Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Ahogy nezem a glamour hetvege miatt ez most is akcios, bar huzosnak erzem az arat meg igy is
Tildy:
Koszi a tippet, tovabbkuldtem a paromnak...
5,2 metereset neztunk kendobol....es valoban, ha at kell kotni tuti lelog :((
Valamiert a karikas nem tetszett neki, de ezt at fogjuk gondolni...Ugy vettuk eszre, h az utobbi idoben szeret rajtunk lenni :) , es akkor mar legyen ugy a lskasban is, de fel karral egy felora utan eleg nehez 🙂
f4lcon:
A hely nekunk is eleg fontos, tx!vans?:
Eleg modern formaja van...raadasul ezt is kapni a babaszafariban...megnezzuk, tx![ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
addikt
Chicco Boppy ComfyFit, a hordozónak és a kendőnek az érdekes keveréke, sokkal könnyebb bele tenni a gyereket, mint egy kendőbe, de olyan természetes a gyerek helyzete benne, mint egy jól felkötött kendőben
nekünk is volt Manduca, de a Chicco kisebb helyre pakolható és nem állnak ki belőle előre-hátra csatok, fülek, stb“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tildy
nagyúr
válasz lorcsi #15691 üzenetére
Nandum volt, nekem nem vált be a kendő , főleg, hogy mi sokat mentünk a városba és ha at kellett kotni, akkor a földet súrolta . Kengurut nem ajánlott , nem jó a babáknak . Nézzetek esetleg karikás kendőt , mei tait, csatos hordozót .
Mi végül Close caboot használtunk eleinte , majd később liliputi és ergo csatosra váltottunk . Illetve fidella is van."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lorcsi
veterán
nandu hordozókendőt tervezünk venni
mik a tapasztalatok?
érdemes ezeket újonnan?
illetve még a kenguru is szóba került...
de a kendőt természetesebbnek érezzük...(mármint ahogy megtartja a babánkat)eladó: vadi új soundcore motion+
-
addikt
hát, a mérettel bajban vagyunk, a gyerek már több, mint 14kg és itt sok "jó" méret van, a Lupilu 4-es Maxi az 7-18kg az 5-ös az 11-25kg és a többieknél is hasonló a helyzet, a 13-14kg az nagyjából közepén van a 4 maxinak és az ötösnek, és már legalább 1 hónapra rendszeresen az ötöset vesszük mindenből.
de azt vettem észre, hogy mivel a gyerek kicsit ... hmmm ... pocakos, így éjszakára a bugyipelenkák jobban beválnak, mert azoknak a has része nem nyomódik el / össze
egy ragasztós pelenkánál előfordul, hogy reggelre a combja és a pocakja között a pelenka egy vékony sávra össze van nyomva, és mivel hason alszik legtöbbször, így ott egészen egyszerűen kifolyik a pisi.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
mirci18
addikt
válasz Drughi #15675 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Kipróbáltam egyenlőre pozitív a példa a táblás "pontgyűjtős" megoldással.
Játszva próbálom nevelni egyben folyamatosan elmagyarázni a fiamnak hogy miért fontos mit érhet el mit nyerhet azzal ha jól viselkedik. Pl elmehet a családdal állatkertbe. Nyiván elvinnénk így is de ő ezt sehonnan nem tudja.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
6030D
őstag
válasz f4lcon #15665 üzenetére
Itt írok, ne a Best buy-t offoljuk: nekünk bevált, hogy éjjelre eggyel nagyobb pelus van rajta. Most ez 4 helyett 4+ vagy Maxit jelent. Egyébként jelenleg a Müller saját márkás, tök jó, és olcsóbb, mint a dm-es.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
MODERÁTOR
válasz kovacsroli #15684 üzenetére
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
második gyermekünket várjuk.
Tudtok esetleg olyan oldalt, ahol részletesen le van írva, mit mikor kell igényelni? CSED/GYED/GYES témák, családi adókedvezmény, családi pótlék, ilyenekre gondolok.Köszi
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Drughi
addikt
válasz ladybug #15681 üzenetére
Elöl nem kapcsolható ki a légzsák, így hátul ülnek a gyerekek. De próbáltuk már mindkét oldalon.
@6030D: A nagyobikkal sose volt ilyen gond, 8 hónaposan a Balatonig mentünk vele, de csak az M7-esen kezedett nyűglődni 300km megtétele után.
A kicsivel már kihívás 10 km is, bár 1x előfordult, hogy 70km-t csendben türt. Biztos jó napja volt
- Pop it van (a nagyobbikanak, de a kicsi is rá van kattanva)
- Ha otthon nyűgös a kezébe nyomok egy kifli csücsköt vagy egy baba kekszet és csend lesz. 7,5 hónapos,. lassan 11kg, szóval csak óvatosan[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
6030D
őstag
válasz Drughi #15678 üzenetére
Nekünk mindig változik, mi a jó (19 hónapos), eddig amik voltak:
- anya elöl ül nyugi van, ha hátul, akkor a városhatárnál is nyűg van
- gyerekzene a kocsiban, ugyanazok, mindig, egymás után, ugyanazok, mindig, egymás után...
- most éppen könyvet olvas, meg nézelődik ki az ablakon, keresi a buszokat, kamionokat. Ezt nyilván a 7 hónapos nem fogja.
- Pop it!
- evés (1,5 évesen 10,5 kg, szóval nem ettől fog elhízni)Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ladybug
őstag
válasz Drughi #15678 üzenetére
Előre tenni az ülést? De legelőször rájönni, mi zavarhatja.
Ha esetleg időtök lenne rá, üljetek be vele időnként csak úgy a parkoló autóba. Nem járjon a motor. Csak, hogy szokja az autót.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Drughi
addikt
Én is kérdezek:
A második gyerkőc (7 hónapos legény) utál autóban utazni. Ordít, hisztizik minden alkalommal.
2 autó, 2 különböző normális ülés, háttal vagy szemben nem számít, 10-ből 8szor sírás a vége.Álltalában a tesója ül mellette, aki segít, de nem tudja megnyugtatni. Anya is ült mellette, az sem volt eredményes .
Valakinek ötlet?
Xiaomi 14T
-
Drughi
addikt
válasz mirci18 #15674 üzenetére
-nasi megvonás
-tablet megvonás
-büntinsarok, gondolkodásDe ami nekünk bevált egy ekkora gyerkőcnél az a jutalmazás. Vettünk egy kréta táblát talán a pepcoba, H-V, minden nap amikor megcsinálja a rá bízott feladatot (pl rend van, nem kell nagy dolog) este kap egy mosolyt a táblára. Ha összegyűlt a hét mosoly, akkor kap meglepetést. Pl egy 1000ftos vacak játék, amit ugyis megveszel neki a boltba.
Ha nincs mosoly nincs meglepetés sem.
Xiaomi 14T
-
mirci18
addikt
Ti a gyermek fegyelmezési kérdését hogy oldjátok meg?
Nyilván a veréssel fenyegetőzésnek sok értelmét nem látom mert félelemben tartani nem sok értelme van.
Amivel elviekben lehet élni szerintem az édességmegvonás ha felvázoljuk következetesen a saját szintjén neki.
Nálunk időnként fegyelmezési problémák vannak.
Akaratos.
Többször van olyan hogy éhes és emiatt nyugtalanabb problémásabb gyermek.
Mivel már 5 éves elmúlt így nyilván neveljük oktatjuk tereljük egy irányba.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
flegga92
senior tag
-
DeFranco
nagyúr
válasz flegga92 #15669 üzenetére
szerintem belefutottatok egy kevésbé jó tornászba, próbálkozzatok nyugodtan, a ti gyereketek, a ti megbízásotok a ti pénzetek, elvárhatjátok hogy olyan legyen ami nektek megfelel.
mi is jártunk dévényre, nem volt traumatikus élmény, nem kell feltétlenül rossznak lennie, addig keressetek, amíg nem találtok egy jó szakembert.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok! Első sorban azokhoz szólna a kérdés, akik jártak Dévény tornára.
3 hónapos a kislányunk, sajnos picit lemaradt a mozgás fejlődésben. Nem tudtuk hasaltatni túl sokat, tejfehérje allergiás, a speckó tápszer savat csinál és iszonyatosan híg, kaja után 2 órával is bukta vissza az egészet.
Már jobb a helyzet, egyre jobban bírja a hasalást, de letagpadtak az izmok.
Védőnő tanácsára hívtunk egy Dévényest, mondta, hogy elég rossz a helyzet. 45 percig nyúzta megállás nélkül, a gyerek torka szakadtából ordított, nem engedte, hogy néha picit megnyugtassuk. Szó szerint letépte a ruhát róla (el is szakadt), durván bánt vele, semmi kedvességet nem mutatott felé. Tisztában vagyok vele, hogy ez fájni fog a gyereknek. De olyan törést okozott neki, hogy azóta ha leteszem ahol történt a torna ordít, a torna előtt a héliumos lufival szórakozott, attól is retteg pedig imádta nézni. Azóta enni is alig eszik, napközben aludni csak a vállamon alszik.
Kerestünk egy másikat, 2 hét múlva tud fogadni, de legalább nem otthon lesz.
Ennek kötelezően így kell történnie, vagy csak kifogtunk egy olyat aki gyorsan túl akar esni rajta? -
madmike
őstag
válasz Dani82 #15666 üzenetére
Szia!
Nekünk egy Mappy terepjáró van (igaz nem egy Mercedes... ) talán 40rt vettük két éve, most 45ért látom.
Féltem tőle, hogy hamar atomjaira esik, nem valami nagy minőség. Egyszer visszaküldtem gariban, mert nem szólt benne a zene. Ez pedig az akkor 2 éves fiamnak fontos szempont volt, mert vezetni még nem tudta Azóta hibátlanul üzemel.
A kormányát szerintem kifejezetten nehéz tekerni, de 3 évesen már önállóan vezette a gyerkőc.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Dani82
senior tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata azokkal az akksis, taviranyitos gyerek autokbol, amik az eredeti mercedesek stb masai es bele lehet ultetni a gyereket? Szeretnek egyet rendelni, csak nem tudom mire erdemes figyelni es eleg nagy az arkulonbseg
-
mirci18
addikt
válasz bugizozi #15658 üzenetére
Használtan nézz újat nem érdemes venni.
Most jön az ősz tavasszal ráérsz nézelődni addigra jó lesz neki.
A fiam még 14-est tolja mert nem érzi magát 16-oson a súlya miatt biztonságban.
Jövőre már szerintem az is jó lesz neki.Már csal azért is preferálom a használtat mert nem egyszer elesett a bicóval ledobta stb és közben a bicó festése valamelyest sérül.
Egy használt bicót meg nem fogsz annyira sajnálni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
bugizozi
őstag
válasz DeFranco #15660 üzenetére
20 hónaposan kapott futóbiciklit, azóta teper vele (a játszón már korábban is próbálta a többiekét)
24 hónaposan 2 kerekű rollert kapott, azzal is simán megy, szintén korábban már próbálta másét
Kisebb háromkerekű pedálossal már ment, kezd ráérezni a tekerésre
Most 2 év 2 hónapos a fiunk (26 hó) karácsonyra gondoltunk neki venni egy ilyen járművet
Lehet elég korai, meg a testmagassága sincs meg de "sajnos" ilyen gyorsan fejlődik ha mozgásról van szó (meg akkor legalább értelmes/hasznos kari ajit kapna)VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
DeFranco
nagyúr
válasz bugizozi #15658 üzenetére
mi futóbicliklvel kezdtünk, az szerintem kb. 12-es lehet, aztán onnan már 16-osra váltottunk, utána meg 20-asra.
szerintem elég kettesével venni a méreteket, mert hamar átnövik, a futóbiciklit pedig nem hagynám ki. (teljesen más mint egy kismotor, utána a rendes biciklizés megtanulása kb. 1 óra volt, segédkereket nem is használtunk.)
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Kis méretű pedálos kerékpárt hol érdemes venni?
Ezt a 14" biciklit próbáltuk a Decathlon-ban, de sajnos nagy, nem tudja körbetekerni a pedált a gyerkőc mert nem ér le a lába pedig már nagyon akarná.
A zinterneten láttam, hogy létezik 12" is, kérdés hogy hol van olyan bolt ahol ilyet ki lehetne próbálni? Pl amit találtam: Neuzer
Használtan sajnos nem nagy a választék pedig egy olyanra is vevő lennék.Köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Drughi
addikt
Ha már alvás téma:
Nálunk a két gyerkőc szöges ellentéte egymásnak:
- A leányzó (2015) csak ölbe volt hajlandó elaludni, a legkisebb neszre felébredt és vagy visított vagy csak nézelődött, de aludni ne kelljen. A mai napig alig van alvásigénye. Valamikor 1,5 éves kora után aludta át az éjszakát normálisan, de akkor is 1-2 cumisüveg tea/víz ment le éjszaka, így mindig kellett pelenkázni és hetente történt pisi malőr-- A fiú (2021) 4 hetesen átaludta az éjszakát, alszik ölben Ő is, de ha leteszem és mellé fekszek elalszik. Egyedül az evés miatt kel fel, de azt félálomba betolja és alszik tovább békésen.
Xiaomi 14T
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan kompresszoros inhalátort, ami idővel nem kezdi el lelövöldözni magáról a gumi csövet?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
vans?
őstag
Nalunk a kislanyom (9 honapos lesz) csak akkor sir kvazi, ha aludni kell. Este is, de napkozben foleg. Napi atlag 2-2,5 orat altat a felesegem szerintem... Egyszer csak kinovik.
hábm bábm
-
tildy
nagyúr
válasz lorcsi #15649 üzenetére
A nagy volt a legnehezebb ilyen szempontból , ő jópár hónap volt, de mégsem évek , mint ahogy sokaktól hallom, 2 orat is sétáltunk vele, hogy ejjel kettőkor aludjon. Ő az egyetlen fiú . A csajok közül Mana 2 honaposan, Mira 3 hetesen aludta át az éjszakát . De ugye kinek mi az átállás : nekünk az , ha éjfél meg reggel 7-8 közt nem kel fel. Most Mira 8 hós , csak akkor nem alussza át, ha fogzik. De egyébként este 9 -reggel hét közt alszik . Annyi, hogy ő volt egyedül hosszabban , 4 hónapig anyatejes .
Lala jól van , Cloud engineerként dolgozik. Mióta Magyarországról visszajöttünk , azóta kissé nyugodtabb is( szülei a gyerekekkel kapcsolatban kevéssé vették a terhet)[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lorcsi
veterán
-
tildy
nagyúr
De gonosz Egyébként sosem tudni milyen baba lesz, nálunk szerencsére átaludta mind jó hamar az éjszakákat. Ellenben a nagy még mindig nem hajlandó este 10 előtt aludni menni. 6 éves. 10.30-8 közt alszik, 8.50re megy suliba.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
mirci18
addikt
[Erről a programról ti hallottatok?]
Ajánlották az oviban.
Heti egy foglalkozása lenne 1-1 óra hossza.
Szombaton kezdjük meg az iskola elkőkészítést.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz f4lcon #15632 üzenetére
Én is így vagyok vele. 120 pár centis 38 kg és 5 éves. Egyenlőre nincs igénye csak a magasítóra. Addig meg legalább van normális oldal és hát támasza a 18-36 kg-os ülésében.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Elemental
addikt
válasz DeFranco #15631 üzenetére
Nálunk volt használatban ülésmagasító, szerintem egy idő után már el sem fér kényelmesen a gyerekülésben, de gondolom ez is alkati kérdés. Vittük magunkkal a moziba is, legalább nem az ölemben ült, ha nem látott
Az a háttámla levétel szerintem jó is lehet. -
addikt
válasz DeFranco #15631 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy a gyerek el lesz a gyerekülésben addig, amíg rendesen nem ülhet (magasító nélkül) mert így megmarad az esélye, hogy aludjon egyet a fejtámla miatt
valamiért én nem látom hasznát az ülésmagasítónak, szerintem végig gyerekülés, aztán ha elég nagy, akkor sima ülés.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
DeFranco
nagyúr
a véleményetekre vagyok kíváncsi ülésmagasító kérdésben:
másik topicban felkerült az alábbi termék, mert akciós, ez ütött szöget a fejembe: [link]
jelenleg egy isofixes cybex free-fix ülést használunk, még jó ideig használatban is marad, de ahogy nő a gyerek el fog jönni az a pont, amikor rendes ülés már nem kell neki, csak magasító.
ennek az ülésnek, mint gondolom minden hasonlónak, a hátlapja levehető, így csak az ülőlap maradna (itt kiemelve), ami nekem ránézésre pont olyannak tűnik mint bármelyik ülésmagasító, így arra gondoltam, hogy akár használatnám is így, amikor már csak ülésmagasítóra lesz szükség.
használatiban ez sem megengedve sem tiltva nincs ha jól emlékszem, van-e bármilyen valid ellenérv ami miatt ne akarjam ezt megtenni?
-
tildy
nagyúr
válasz flegga92 #15624 üzenetére
A legtöbb babakocsihoz vAn maxi cosi adapter , ami sok hordozoval kompatibilis ( pl kiddy, cybex is ). Nekünk babyzen yoyo van 4.5 éve lassan , 5.3 kg, 3. gyereket szolgálja ki.Van rá adapter .[kép]
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Nemrég 5 éves lett a fiam.
Eléggé duci alkatú a genetika meg egy mandula műtét miatt.
Emellett x lábú is tehát nem ő lesz az új gyorstáv futó de mozogni szeret.
Szerintetek ilyen korai korban milyen sportot érdemes jobban kipróbálni.
Most kötelező lett a foci és a néptánc de szerintem nem lesz rá vevő.
Bő egy éve lovagol gyakorlatokat végez lovon aminek látszanak a pozitív hatásai.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Olyan sport babakocsit tudnátok ajánlani ami picibe összecsukható, hordozó rámegy amit lehet ISOFIX-es bázisba tenni?
Persze mint kezdő szülők megvettük a 3 az 1 ben kocsit + bázis, de rohadt nehéz, mózes részét nem használjuk, sport rész meg már most látszik hogy szintén rohadt nagy helyet foglal.
Ismerősnek Joie Literax 4 van, adapterrel rámegy a Maxi Cosi hordozó is. (Joie hordozó talppal horror árban van)
Egy bajunk lehet lenne ezzel, hogy a Maxi Cosi hordozóban nagyon fekszik a gyerek és sajnos nagyon savas (tejfehérje allergia, speckó tápszert eszik az okozza), és jobb lenne ha feljebb lenne a feje, rosszabb napokon fél órás utat is nehezen bírjuk, meg kell állni és kivenni függőlegesbe. -
DeFranco
nagyúr
válasz lorcsi #15620 üzenetére
mi is ilyesmit használtunk, szerintem nagyon hatékony cucc, két dologra kell ügyelni:
1: olyat vegyél aminek a feje szétszedhető, a miénk (még) nem volt az, eszméletlen szenvedés víznyomással valahogy kiszenvedni az orrváladékot belőle
2: nekünk egy porszívó betérdelt (leégett a motor) amikor használtuk, igaz valami alap samsung volt, de valószínűleg túlmelegedett a fojtás miatt. viszonylag rövidebb etapokban használnám (nem kell túlzásba esni csak ne negyed órát menjen fojtással, amíg birkóztok a kicsivel), aztán pedig kicsit járatnám "üresen" a porszívót hogy legyen ideje a motornak kicsit leadni a hőt (mint a turbót). fél perc elég.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz Drughi #15617 üzenetére
mondjuk akár egy iylen is: ?
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
Sziasztok!
Az orrszivok közül nektek mi az ami bevallt ?
Es miert pont az...?eladó: vadi új soundcore motion+
-
válasz lorcsi #15604 üzenetére
Van légtisztító topic IS nyilván Xiaomi ajánlott, olcsó, appból vezérelhető, itthon is van hozzá szűrőutánpótlás, talán arra kell figyelni hogy cserélhető belsejű szűrőt kell venni, mert a belső szénszűrő hamar telítődik és büdösödni kezd (ami ha jól értem azt jelenti hogy amit megkötött azt szépen elkezdi visszaengedni, az meg nem funky). Így az kb. 1-2 hónap után kuka, a szűrő olyan fél évet bír.
Plusz tipp hogy kínából érdemes ilyen textil "bevonatot" rendelni, azzal körbetekerni, az ilyen előszűrőként felszedi a durva port, így nem kell magát a szűrőt takarítani, csak ezt kidobni havonta. Igen, ami itt a képen látszik az hófehér volt mint ami mellette van. Forgalmas út melletti panel rulez.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Toobee
veterán
Egyik ismerős posztolt babaszafari kuponkódot, hátha másnak is jól jön. BSZDOROTHY15
-
Coyot
őstag
válasz lorcsi #15604 üzenetére
Nálunk egy Philps van amit tud párásítani is panelban. Ha megy egész nap akkor érezhetően jobb az allergia is, gyerekbaj az nincs szóval nem tudom jó-e nekik. Szűrője sok port megfog bár takarítás megy ezerrel mellette.
Fenntartása: a HEPA filter volt valami 10 ezer körül, és a párologtató "szivacsa" ami jóval olcsóbb talán 2-3 ezer, ezt csak akkor kell cserélni ha már nem jó (nálam eltörte a pici ). Ha jól rémlik évente illik cserélni a HEPA-t.
szerk.: Philips 4080
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
-
lorcsi
veterán
Sziasztok!
Használtok e legtisztitot..?
Milyet ?Hirlevelben jott egy ajanlat xiaomi 3c..80$....elgondolkoztam.....
Van ezeknek karbantartasi kts.-e ?
Gyerekkent panelben laktunk es elegge be tudtam fulladni a portol. Most egy ideig meg marad a panel, de utana is jol johet majd..
Szeretnem megelozni a bajt...ha egy ilyen eszkozzel meg tudom[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Sziasztok,
Szeretnek kerni gyereküles kerdesben segitseget.
Jelenleg egy ilyen ülés van a kislányomnak de ez csak 1 fokozatban dönthető es amikor nagyobbat kell fekeznem ( leginkabb autopalya ) akkor a kicsi feje mikor alszik mindig elore billen es felkel.
[link]
2 eves kislanyrol van szo, menetirannyal szemben utazik.Egy olyan gyerekulest szeretnek venni / cserélni amit jobban lehetne dönteni egy kicsit.
Elore is koszonom a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest