-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
BÁ Nutrition #24310 üzenetére
Ez nem felrevezetes. Ez teny
Mindenkinek az a valosag ami vele tortenik
De igazan linkelhetned ahol ezt kifejtettek hatha meg tudom cafolni. Illetve amit irtam peldat azt nyugodtan megcafolhatna valaki egy ellenpeldaval hogy hogyan lesz egal a berles azzal amit irtam.
2 haloszobas 2 furdos lakasunk volt. Ez testverek kozott is havi £1200 berelni a kornyeken + rezsi
A hitel £1000 volt ra havonta. Tehat mar beljebb vagyok £200-al mintha bereltem volna. Ha eltekintek attol az 55 rugotol amit nyertunk mert tegyuk fel nem ment fel az ara (ami ugye ordas nagy csusztatas volna) akkor is beljebb vagyok £4800-al a 2 ev alatt.
nem az lett irva h olcsobb hanem h kb egal. Akkor is ha sajat tulajdonu hazad van. Es nin rajta hitel. Hoppa..
Ezt meg vegkepp nem tudom hogyan sikerult kiszamitaniAbba mar bele sem megyek hogy mikor a hazam ki lesz fizetve es abban a pillanatban eladom neked honnan terem majd £3-400K a zsebedben mint egal. De latom aki berel az nagy finance magus
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest