-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
válasz
Coccolino_O #20410 üzenetére
En amit az utolso mondatodban irtal meg tudom erositeni... Most Husvetra autoval jottem haza latogatoba es egyszeruen az a legkor es mentalitas ami Budapesten van, autoval kozlekedve...
Persze, kicsit elszoktam a jobboldali kozlekedestol, de szo szerint leorditanak es ledudalnak, kiorditanak ram naponta tobbszor is. Itt Angliaban is szoktam benazni, kb 3 honpja vezetek bal oldalon, de soha senki nem huzta le az ablakat es kiabalt velem, es meg csak nem is dudaltak ram! Persze egyszer ketszer szembe mentem a forgalommal
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Viszlát
addikt
válasz
Pontosan ez a szocializmusban elnyomott, szűklátókörű, korlátolt ember summája a nyugatról amit te itt most összehordtál. Muszáj, hogy jobb és más legyen, mert gazdagabbak.
Amúgy nem kell neked elképzelni semmit, csak le kéne szállni a magas lóról. Nem fér a fejembe, hogy hogyan jössz te egyáltalán ahhoz, hogy bárkinek az életéről, a motivációiról feltételezésekbe bocsájtkozz. Ha nem tudsz valamit, kérdezz, ha megfelelő tisztelettel teszed akkor nagy valószínűséggel meg is kapod a választ.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
válasz
Hat te teljesen összevissza beszélsz.
olvasgass egy kis tortenelmet legalabb. Nem is érdemes kiragadni semmit abbol, amit mondasz, az egesz nonszensz. De nyugodtan lehet álomvilágban elni, ha ez neked segit.
Viszlát: +1
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GTA VI
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest