Hirdetés
-
GAMEPOD
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendercat
újonc
Gondoltam rá, sőt most is támogatja az angolt - de azért megköszönöm a javaslatot, simán lehetnek olyan ötletek, amelyekre nem gondoltam egy ilyen (számomra) még új terepen.
Hazánkon kívül böngészve angol nyelvű leírás ([link]) jelenik meg a programról, angol feliratú képekkel, videóval. A Google az alkalmazásboltjában támogatja a többnyelvű leírások létrehozását.
Az alkalmazásba pedig be lehet építeni, hogy alkalmazkodjon az őt futtató Androidos készüléken beállított nyelvhez, így már én is belefaragtam, hogy angol nyelvre állított készüléken angol legyen a játék nyelve is, bár ez most leginkább csak annyiban merül ki, hogy a menüben nem "Állatos kirakó", hanem "Animal puzzle" lesz a logo
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest