-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Head88
addikt
Sűrített levegőre nem kell költened.(hajlamos maradványanyagot hagyni az alaplapon.)
p5 t5 bitek kellenek meg egy kis arctic mx4 paszta.
A procin a kisebbik részt nem kell lekenned, az csak a PCH.
Arra ügyelj, hogy mielőtt belekezdenél, az akksit húzd le az alaplapról. A venti flexének a csatlakozójával óvatosan bánj, elég törékeny. Kb 10perc alatt elvégezhető feladat.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Én magam csinálom ezeket mert egyrészt messze lakom olyan szerviztől ahova nyugodt szívvel beadnám, másrészt nem egy nagy mutatvány.
Épp tegnap pasztáztam és fújtam ki 1 év után újra az én promat. Ha mindenre odafigyelsz, nem lehet baj. iFixit-en kikerestem a modellt, Heat Sink Replacement, majd követni a lépéseket. A legfontosabb az akku csatlakozójának a leválasztása.MX-4-es pasztát vettem tavaly, most a második után is bőven maradt benne még talán 2 alkalomra való, úgyhogy a p5-ös csavarhúzó megvételével együtt is sokkal beljebb leszek mire elfogy. 10 ezer ft alatt csak Head88 csinálja, ha közel lakna csak hozzá vinném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen mosógépet vegyek?
- Opel topik
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2024 M3 15.3" 256gb
- Új Bontatlan MacBook Air M2 13"/8GB/256ssd/1 év Apple gar./USA Bill./p4035
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest