Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Frissítettem a fejegységet hal9k 5.0-ra és azóta nem lát a gps műholdakat mitől lehet? Px30 fejegység
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! A navitree márkát valaki ismeri? Megbízhatóak? Néztem egyet amibe gyárilag van beépitve hütésnek ventilátor.
-
torok6
aktív tag
A default power statuszt ha kikapcsolom akkor mi fog változni? Másik kérdésem még ez lenne hogy vettem egy 720p tolató kamerát és kaptam hozzá egy leírást hogy a fejegységen keresztül lehet állítani neki a felbontását de nekem olyan nincs ez fejegységtől függ? Így állítás nélkül nem megy a kamera 720p be.
-
torok6
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy tolató kamerát a fejegységhez és azt szeretném megtudni hogy a kamerához kaptam egy filltert annak mi a lényege?
-
torok6
aktív tag
Tudja valaki hogy a mcu-nak mi a lényege? Van a fejegységemhez új verzió de nem tudom hogy mi változna.
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Az mért lehet hogy amikor be bootol a rendszer egy kis ideig megy majd újraindul magától és utána mükődik már rendesen? Ez már a 2. alkalommal fordul elő. Meg néztem Aida64-be 16c fokos volt, lehet túl hideg volt neki?
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Frissítettem a legújabb nav radio+ és ha váltok képet akkor vagy fehér a háttér vagy fekete másnál is ilyen? Megprobáltam már mindent de hiába az elöző verzió jó volt.
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Árulnak egy 720p tolató kamerát a kocsimhoz ezek a fejegységek meddig támogatják a felbontását? Px30 a fejegységem
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Valaki nem fordítja le magyara a navradio+? Sok funció van benne azért kérdem
-
torok6
aktív tag
LOC a rádiónál mit csinál? Van értelme bekapcsolni?
-
torok6
aktív tag
A navradio+ ba jól mükődik a AF kezelés?
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Itt egy jó rádió app ha bevan kapcsolva az AF magától átvált a frekvencia (tesztelve) [link]
-
torok6
aktív tag
Egy olyan kérdésem volna hogy a fejegységbe lehet valahogyan állítani a tolató kamera minőségét vagy a felbontását?
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Én vagyok az akinek a Control Settings képét megosztották nekem egyből ezek jönnek be
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Ha be van kapcsolva a AF és ahol kicsit rosszul jön be az adó akkor elmegy a hang majd vissza is jön de nem történik semmi és mindig ismétlődik ugyan ez. Valamit esetleg állítani kell rajta vagy átkel kötni valamit esetleg?
-
torok6
aktív tag
Hogy lehet frissíteni a autó boot logót? Nekem Škodám van és csak a régi zöld Škoda logó van a fejegységen próbáltam rárakni másikat de az nagyon pixeles volt
-
torok6
aktív tag
Sziasztok a amplifier az mit csinál? Van belőle automatikus, kikapcsolás meg bekapcsolás melyikre érdemes rakni?
-
torok6
aktív tag
Tudja valaki hogy a hal9k 4.1 verzióhoz hogy tudok betteni rádió logokat? Meg honnan lehet őket beszerezni?
-
torok6
aktív tag
Tudja valaki hogy a mcu mire való? 3.40 van a fejegységen de láttam hogy van hozzá 3.44 is
-
torok6
aktív tag
Mindenkinek kikapcsol 10perc után a fejegység? Hogy lehet ezt az időt meghoszabítani?
-
torok6
aktív tag
Sok videón látom hogy mutatja a hőmérsékletet a fejegység létezik olyan hogy nem kell neki internet? Vagy valahol belehet állítani?
-
torok6
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #1656 üzenetére
Majd írd meg nekem légyszíves hogy milyen :)
-
torok6
aktív tag
Valaki kötött rá mélynyomót a fejegységre? Ha esetleg valaki igen akkor szépen szól tőle?
-
torok6
aktív tag
Mcu-t érdemes frísiteni? Mit csinál pontosan?
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Van egy px30 fejegységem android 9 van rajta és szeretném frissíteni android 10 mert kiadták hozzá hiába másolom rá a upidate zip-et telepítésnél kiírja hogy error ezeket hogy lehet frísiteni?
-
torok6
aktív tag
Kinek mennyit bír az autó sleep funció? Nekem új aksival 3-4 nap múlva 12,1v írt úgy hogy nem mentem a kocsival ez mennyire normális? Sajnos ha beálitom hogy bootojon az kb 40mp
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Van egy din2 rádióm és az a helyzet vele ha ráadom a gyújtást akkor kapcsol csak be ha kiveszem a kulcsót akkor kikapcsol de nem tudom bekapcsolni gyújtás nélkül van egy kábel amire acc+ van rajta akkor belehet kapcsolni gyújtás nélkül is de akkor meg nekem kell ki be kapcsolni. Az lenne a kérdésem hogy melyik vezeték az ami engedi bekapcsolni gyújtás nélkül is de kapcsoljon ki magától is?
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy din2 a kocsiba és lenne pár kérdésem. 1. Van valami acc off dolog benne ami auto sleep-re van állítva de van ott 30sec 30min stb az mi lehet? 2. Ha kihúzom a kulcsót akkor ugye kikapcsol magától de kulcs nélkül nem kapcsol be csak akkor ha ráadom a gyújtást ezeknél belehet állítani valahol hogy mükődjön kulcs nélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
- Apple Mac Mini M2 Asztali Számítógép
- Apple MacBook Air 15.3 M2 8GB 256GB szürke ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest