- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #15878 üzenetére
grat
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Toobee #15712 üzenetére
Farkas ékszernél csináltattuk, mondjuk a mienk titán alapra épült és kapott egy kis fehéraranyat, így volt 80k/pár a végösszeg. Hacsak nem fél karátos gyémánt kell bele akkor mindenképp azt rakass bele egész máshogy néz ki mint vmi kamukő.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kovacsroli #15684 üzenetére
-
-
-
MODERÁTOR
válasz lorcsi #15475 üzenetére
Az elején szerintem bazira hasznos, nálunk az 1-2-es méretnél 10-14 volt a napi átlag, mostmár, hogy 5-öst (lassan 6-ost) hord és csak 5-6 a napi átlag így már nem kell és eladtuk. Arra figyelj, hogy a töltőkazettákra ne adj ki hatalmas pénzeket mert ebayről pikpakk berendelhető 4-600méteres tekercs és töredékébe kerül az újratöltése.
-
MODERÁTOR
válasz f4lcon #15419 üzenetére
Igen tényleg jó. Nekünk a go van aminek elég horror az ára. A supportot is teszteltük, elkezdett szarakodni a bekapcsoló gombja, valszeg kontakthibás volt. Kaptunk egy zsírújat 2 napon belül. Mondjuk tökmindegy milyen mert mindegyiket utálja a gyerek cserébe nem kell külön porszívó és cipelhető utazásra is.
-
MODERÁTOR
válasz Zola01 #15195 üzenetére
Mi nagyon szerettük, kb 8 hónapos koráig használtuk. Eszedbe se jusson gyári kazettákat venni horror áron, mi rendeltünk egy ilyen tekercset, iszonyat mennyiséget meg lehet tölteni vele.
-
MODERÁTOR
Legzesfigyelo nalunk 0 napos kortol rajta van, meg most 10 honaposan is. Egy snooza hero. Ez ido alatt talan 3 v 4 fals riasztas volt mert elmozdult rajta. Sajnos eles riasztas is volt az elejen.
Kamerabol tplinket vettem kb egykutya a saomival. Felolem aztan nezegetheti a csupasz seggemet vmi kinai hekkerEladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Stylewars_kp #14806 üzenetére
Peugeot 3008 diesel hybrid (2013). Még én is elférek benne könnyen pakolható, kényelmesen befér hátra a babakocsi.
-
MODERÁTOR
Nosiboo pro vagy go orrszívót használ innen valaki? kicsit zúzó árban vannak, kérdés, hogy megéri-e.
-
MODERÁTOR
válasz mirci18 #14749 üzenetére
Milumil pepti pro naturát írt fel nekünk a doki, azóta semmi baja a picúrnak, receptre vmi 90%-os támogatottság van rá. Tej v tejfehérje érzékeny, ezt még egyelőre nem tudni pontosan, de reflux is van még sajnos.
-
MODERÁTOR
válasz Ezekiell #14283 üzenetére
A babakocsi még hagyján mert azt sokáig használod. Mi is 750€-t adtunk ki érte de még így is olcsóbban vettük mintha itthonról kellett volna rendelni.
Az a baj amúgy ezekkel a drága hordozókkal, hogy eladáskor nem szívesen fizetik meg az extrákat mert kb újat kapnak ennél olcsóbban.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
MODERÁTOR
válasz f4lcon #14271 üzenetére
Nálunk 6 hónap 10kg 74 cm szóval hasonló a szitu. Lassan cserélni kell a maxi cosi cabriofixet és a hozzávaló isofix talpat. Mi egy maxi cosi berylt vettünk, sajnos a 360as forgatós verzióról le kellett mondanunk. A gyártó 7 éves korig írja, de mivel alapból is nagyobb a gyerek ezért ha 5 éves koráig kihúzza vele akkor én már örülök.
Sok üléssel probléma volt, hogy nem lehetett menetiránynak háttal berakni ami ugye 18-24 hónapos korig ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DeFranco #14256 üzenetére
Babaülést/hordozót nem mertük használtan bevállalni, szerencsére így is mélyen ár alatt jutottunk hozzá vmi 20k-val olcsóbban. Amiből viszont nem akartam újat az a family isofix talp, azt hittem dobok egy hátast amikor láttam, hogy 69k az új ára. Aztán jófogáson sikerült egyet 39-ért elcsípni. Talán 20-25k-t adnak még érte.
-
MODERÁTOR
Mi is sokáig agyaltunk, hogy új v használt babakocsit vegyünk-e. Végül egy Bugaboo Cam3 lett lett, black friday alkalmával a gyári oldalon 100€ engedménnyel. Aztán később remélhetőleg még jó árat kaphatunk érte. A mózest utálta a gyerek, most átszereltük a sportülést ezzel már sokkal jobb a helyzet.
A kocsiba valót úgy választottuk ahogy fentebb is írtam, hogy lehetőség szerint a legtovább bírja benne és ne kelljen már évente- kétévente cserélgetni. Brendonnál pont volt akció így több mint 30 ruppóval olcsóbban meglett.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Nálunk is cabriofix van, de hiába csak 6 hónapos nem úgy tűnik, hogy nagyon kényelmes lenne neki szóval lassan megy be a kocsiba az új ülés. Pedig az isofix talppal kombinálva nagyon kényelmes ki-be rakni a gyereket.
Huh, ikreknél az húzós az biztos mindenből kettőt venni Brendont, mall.hu-t érdemes gyakran nézni mert elég sokat szoktak akciózni.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz 2ozzmexy #14213 üzenetére
Maxi cosi berylt vettünk utódnak mert egyrészt akciós volt a brendonnál másrészt ennél írta a gyártó a legtovábbi használhatóságot (7éves kor) amit vagy elhiszek vagy nem de inkább nem. Ha 5éves koráig kibírja akkor már örülünk. Igen azt néztem, hogy 18-24 hónapos korig mindenképp menetiránynak háttal szabad csak utaztatni.
Ezekiell: köszi Igen valóban kényelmesebb egyből átrakni hordozóval együtt pl a babakocsiba, mint pakolgatni a gyereket ide-oda.
-
MODERÁTOR
BB topikban derült ki számomra, hogy van ilyen is.
Március 5-én csatlakoztam a klubhoz, melóból kifolyólag 5 hónapot itthon tudtam lenni ami így az elején szerintem nagy segítség volt.
Ja igen az adatok, Patrik 59 cm-rel és 4140grammal jött elő.babaülés téma, a gyerek méretei nem teljesen kompatibilisek a korával, mármint amiket a gyártók megadnak, hogy szerintük mekkorának kéne lennie szóval kénytelenek leszünk lassan átültetni egy nagyobb méretű ülésbe az autós hordozóból pedig jó lett volna ha még kihúzza egy kicsit ebben, de látszik, hogy egyre inkább kényelmetlen neki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Farming Simulator 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.