Hirdetés
-
GAMEPOD
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
tomee007007 #23239 üzenetére
Én megvettem. A legnagyobb bajom vele, hogy nincs benne magyar nyelv. Oké, hogy így sem bonyolult, de azért na... Nem lenne az akkora meló...
A másik bajom vele, hogy az én USB-s kontrolleremet nem ismeri fel, így a vr móka elmaradt.Egyébként a játék nagyon rendben van. A hangok nem rosszak, a grafika lehetne jobb. Viszont az irányítást nagyon eltalálták. Egyszerű, kézre áll. A történetnek még csak az elején tartok, eddig csak nézelődtem, gyártottam a cuccokat.
Akinek tetszik ez a fajta stílus, tegyen vele egy próbát. Jó lesz ez, van benne potenciál. -
vtomi2
őstag
válasz
holozis_HUN #23246 üzenetére
Esetleg a Smash Hit?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Danny365 #23245 üzenetére
Nem ilyen volt. Valami csövön (?) belül volt, és jöttek szembe dolgok, aztán azokat kellett lődözni. De az is lehet akadályok voltak, amiket szét kellet lőni (oszlopok stb)
Tudom, nehéz, csak eddig kb 3x láttam úgy 4 hónapja, most jutott eszembe ez a játék, de már nem tudom, hogy hol láttam.
-
Danny365
őstag
válasz
holozis_HUN #23240 üzenetére
Ez mondjuk pont olyan, anno még megvettem.
-
csadi0011
őstag
-
válasz
CoD? Ott mindenki kocka, aki szembe jön.
-
mark!
őstag
válasz
Tap game? (Nem fap
)
-
holozis_HUN
addikt
Hali!
Tudjátok melyik az a játék, amiben valami kockákat kell lelőni, miközben veled szembe jönnek? Valami ilyesmi, bár eléggé halvány emlék van róla. Buszon jó szórakozás lenne
Köszi!
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Mortal Kombat X 1.60-ás verzió apk-ja nincs meg valakinek? Inteles procira kellene. Az ennél újabb verziók sajnos már nem indulnak el a tabletemen. -
Fall-N
veterán
Itt a gameplay.
-
Fall-N
veterán
válasz
tomee007007 #23233 üzenetére
Még nem sajnos. Most egyelőre nincs a számlámon pénz. Rákeresek a youtube-on hátha van in-game videó.
Nem is akarom elkapkodni, lehet hogyha megvenném és nem jön be később (+2 óra), akkor fölös pénzkidobás. Így jártam az Oddworlddel is. Egy ideig lekötött, utána ugyanazt kellett csinálni, így unalmas lett.
@felixio: Nem tudja senki még. Elő regisztráció van rá most. Külföldi portálok sem tudják a megjelenés idejét, csak "coming soon"-t írnak.
-
felixo
őstag
Angry Birds Action mikorra várható ?
-
HoTaZo
addikt
Mintha dolgoznának olyan emulátoron*, ami viszi a vitás dolgokat, de nem vagyok angolos, hogy értsem hol tartanak vele.
Kimondottan ez az escape land érdekelne, annyira megtetszett.*most nem találom a fórumot, ahol taglalták, de ezt találtam. Ez is a PPSSPP-re épül, vagy mi.
-
csadi0011
őstag
válasz
icemad #23227 üzenetére
Azt nem ismerem, szóval sajnos nem tudok segíteni. Vezetéken keresztül nem akadt meg. Lehet állítani az átvitel minőségét (FPS, felbontás, bitráta).
Ha van időd, próbáld ki, gyorsan megvan. SteamVR-rel is kommunikál, meg bármilyen játékot indíthatsz vele. Ha kipróbálnád, utána írd meg végül melyiket tartod jobbnak. -
csadi0011
őstag
VRidge
PC-s VR tartalom kiküldése telefonra (wifi vagy usb), de a telefon szenzorait használja.
Majdnem képes rá a Kainy is, de ez konkrétan erre van kitalálva. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tudnátok valamit mondani (linkelni) erről a PPSSPP-ről?
Ezzel futtatható ez a játék, ha már nincs androidos változata? -
Leárazások:
Tigris & Euphrates - nagyon jó társasjáték adaptációja
Evoland
Mechanic Escape
Gro Garden
Please, Don't Touch Anything -
Bozek
nagyúr
Bár nem annyira Android játékra vonatkozik a kérdés, de van köze hozzá és hátha valaki tud segíteni.
A PPSSPP-ben próbálom elindítani a ScummVM-et (mivel ott normálisan kezeli a kontrollert), de amikor játékot akarok hozzáadni, nem talál semmit. Felsőbb könyvtárba nem tudok lépni, mert lefagy. Valaki nem tudja, hogy hová kellene raknom a ScummVM-es játékokat, hogy lássa is az emulátor?
-
csadi0011
őstag
Megjött a multiplayer mód a Crossy Road-ba, de sajnos csak helyi hálózaton megy.
-
assemble
addikt
-
VIBO
őstag
Hali
Mondjatok nekem lecci olyan free gamet, ami ilyen varosepitos harcolos strategiai sci fi jellegu
-
Fall-N
veterán
Magyar fejlesztésű játék! The Abandoned. 4.6 az értékelése, így biztos nem lehet rossz.
Az Amazonnak azért is megéri, mert USA only, így nem árasztják el az egész világról. Meg gondolom ha már ott néz ingyen alkalmazást az ember akkor arra számítanak, hogy odatéved az ember a bolt részükbe is.
-
VD
őstag
Warhammer 40,000: Freeblade
Free to play
Mech-es zúzda, RPG elemekkel. A robotot rongyá lehet moddolni és tápolni. Nagyon látványos, de faék egyszerű játékmenet (mész, lősz, aztán a boss harcnál meg nyomol, huzogatól mindent amit érsz!). IAP van dögivel, de egyelőre pár óra játék után még lehet haladni.
Videó: [link]
-
csadi0011
őstag
Van egy régi játék. DOS emuval szoktam játszani, de borzasztó kényelmetlen. Erre keresek alternatívát.
A játék neve Crazy Colors, de sehol nem találok róla infót. Logikai játék. A lényege, hogy labdákat kell színezni eszközökkel. A játék megmondja, hogy hány darab, milyen színű labdának kell leesnie a földre. Vannak kezdő labdák, és vannak eszközök, amikkel tudjuk irányítani és színezni a labdát.Ismer valaki ilyet?
Ennek a pályának pl. az a megoldása, hogy fehérből pirosat, pirosból rózsaszínt, rózsaszínből kéket, kéket duplázni, aztán egyik kékből sárgát. Oda kell rakosgatni fentről lefele az eszközöket. Fentről lefelé esik a labda. -
Véreshurka
senior tag
Van esetleg valaki aki használ a telefonjához kínai XBOX 360-hoz tartozó wireless reciever-t? Ha igen és jól is működik kérhetnék egy linket hozzá? Vagy esetleg original jóárasítotthoz...
-
akooos
veterán
válasz
icemad #23202 üzenetére
Én letöltöttem az amazon appot, letöltöttem benne az underground appot és a keresés közben rányomok a search in underground apps-ra. Sima USA-t választottam ki regisztrációnál és az appon belül regisztráltam. De letölteni továbbra sem tudok semmit, mert frissítést akar felajánlani, ami nem létezik..
-
icemad
nagyúr
Nálam pl. eddig írta az underground, hogy egy program mennyibe kerül, az át volt húzva, és oda volt írva, hogy free. Most ilyeneket nem is találok! Milyen címmel kellene használni, hogy jó legyen?
-
underdark
aktív tag
hali
nincs valami lista a magyarul elérhető játékokról?
vagy pár címet tud valaki?
Jewel Fight, Empire Four Kingdom
ezt a kettőt tudom
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest