Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
-
*H*
aktív tag
A VoWiFi-t nem elég a telefonnak tudnia, a szolgáltatói oldalról is támogatottnak kell lennie, mind a szolgáltatásnak, mind a telefon típusának. Ugyanannál a One kártyánál van VoWiFi S25+-on, de S20+ 5G-n nincs, mivel nem támogatott készülék szolgáltatói oldalról. A Netfone-nál - vagy bármelyik hasonló szolgáltatónál - pedig nem törvényszerű, ha az infrastruktúrát adó szolgáltató támogatja is egyadott szolgáltatást, akkor az automatikusan elérhető lesz.
(Egyébként, ha neked még Netfone Telekom csomagod van, akkor azt 2025.03.31-én lekapcsolják. Fel kell venni velük a kapcsolatot és választani a One-os csomagok közül, de erről elvileg kaptál értesítést.) -
Doner
aktív tag
Hát azt tudom hogy a vodafone lett one. A netfone telekom meg a talán a vodafon hálózatát használja(ta) így végülis igazad van az is abba a cégbe tartozik. De hogyam lehetne nekem ezt visszahozni a menübe? Miért lenne benne az egyik szolgáltatónál ha a másiknál meg nem? Ezt a telefon tudja.
-
Doner
aktív tag
válasz
SkyTrancer #9173 üzenetére
Most megnéztem én is és nekem sincsen ott a wifi hívás!
Netfone telekomos vagyok.
Ez hogy lehetséges?
-
SkyTrancer
senior tag
igen néztem én is, ezért is voltam kíváncsi hogy másnál mi újság, mert kicsit ellentmondásos dolgok vannak, és a külföldi " régebbi" hozzászólások stb egyre kevésbé relevánsak, tekintve hogy folyton változtatnak
Majd még egyszer rákérdezek az ügyfélszolgálatnál hogy mi az oka ennek, mert akivel beszéltem tegnap ő azt se nagyon tudta mit kérdezek...
Köszi hogy megnéztétekÚgy látszik az FE mindig népszerűbb mint a sima
-
*H*
aktív tag
válasz
A VoWifi kompatibilitási listában a One-nál valamiért csak az S20 FE készülék támogatott a szériából. A Yettel-nél és a Telekom-nál az összes S20-as készülék.
-
Teaway
veterán
válasz
Sajnos nem tudom az okát, hogy nálad miért nincs ott
-
Teaway
veterán
válasz
SkyTrancer #9171 üzenetére
Mutatom, hogy nálam hol van:
-
Teaway
veterán
Tárcsázó ► 3pötty felül ► Beállítások ► Wi-Fi hívás
S20 - Android13
-
Teaway
veterán
válasz
SkyTrancer #9167 üzenetére
-
Doner
aktív tag
válasz
SkyTrancer #9167 üzenetére
Nekem még az van de őszintén azt se tudom mi ez a funkció amiről beszélsz és ez mire jó. De szívesen megnézem ha ekmondod mit csináljak.
-
BIT_
tag
válasz
SkyTrancer #9165 üzenetére
Én már eladtam, de amikor eladtam, még ment rajta. 3 hónapja.
Most S23 Ultra és S25 ultra van. -
BIT_
tag
válasz
SkyTrancer #9163 üzenetére
Próbáld így;
Tárcsázáó - 3pötty felül - Beállítások - és ezen belül keresd. -
SkyTrancer
senior tag
Itt alul megerősít a vodafone
" Hogyan tudom aktiválni a VoWiFi szolgáltatást? " résznélde persze tudom hogy kéne mennie hiszen vagy 2016- óta megy ez a dolog, ment is régen csak hát azóta elmúlt
[link]
ugyan ez ios 17 től
ezt is meg tudom erősíteni iphone 6s telekom szintén nem elérhető az opció, most néztem
persze ios15 van rajta -
BIT_
tag
válasz
SkyTrancer #9161 üzenetére
Az oprendszernek semmi köze hozzá. Megy az már régóta és az új gépeken is működik szépen. Ott valami vagy nálad, vagy a One-nál nem stimmel.
-
BIT_
tag
válasz
SkyTrancer #9158 üzenetére
Simán be lehet kapcsolni bárhol. Telekomnál pl egy sms küldő +vowifi tartalommal és voila, működik.
-
SkyTrancer
senior tag
ja már csak android 14től lehet
-
SkyTrancer
senior tag
s20-on nem lehet bekapcsolni a wifi hívást ?
vodafone szerint nincs tiltva, nem tiltják ezeket -
Doner
aktív tag
Szerintem nem kétséges hogy "gyorsabb" de használat közben szerintem teljesen mindegy hogy 0.02 másodpercel gyorsabban nyílik meg a youtube alkalmazás vagy a galéria vagy akármi.
Én is néztem már ilyen pov videókat hogy pl egymás mellé teszik a mit tudom én 13-as iphone-t a 14-el vagy 16-al vagy akár androidos telefonokat is lehet hasonlítani stb és látszanak különbségek de vajon mennyire releváns ha csak akkor veszem észre ha melléteszem?
Ami engem érdekelne az az akkumulátor. Már pár éve szinte minden telefon nagyon szép nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, mindben ott a fasza hardver, a jó kamera, de az a fránya akkumulátor nem fejlődik. Persze vannak nagyobb kapacitással rendelkező mobilok de ezek ormótlan nagy méretűek. Az energia sűrűség növelése nem megy. Van itt gyorstöltés amivel már 100 wattok mehetnek a készükékbe de mind lemerul egy nap alatt és nem is kell hozzá egész nap nyomkodni meg tiktokot pörgetni, este akkor is "enni fog kérni" pedig milyen jó is lenne ha pár naponta kellene csak tölteni. Ha valami jelentős előrelépés lenne ebben technológiaialag akkor engem kilóra megvennének ezzel. -
saril
senior tag
Próbáld ki az S25-öt úgy hogy mellette van az s20, én megtettem, lehet csak utána fogod észrevenni.
Fóliát évekkel ezelőtt elhagytam, zavart, az üvegfólia meg nem jó rá a képernyő lekerekítése miatt, de az s25-nél ez sem lesz gond! szóval gyűjtök rá, nekem elég a sima S25 mert legalább kicsi, nekem tetszik. -
Doner
aktív tag
Nekem nem érződik lassúnak egyáltalán.
Miben nyilvánul ez meg?
Kijelzőn nekem fólia van.
Kamera szigetet megnéztem valóban látok az enyémen is mikrokarcot, de nem is néztem eddig. Használatot nem befolyásolja. A busz menetrendet meg a dokumentumokat lefényképezni ez is tökéletes. -
Doner
aktív tag
Én gyakorlati értelmét nem látom miért kellene lecserélnem? Mit tud ami a hétköznapi használatban nagyobb felhasználói élményt nyújtana mint ez?
Igaz, 2020 as, de ez csak egy dátum.Youtube megy
Telefonálás megy
Böngészés megy
Banki alkalmaz megy
Netflix megy
Kamera ok
Akku idő oké -
tpeter77
addikt
Sziasztok, nemrég vettem egy ilyen telefont és előtte Huawei P10-et használtam.
YouTube Vanced zökkenőmentesen futott a régi telefonon és a céges Redmin is működik de a Samsungon nem indul el. Folyamatosan azt írja, hogy frissítsem, mert nem támogatott verziót használok.
Meg tudnátok mondani melyik appot kellene használnom?! Egy linknek örülnék. Köszönöm.
-
krystman
őstag
Most jött egy biztonsági frissítés hozzá. Szerintetek egy ilyen belenyúlhat a kamera részébe? Ronthat rajta?
-
Czeri32
csendes tag
Sziasztok
Eladóvá vált az S20 plus-om ha valakit érdekel írjon,
Hardver-aprón fent van -
Vegha
senior tag
Sziasztok,
A nejem S20-asahoz keresek kijelzovedot, mit ajanlanatok ? Az S20-on belul szamit, hogy milyen kiadas ? Ez a pontos modellszam: SM-G980F/DS -
retesz147
addikt
Erre csak ennyit mondok:
hatalmas User error!
Első csatlakozásnál a SamFw-hez valami gond lehetett, mert felismerte a telót, fel is dobta, hogy milyen CSC-re akarok váltani, de a listába nem volt semmi, manuálisan beírva ILO-t azt írta nem találta.
Aztán sokáig nem ismerte fel a telót. Majd drivert frissítettem. Jó lett.
Ekkor megírtam a hszt-t és hátradőlve vártam.
Csak a szemem verte ki a listában az ILO.....Azóta megcsináltam és működik!
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Van egy S20-am, amit már egy ideje nem használtam, de most jön egy átmeneti időszak, amikor elő kell vennem pár napra/hétre, míg megkapom a csere telót, az S23-at.
Felfedeztem, hogy Samsungnál is lehet hívást felvenni, amihez CSC csere kell.
S23 fórumban kitúrtam, hogy ott majd ILO kell, de S20-nál nem látom ajánlásként mit tegyek fel, hogy minden működjön tovább és legyen hívásrögzítés is.
SM-G980F/DS
CSC:XEH
Android 13Gondolom ezek közül kellene választanom?:
3IE | ACR | AFG | AFR | AMO | ATL | ATO | AUT | BGL | BTB | BTE | BTU | CAC | CAM | CAU | CHO | CNX | COA | COO | COS | DBT | DKR | DRE | ECT | EGY | EON | EUR | EVR | FTM | GTO | H3G | HUI | ILO | INU | ITV | KSA | LAO | LUX | MAX | MBM | MEO | MID | MWD | MXO | MYM | NEE | NPL | O2U | OMN | OPV | ORO | ORS | ORX | PAK | PEO | PHE | PHN | ROM | SEB | SEE | SEK | SFR | SKZ | SLK | SMP | TCL | THL | TKD | TMH | TMS | TMZ | TPH | TPL | TUN | VD2 | VDC | VDF | VDH | VDI | VGR | VOD | XEC | XEF | XEH | XEO | XEZ | XFE | XME | XSG | XSP | XTC | XXV | BOG | BTC | CPW | EUX | EUY | GLB | ILP | LYS | MET | MM1 | MOT | MSR | NZC | NZO | O2C | OPS | PLS | PRT | SER | SIM | SIN | SIO | SMA | STH | TEL | TIM | TNZ | TOP | TPA | TSE | TSI | TUR | VAU | VIP | VNZ | WWA | WWB | WWC | WWD | XFA | XFV | XNZ | XSAEzt CSClistát kiolvasáskor dobta a SamFw.
Köszönöm!
-
simongab
senior tag
Samsung S20...fél éve vettük elvileg újonnan az emagon keresztül valami ír cégtől. Most eltört a hátlap, és a cserénél azt mondta a szervizes hogy kellene a hátlapon szériaszámnak lenni. Létezhet felújított telefont adnak el újként?
-
-
-
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
S20 telóm ha gépre kötöm USB-vel el-el dobogatja a kapcsolatot fájlok másolása közben. Több gép, több kábel próbálva... ez milyen probléma lehet?
Alapvetően eléggé jól áll a helyén a kábel. Hibátlanul tölt. Ez valami átlagos Samsung probléma (anyám régebbi A40- ugyanilyet csinál)?
-
DonMarco
aktív tag
-
krystman
őstag
Esetleg akinek a legutolsó Android frissítés van a telefonon, van sebességbeli különbség a régebbi és az újabb Android között? Gyorsabb, vagy lassabb e a telefon
-
krystman
őstag
Értem! Köszönöm!
-
krystman
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van 2db sim kártyám egy rendes amivel beszélek ez a 1 sim foglalatban van, még a másikban 2 sim foglalatban olyan ami csak Net kártya. Hogy lehetne azt megoldani, hogy ha hívnak 1 sim kártyán lenne továbbra is internetem a 2 sim kártyáról? Van erre valami megoldás?köszi
-
Rocker1
tag
Sziasztok!
A héten érkezett meg a májusi frissítés az S20+ XEH telefonomra, és kb.1 órája zöld csík jelent meg a kijelzőn. Természetesen vigyázok rá, tehát nem esett le, nem érte külső behatás. Több helyen azt olvastam, hogy frissítés okozhatja ezt, azonban a Samsung nem ismeri el a hibát. Szerintetek van értelme vagy ideje lenne lecserélni? Sajnos már csak biztonsági frissítéseket kapunk. -
Doner
aktív tag
válasz
TODI1111 #9116 üzenetére
Nem értek egyet. Felhasználás függő. De amúgy szerintem is szomorú hogy még a cpu sebességet is korlátozni kell hogy ne fűtse szét magát a kezedben.
Engem pl nem érdekelnek a játékok sem a fényképezés. Ami miatt ezt vettem az a vezeték nélküli töltés és mert még ennek nem volt annyira batár nagy kijelzője bár ez is lehetne még kisebb momdjum 5,8 inch. Jó lenne nekem akármelyik galaxy A szériás teló is de hogy hogyisnem a samung azokba nem teszi bele ezt a funkciót sajnos.. (vezeték nélküli töltés)Természetesen nem.újonnnan vettem hanem használtan. Szerintem a kutyát nem érdekelné a legtöbb flagship telefon ha bizonyos funkciókat az olcsobb telefonjaikba is bele raknának akár gyengébb kamerával vagy kijelzővel ami nem annyira fontos. De nagyon ügyes számító marketingel csak a flagship mobilokba teszik hogy a hozzám hasonlókat is bevonzák. -
TODI1111
veterán
"... be kell kalcsolni az energiatakarékossági opciókat. Pl a 120 hertz kijelzőt felejtsd el és a felbontást is tedd a legkisebbre továbbá a cpu sebességet 70%ra. Én így használom...."
Ha mindent kikapcsolsz rajta és teljesen lekorlátozod akkor szerintem kár ilyen készüléket venni. -
Doner
aktív tag
Én nem tudom hogy ennek az új vagy régi akksihoz van e köze de van egy elméletem aztán vagy igaz vagy mezcáfolják majd aki jobban ért hozzá.
Nekem a sima s20 van és eleinte nem értettem mi a rákért merül ilyen gyorsan. Aztán rájöttem hogy vakamiért egy kis nyomkodás vagy böngészés hatására is rögtön 40 fokos a telefon amit ereztem is. Egyrészt baromi gyorsan merül másrészt melegnek érződik.
Ezért én utána járva azt találtam hogy be kell kalcsolni az energiatakarékossági opciókat. Pl a 120 hertz kijelzőt felejtsd el és a felbontást is tedd a legkisebbre továbbá a cpu sebességet 70%ra. Én így használom. A mindennapokban semmi hátrányt nem tapasztaltam. És így normálisan merül és nem melegszik. Olvastam egy valahol hogy a leg jobb ha ki vannak kapcsolva bizonyos magok a processzorban ami észrevehetően hétköznapi használatban nem befolyásolja a teljesítnényt de nem fog melegedni és tovább bírja az akksi de ilyen szinten már hülye vagyok belenyúlni mert a leírások is túl hiányosak és nem találni eléggé szájbarágósat, a segédprogramok mellékelésének hiányáról nem is beszélve. Amúgy jó telefon lenne, nem értem miért kellett ennyire elszni a samsungnak.
-
Garsza
veterán
Helló! Kicseréltem az aksit az S20+telómban. A régi 4370 mA volt az új 4500mA eredeti Samsung. És még rosszabb az üzemidőm mint a régivel. Lehwtséges hogy alapból rossz aksit kaptam?
Éjjel letettem föltöltve és 7 óra alatt kb. 16% merült. Úgy hogy hozzá sem nyúltam. -
szaniszlokar
aktív tag
Ma reggel vettem észre, hogy amikor SMS-t akarok írni, akkor az üzenetek app bezárul.
Megnyitom az appot, majd pár másodperc várakozás után bezárul.
Az app gyorsítótárát már kiürítettem, de nem hozott megoldást. Restart is volt már.
Találkozott valaki ilyen problémával? Mi lehet a megoldás? A gyári appról van szó.
Köszi! -
MadMancs
veterán
Úgy tudom hogy nem.
-
Garsza
veterán
Helló! Elrepedt az S20+ omon a hátlap. Lehet azt úgy cseréltetni, hogy az IEMI szám benne legyen az új hátlapban?
-
Des1gnR
őstag
válasz
saiyajin #9101 üzenetére
Nálam is ez volt. Szerintem sokszor volt kocsiban és a meleget nem bírta annyira. Nekem jól jött, mert pont el volt reedve a hátlap és kaptam az alkalmon, rendeltem egy újat és egy erre a célra készített ragasztóval vissza ragasztottam. Utána kb össze kell szorítani olyan 30 órára, addig nem tudod használni.
-
saiyajin
senior tag
Sziasztok! Van más tulaj is topikban, akinek a 3-4 éves készülékén kezd leválni a hátlap a jobb oldalon, ahol a hangerőgombok vannak? Kb. egy fél milliméteres hézag. Mikor feltűnt, elővettem asszony régi telóját (szintén S20 plus), és azon is hasonló a helyzet, talán enyhébben. Most vagy az akksi púposodik és feszíti le a hátlapot, vagy csak simán fárad a ragasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Brave
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 1TB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (0182)
- iPhone 16 Pro / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest