Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Tök jókat írsz Te is, meg a többiek is, akik reagáltak rá, ennek elélenére ne haragudj, de továbbra is el tudom képzelni, hogy SE valami ilyesmi lesz.
Igen, tényleg nehéz lenne elképzelni, hogy a 16-ot és ezt az SE4-et egymás mellé téve valaki előbbit venné, tényleg Best Buy, de egyrészt volt már olyan, hogy az SE akarva- akaratlanul alávágott másik modellnek fél éven belül (a 12 Mini eladásait biztos, hogy legalább részben kompromittálta anno az SE2 2020 tavaszi bevezetése), másrészt pedig ne felejtsétek el, hogy az i16 konkrétan 1, azaz egy évig releváns a portfólióban (különösen úgy, hogy ha a 17 tényleg ProMotion Display-t is kap, stb), az SE pedig legalább három (alapmodelleket pedig rendszeresen vezetnek ki a piacról egy év után).
Ilyen frissítési ciklus mellett egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy többgenerációs hardveres lemaradással küld a piacra terméket Alma. Az ötletet magában sem, az eddigi mintákat figyelembe véve pedig pláne nem.
És tekintettel arra, hogy - sajnos - ők is, és a piacon mindenki más is érzi, hogy most a következő évek az AI-ról fognak szólni, személy szerint nem tudom elképzelni, hogy anélkül dobnának a piacra telefont - meg abszolút belépő szinten sem.Teljesen egyetértenék Veled és a többiekkel, ha az SE az éves iPhone frissítési ciklus egyike lenne.
De nem az.
De persze ez csak az én véleményem. Simán lehet, hogy Neked/Nektek lesz igazatok.[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- VPN topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 4 256G Újszerű 6hó jótállással/áfá-sszámlával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest