-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
''Először is: egyik haveromnak felsőfokú oxfordi nyelvvizsgája van, még sem értett semmit amit mondtak kint.''
Meg kell szokni az angol-anyanyelven beszelok hangsulyozasat es akcentusat. Ha ez megy es otthonrol profin megtanultad az angolt akkor nem lehet gond.
Mikor megismerkedtem anno a mostani (angol) baratnommel en (mar kb 5 eve itt laktam az USA-ban es azelott is jartam ki a szuleimhez rendszeresen honapokra) lo*szart sem ertettem, hogy mit beszel nagyon nehez volt megszokni az angol-angolt az amerikai utan, meg mostanaban sem mindig ertem hogy mit beszel, pedig vegulis egy nyelv. Egy amerikaitol pl. mar soha nem kell ketszer megkerdeznem hogy mi a faxt akar es mar ok is egyre ritkabban kerdeznek vissza, hogy honnan szalajtottak
Csak erdekesseg keppen. Amugy jo a topik, UP neki!
[Szerkesztve]Always Outnumbered, Never Outgunned
-
PaladiN
aktív tag
Nemtom mit jelent az nalad hogy a szakmaban dolgozni, de itt £800 a minimal ber es annal nem kereshetsz kevesebbet hacsak nem reszmunkaidoben dolgozol. Az altalad emlitett jo allas itt kimondhatatlan osszegeket jelent havonta. Viszont ahhoz hogy egy jo allashoz jussal nagyon jo nyelvtudast kell es nagyon kozeli ismerosok sem artanak. Ertsd: otthon minimum felsofokunak nyelvtudasnak nevezik azt a szintet. De hogy irjak valami jot is azert a ketto kozott is vannak lehetosegek. Pl. ha szerencsed van akkor felvesznek mondjuk fenymasolni, vagy valami hasonlo baromsag amitol nem szakad le a derekad es nem igenyel anyanyelvu szintet es azzal mar meg lehet keresni havi £1000-1300 -ot is.
Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest