerős. Aztán doki mondta, hogy nincs baj, de picit el van maradva, úgyhogy csináljunk valamit. Onnantól kezdve minden nap 3x hastra tettük 5 percre, majd ezt az időt toltuk egyre feljebb. Voltak üvöltések, de apu kemény volt1 hónap után elkezdett forogni, és akkor már semmi baja nem volt a hason fekvéssel, most meg már mindenen felkapaszkodik és áll, + vagizik (fél kézzel elengedi az aktuális kapaszkodót) Úgyhogy ha nagyon nem akarja csinálni, ezt Nektek is tudom javasolni.
Ui: nem tudom mióta ilyen "apatikus" a gyerkőc, de nem lehet, hogy a nagy meleg őt is elnyomja?
-
DeFranco
nagyúr
már arra is gondoltunk, hogy túl sokat vittük (tényleg sokat megyünk, ha nem is napi szinten de bőségesen) és emiatt lett immunis ennyire.
a kiabálás meg... mondjam?
pánik nincs, de ez így most annyira nem jó, és még most bele kellene nyúlni, mert ha nem forog, nem hasal, akkor nem lesz rendes mozgásfejlődése sem, ami meg a szellemi fejlődésére is negatív hatással lehet.
-
DeFranco
nagyúr
gondban vagyunk az 5 hónapos lurkóval
játszanánk vele, de nem igazán érdeklődik semmi iránt. picit megnézi, szájba veszi, aztán dobja, nem érdekli tovább. ha melléteszek valamit nem fordul rá, nem is foglalkozik vele, észreveszi hogy ott van, képes is fordulni, de "lusta", nem fordul rá hogy elérje.
hasazni sem szeret igazán, pedig már bőven kellene neki, hamar megunja. megvan hogy hogy fordítjuk, ha észreveszi,hogy az a mozdulat jön ellentart.
képes mindenre, fordul ha kell, hason is van, de egyértelműen lusta, és egyértelműen nem érdeklődő. felvéve elvan szépen nézelődik akármeddig a kis sózsák.
közben unatkozik, kiabál, szemrehányóan néz néha, várná, hogy valami legyen, de egyszerűen már nem tudunk mit kitalálni, nyilván mi csinálunk valamit rosszul.
sétálni vinni nem tudjuk, mert kánikula van, helyekre megyünk vele rendszeresen, de az kevés, az neki csak "utazás", meg vagyunk lőve.
ti hogy játszottatok velük ilyen korban, hogyan fejlesztettétek, hogyan szórakoztattátok, hogyan kötöttétek le a figyelmét? mi lehet a gond, miért ilyen kis apatikus?
-
AMD Power
titán
Nalatok mennyi ido utan hagyta "abba" a sirast tisztaba rakaskor. Lassan 19 honapos, de a mai napig minden tisztaba rakaskor uvolt mint a sakal.
-
Doggy dog
senior tag
Nektek mennyi idő múlva küldték ki a kicsi TAJ kártyáját?
A születési any.kivonat már megjött 2 napja,de emez még nem!APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
föccer
nagyúr
SokFtsok kitartas, turelem es szeretet
Ha erzed, hogy hibas vagy, ugy valamennyjvel konnyebb. Lehet, hogy honapok, akar 1 ev is kell, hogy begyogyuljanak a sebek, amiket akarva-akaratlanul okoztal. Egyebkent meg sikat segit mindkettotoknek a megertes. Esetleg egy jo szaki tartasagaban vegig vitt parterapja sokat segithet. Ha erdekel a dokog, akkor privatban dumalhatunk rola.Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
tildy
nagyúr
K-vitamint itt szuriban kapta szuleteskor, bcg oltas pedig jovo heten lesz.
Anyatej meg mindig annyi, mint eddig, szinte semmi, 30ml/nap.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Doggy dog
senior tag
válasz AMD Power #7530 üzenetére
Ahogy nézem neked is annyi hajad van,mint nekem
Hát az elmúlt 2 nap elég hullámzó volt.Volt,hogy majd 3 órát hisztizett.Addigra jött a következő hami,utána jókora alvás.Volt,hogy mi ébresztettük,mert 5 órát aludt.Bepótolta a kimaradást.Azután megint hisztis rész jött és így felváltva.... Annyit sikerült kitapasztalni,ha hisztikor a mellkasunkon fektetjük és altatjuk,úgy hogy mi is fexünk,fél óra alvás után át tudjuk rakni az ágyába.Ha nem így csináljuk 3 órás parádé van Totál beleizzad,bevörösödik szegény.
Ma reggel megvolt az első séta is.Kb 15 perc,egy kör a ház körül+reggeli kifli vásárlás a közeli kisboltban.A végére már majdnem megnyugodott és egy picit be is szunyált.
Amit még észrevettünk,hogy emelgeti a fejét bőszen.Sőt,éjjel oldalfekvésből megfordult! Ezt már ilyen picinek tudják?[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
igy nagyon nem szabad olvasztani ez a legrosszabb. sima szalmonellaveszely. hutoben kell olvasztani mert igy a hus kulso felulete siman megromlik es bakteriumtenyeszette valik. ez tilos.
a kicsi cuccai kozvetlenul nincsenek veszelyben de az uvegek dobozok kulsejet azert mossatok le alaposan nyitas elott.
a gyerekkel kapcsolatban minden nyers hussal valo erintkezessel vigyazni kell ha dolgoztok vele utana alaposan mossatok kezet ha helyesen taroltatok olvasztottatok is, mert komoly fertozesveszelye van. ismerosek gyereke csirkeverhast kapott igy el (nem tudom mi ez o nevezte igy) emellett ott a campylobacter es a szalmonella.
szerk: amugy a csirkehus a legveszelyesebb a szalmonella miatt
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Sziasztok. (hű de ritkán jövök ide )
A csirkehússal mennyire kell óvatosnak lenni?
A csirke meg egy műanyag,nem hermetikusan zárható,de kiolvasztott (este kb10körül,mélyhűtőből a mosogatóba kivett,majd reggel a hűtőbe visszarakott) "dobozban" van.
Mennyire veszélyes ez a gyerek cuccaira nézve? Azok viszont mikrós/zárható üvegtálban vannak.szerk: még mindig nincs itthon feszültségmentes légkör, voltunk kettesben 2 napot távol otthonról ami jó volt,de nem történt "semmi". Sokszor számonkéri tőlem hogy miért nem bújunk össze,de úgy azért nehéz ha közben olyan a másik mint egy kaktusz.....Amit persze én idéztem elő,de hogyan javítsak ha közben mindig a hibáimat,a fogást keresik ahol rám tudnak pirítani?
[ Szerkesztve ]
-
Doggy dog
senior tag
Most vettem babavizet.De mindenkitől azt hallom elég a tejcsi.Csak ha este beindul és megy a hiszti,akkor kaja után nem mehet cicire megint.Van kiskanál neki és max azzal kaphatna egyet.De amíg tudjuk mellőzni a vizet,addig nem adnánk neki.Most is body-ban alszik,ventilátor miatt textilpelussal letakarva.
-
MR_Joe
senior tag
válasz Doggy dog #7525 üzenetére
Itt stabil 26C körül van a hőmérséklet. Nappal lent alszik a nappaliban többnyire, ha nagyon melegedne az idő, odafent bekapcsoljuk a klímát és némi hűs szellő elér a nappaliba is. Másképp nem lehetne megmaradni (tetőtérbeépítéses lakás, fekete cserepekkel )
Szerencsére gyerkőcöt nem viseli meg ez a mennyiség, ellenben nagyokat tud aludni tőle - ilyenkor alszik 4 órát is. Eddig áldott jó gyerek
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Doggy dog
senior tag
Ma reggel először beszaladt a 100g,de próbáljuk a 70-80g-ot tartani,hogy ne feszítse a kis pociját!
A csonk lehet a meleg miatt száradt le neki gyorsabban.Sajnos 28 °C van nála!Be is kapcsoltuk neki a ventilátort.Próbáljuk úgy,hogy nehogy huzatot kapjon.Jobb is a hőérzet a szobájában.
A sebek is gyorsabban gyógyulnak melegben,mint hidegben.[ Szerkesztve ]
-
MR_Joe
senior tag
-
Doggy dog
senior tag
-
Ghoosty
őstag
válasz Doggy dog #7516 üzenetére
Én minden megkóstoltam, amit a gyerek kapott. Milyen már, hogy nem tudom, milyen ízű dolgot etetek vele. Anyatejet is megkóstoltam, bár azt akkor is megtudtam volna, hogy milyen ízű, ha nem akarom megkóstolni, mert a második gyerek gyártása során járt a csomagolás a számban és bármennyire óvatos voltam, jött belőle.
-
Balinov
titán
ampullak trukkos allatok, ha nem ugy fogod, ahogy a nagykonyvben van irva feszitheted te addig, mig szet nem pattanva szetvagja az ujjad, ha meg jol fogod, min erofeszitessel lepattanik. Asszem valami pottyel van jelolve a nyakon, hogy kell fogni (intenziv nover a jobbik felem).
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Balinov
titán
-
AMD Power
titán
Annagora Aquapark. Gyerekeknek a vízi paradicsom. Ma megnéztük.
-
Balinov
titán
válasz CharlieDrop #7506 üzenetére
Ne is mondd, vasárnap reggel óta pakolunk mindent egyel feljebb...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
nem is mondtam, Patrik megtette elso - egyenlore meg eleg batortalan - lepeseit a 7vegen. igaz, csak 3-4et lepett elore teljesen magatol, mielott letottyant a szonyegre, de meg igy is nagy az orom es bodotta
-
Doggy dog
senior tag
válasz DeFranco #7502 üzenetére
Igazság szerint én a tejfakasztó óta nem igazán tudtam pihenni.De az az én hibám.A többi az más fajta fáradtság és megéri minden percét.
Már elfogadja a cumit is,bár ilyenkor levegőt még nyel mellé,de majd megtanulja szépen.Lassan megnyugszik a kiságyában is,nem kell kivenni ilyenkor.Beszélünk hozzá,simogatjuk,nagyokat pillázik.
Nagyon kedvelem ezt a topikot,ritka az ilyen.Megértő,segítőkész,szeretetteljes.Köszönjük mindenkinek,aki itt jelen van.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest