Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy Ruancheng V1 Pro 4/64 fejegységet a Focusba. Tegyük fel, hogy nem szeretnék mindig netet osztani és nem is akarom mindig bekapcsolni a CarPlayt. Lehet buta kérdés, de… Lehet úgyis zenét hallgatni egyszerűen csak bluetoothon keresztül mint egy sima gyári fejegységen, hogy csak indítok telefonon egy zenét és szól? -
feco70
senior tag
Valaki járt már így, pár órát sütötte a nap Junsun pro 4gb nem akart csatlakozni a telefonhoz, kb egy óra múlva tért észhez, még a sima rádió is csak sistergett. Van benne valami venti a hátoldalán ha jól emlékszem, vagy semmit nem ér?
-
petymek
senior tag
E
-
OImi.
csendes tag
Sziasztok!
Tudom,hogy ez a topic nem feltétlen erről szól,de esetleg tudnátok ajánlani 1din-es fejegységet ami ár-érték arányban használható? Akár kínait! Fontos lenne a telefon kihangosító funkció és azért a használható rádió. Egyéb extrára nem feltétlen lenne szükség.
Köszönöm! -
Bogya75
tag
Sziasztok!
Szeretnék androidos fejegységet tetetni az autómba.A Hifi boltos ezt a kettőt ajánlja 4/64GB. pontos típust nem mondott,kérdésemre azt elárulta,JUNSUN márka. Kérdésem az lenne,h akinek ilyesmi van(felismeri) a rádió vétel milyen? És minőségben megbizható?
-
gduck
addikt
válasz
SoulReaver #6791 üzenetére
Én oda kötöttem, hogy csak akkor kapjon 12V-ot, ha a fejegység is megy. De nekem más típus, piros a vezeték és még egy biztosíték is közbe volt iktatva gyárilag.
De azért várhatsz még, hátha valaki hozzáértő mond valamit az elektronikára.
-
gduck
addikt
válasz
SoulReaver #6789 üzenetére
Hát piros vezeték szokott lenni, de pl. ez is kék és 12V... [link]
-
SoulReaver
veterán
Ez van benne.
Multiméterrel 1-et mutat, ha a vezetéket meg valamelyik antenna csatira mérek. Antenna apa-anyára rakva mér nullát egyedül.
Vissza kellene küldenem, hogy leírás nélkül ide adnak egy ilyen dolgot...
Most emiatt menjek el autó hifishez?
Köszi azért az ötletelést!
Sok videóban 12V-ra köti, csak úgy lenne értelme amúgy. Így csak egy hosszabbító lenne, ha nem dugom semmire
-
DraXoN
addikt
válasz
SoulReaver #6784 üzenetére
Én kötöttem be anno egyet, de azon piros volt az extra vezeték és a pozitívre kellett kötni. (a leírás amit adtak mellé is azt mondta).
Azonban ha nem aktív erősítő, hanem csak valami szűrő a cucc a földnek is van értelme. Kéne tudni mi van a műanyag alatt mert az aktív se nagyobb ennél.
Bocs, ettől nem lettél okosabb. De ha van multimétered mérhetsz egy ellenálást a kék vezeték és az antenna árnyékolása között. Ha közel 0 Ohm, akkor passzív szűrő, és földre kell rakni (lehet nem mind két irányból 0 Ohm, meg kell mérni, ha bármelyik irányból 0 akkor passzív).
Szerk.:
[link] ez egy nagyon hasonló kábel, ebben azt írja a kék vezetéket kössük a rádió antenna csatlakozójára (power kimenet "kitolós antennának"), vagy más 12V-os forrásra.
Megnézve 1-2 darabot többnyire ez a helyzet, de a jobb változatokon van biztosíték is a vezetéken. Gyanítom a pozitívra mehet, de azért bizonytalan vagyok. -
suste
veterán
válasz
SoulReaver #6784 üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok.
Mintha lett volna valamelyik kábelkötegben szabad kék vezeték, de nem mertem rákötni.
Egyébként lehet az "antenna" kimenet lesz? Végülis ha a motoros antennának adna jelet, az az erősítőnek is jó lehet, nem? -
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
ilyen rádiójel erősítőt használ valaki?
A kék kábelt testre vagy 12V ra kell kötni?
Izzishoppéknál nem tudják megmondani, pedig tőlük van… Semmi leírás…
-
deminos
aktív tag
Végülis mindent be lehet csapni, úgyhogy a végén még igazad lesz.
Lassan megfejtettem, hogy ez egy alps ac8257_demo (erről vannak már információk).
Ahogy tapasztaltam te itt elég rutinosan mozogsz a kínai csodák megfejtésében, esetleg erre nincs valami tipped honnan lehet firmware-t cserélni rajta avagy a factory menüjét előhozni? -
deminos
aktív tag
Sziasztok,
Ritkán történik ilyen velem, de most a Google nem a barátom.
Vettem egy Carlaoer XY4 kínai csodát, ami tök más, mint az előző.
Meg tudná nekem fejteni valaki, hogy ez mi lehet? (Ugye nagyjából 3-4 verzió van)
Amiket tudok róla:
Model: A7, 8257 CPU (8mag, 2,5Ghgz), 4+64GB, dobozán 901TA-A7-N, vonalkód: CN746, rendszerváltozat: UI 8257_Public_v5.0.3_24042617_RM user és valódi Android 13.
Ebből tud nekem valaki okosat modani?
Előre is köszönöm -
Baloo27
aktív tag
Típus specifikus keretet ès kábelt innen vettem: Gamnew store
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Van a kocsiban egy nem sok mindenre használható windowsos fejegység. Szeretném lecserélni egy androidosra. A lényeg, hogy fusson rajta a waze, legyen apple carplay, tolatókamera. Milyen árkategóriában kezdődnek a használhatók, aminél nem őrül meg az ember a lassúságtól, bugoktól?
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Van egy ilyen csodám, itthon vásárolt, qled 6gm ram.
Ezeknek tényleg ennyire gagyi a rádiójelük?
Városban is gyengélkedik, de amint kiérek el is megy minden…Létezik rá megoldás?
köszi előre is.
-
GraphX
csendes tag
Végül sikerült felraknom a Hal9k_Mod_5.0-át, nyilván rossz SD kártya helyre raktam a telepítőt... nem a "MAPS"-osba.
Pár furcsaságot vettem észre.
- Néha, első bekapcsolásnál a jobb első hangszóró szól csak. A hangerővel játszom és megjavul...
- A tolatókamera nem jelenik meg... ezt még jobban megnézem mi lehet, hiszen eddig simán ment. -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy a fejegység hívásokat indít kifelé?
Van benne egy multisim, és másodjára fordul elő, hogy visszahívnak, hogy volt egy nem fogadott hívásom, ami annak a függvényében érdekes, hogy a telefonom az asztalon feküdt, tehát az valószínűleg nem volt... -
GraphX
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 3 éve vettem az androidos fejegységemet és még sosem root-oltam. Jelenleg hiába állítottam vissza gyárira, akkor is mindig lefagy a google a háttérben, állandó hibaüzenetet dob menet közben. Szóval arra gondoltam, hogy egy stabil, megbízható és újabb rendszert raknék rá. Mit javasoltok, melyik működik az alábbi szerkezettel, illetve honnan lehet letölteni?
Xtrons
Model: PX5 (800x480)
Android version: 10
MCU: MTCE_GS_V3.56_3
Jun 15 2020
Kernel: 4.19.111+
CPU: Octa-core Cortex-A53 1.5G
Memory: 3934 MB
köszönöm! -
ppaci
újonc
Sziasztok,
Junson vi 2g 32g (code 000000)fejegyseg evan) (képek) Majdnem minden jo de a rádió nem szól sztereó-ban nem is jelzi ki a kijezo sem van hozzá antenna erősítő m így már elég jó a vétel. A másik a feder nem igazán működik csak jobbra és balra.
Külső mikrofon nem működik nem aktiválja nincs menüje sem 1 volt feszültség van rajta ha telefonálok.
A belső jó csak minden zavart felerosit.
Februárban vettem BP-rol IXkeruletbol
Kérnek segítséget hogy van e valakinek ilyen gondja.
Kicsereltem a 7388 pal2030a nagyon jó jo lett a hang.
Mono rádió nagyon zavaró. -
deminos
aktív tag
Sziasztok,
Carlaoer márkával van valakinek tapasztalata?
Illetve egy másik kérdés: Dacia-hoz melyik canbus-t ajánljátok, ha van valakinek itt ilyen kocsija -
Baloo27
aktív tag
válasz
super dríve #6757 üzenetére
Èn 3 különböző fejegysèget küldtem vissza ez miatt. Mondjuk ennyire nem volt gyenge proci benne, de se a tárhely, se memória, se proci nem az volt,amit rendeltem.
Vègül egy Hizpo(Ossuret) S5 lett 6/64 verzió, 7862S procival. Teszt programok szerint valós, szèpen szól, kb minden van, amit keresel. Android verzió mindegyiknèl hamis,nem fogsz találni olyat, ami valós 13.
Keress rá, hátha megfelel Neked. -
gduck
addikt
válasz
super dríve #6757 üzenetére
Hát sajnos Android 11-nél nagyobb verziót eddig nem láttam, de hátha valaki igen.
Rengeteg fajta létezik, de a legújab kínaiak is általában Android 10-el vannak telepítve, csak 12, 13-at hazudnak magukról.
-
super dríve
csendes tag
Sziasztok! 2007-es swiftbe keresnék kínai, univerzális 7collos fejegységet. Olyan kellene mint ami a képen van, de "felturbózott Valós" műszaki paraméterekkel. Vagyis 6-8gb ram 64-128gb belsó tárhely. 8 magos proci LEGALÁBB 2gh feletti órajellel magonként. A magasabb órajel miatt a proci több hőt termel ezért jó lenne ha volna benne "működő ventillátor" vagy elég nagy hűtőborda. 10-13 android rendszer ami a későbbiekben normális és megbízható módon frissíthető! 4 G slim slott ami működik is. Gyárilag legyen rajta Android autó, Carplay. feltelepítve. Külső mikrofont lehessen csatlakoztatni. Nagy felbontású (éjszaka is jó képet adó!) és szélessávú hátsó tolató kamera. 2 usb port, valamint RDS és rádiótexes belső FM rádió erős vételi képességgel(ne kelljen hozzá még külön jelerőssítő a normális vételhez). A Bt telefon tiszta és jó hangzást adjon járó motornál is! Valamint ALAPVETŐ a telefon esetében hogy a hívó fél nevét is kiírja a fejegység ne csak a számot. A kábelkötegben legyen key1 - key2 vezeték a multikormány gombok analóg bekötéséhez (tanítható opciók) . Legyen hozzá mellékelve az összes vezeték és csatlakozó (canbus pincsatlakozó stb.... - valamint egy user manual is. Jó lenne ha magyarul tudna, de angolul mindenképp! Legyen jó hangzása és természetesen legyen benne működő dsp is!
1 éves garancia, és ténylegesen elérhető szervíz.
Csak azért írtam így le mert a jelenlegi fejegységet is kb. ezekkel a paraméterekkel rendeltem, és az "ügyes kínaiak" bele is írták szépen a menüjébe. 4gb ram +64gb tárhely 13.android stb.... Aztán letöltöttem rá 2 tesztprogit és kiderült hogy csak 1gb a ram+24 GB a tárhely, 4 magos 1,3 órajelű proci stb.... Az android csak 8.1 stb. Szóval átbaxtak rendesen. Az eladót persze nem tudtam felhajtani többet. Nem válaszolt az emailekre, fenyegetőztem angolul is hiába. Éppen elfut nagyon lassan, de a YouTube már megakasztja. Szóval ezért szeretném lecserélni! Beépítő keret stb van hozzá, ezért kellene csak 7 collos. Vettem hozzá egy speciális canbus adaptert is a multikormány gombok miatt, de mivel cseréltem a gombokat plusz funkciót adó és világító gombokra ezért azt csak analóg módon tudtam bekötni (key1 - key2 vezeték) így canbus adapter feleslegessé is vált. Szóval ha létezik ez a fejegység az általam leírt és 100%—ig ellenőrizhető (tesztprogi!) sőt ráadásul van is valakinek ilyen akkor kérem keressen meg privátban. Kíváncsi lennék hogy honnan és mennyiért rendelte, na és persze a tapasztalataira is. Esetleg elérhetőség, link, telefonszám is érdekelne!
Előre is köszönöm a hozzászólásokat! -
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Ez mit jelent,és köze van a gps hez valahogy?Kulcstartó allkalmazás folyton leáll.üzenet.
-
Over567
aktív tag
válasz
Over567 #6753 üzenetére
Nos megpróbáltam volna egy módszert az alap launcher tiltására de azóta most nem indult egyszer sem a gyári launcher szóval marad minden. Gondolom előzőleg benen volt a gyorsítóba vagy mivel alapbol futott nem zárta be. Most hogy pár napig off volt és kikapcsolt alvóból normálisan igy már nem nyitja meg csak a Dudu-t szóval boldogság van.
Köszönöm a segítséget!
-
gduck
addikt
válasz
Mclarenöcsi #6749 üzenetére
Lehet jelentkezni fordítani a fejlesztőnél, nekem jelenleg nincs rá kapacitásom.
-
Over567
aktív tag
Na én ezt találtam most. Eddig szuper, reklám mentes minden online rádió fent van ami kell.
Sikerült beállítani a dudu-t is, mostmár csak 1 dolog bántja a szemem. Minden bekapcsolásnál előjön a gyári launcher és utána indul a dudu. Valahogy nem lehetne disable-zni a gyári launchert? App listáról sajnos nem engedi.
-
G.ERIK
csendes tag
Egy hibám van ezzel a fejegységel .Ha hívnak hívás után nem indul el a zene lejátszó újra csak akkor ha kilépek elindítom a rádiót majd vissza és úgy indul el újra.
-
Over567
aktív tag
Igen. Működik szépen. Csak néztem hogy dudura rá lehet kötni obdt is és ezt is látja csak lehet olvasni nem fogja tudni.
Rádió alkalmazást mit ajánlasz? Határ mellett vagyok és botrányos a jel. Nézegettem már appokat de nem vagyok odáig tőlük. A junsun reklámoz valami appot de az sosem volt rajta az enyémen. Sőt frissítés óta eltűnt a navigáció is ami googlemaps mellett volt.
-
gduck
addikt
válasz
gabor9991 #6742 üzenetére
Ha minden jól működik, akkor nem biztos, hogy van értelme frissíteni. Főleg, hogy akkor ezt az egy firmware verziót találtam. De ugye akkor helyreállításról volt még szó (azóta viszont kiderült, hogy csak kábel hiba volt) és ott nem igazán lényeges, csak hogy működjön
Amúgy mi a jelenlegi firmware verziód?
-
gabor9991
őstag
Nemrég küldtél nekem is egy linket amellyel tudnék frissíteni a szoftveren, csak annyit szeretnék kérdezni hogy ennek a frissítésnek van valami jelentősége?
Nálam Waze, New pipe, rádió esetleg bt-on átküldve zene megy a leggyakrabban, tudna valami extrát a frissítés után? -
Over567
aktív tag
Azigen. Hát tényleg beleástad magad.
Nekem mondjuk buta autóm van se tpms se radar se kamera semmi szóval annyira ezek miatt nem aggódom
Régi UI-val is elvoltam idáig kb csak a mapsot használtam meg a Spotify-t. Csak most hogy megkaptam az új ui-t gondolkoztam el rajta hogy ez lehetne jobb is
Egyedüli külső kiegészítőm az egy Hondash modul ami csatlakozik az ECU-ra hát ha azt is ki lehetne rakni pipre az adná.
-
gduck
addikt
válasz
Over567 #6739 üzenetére
Igen akkor stimmel, ez a jelenlegi verziód: 8259P_军灿UI02v1280x720-国外_v107_20230919
.
"Csak még babrálnom kell a beállításoknál."
Hát ja, én eléggé beleástam magam, a 8667Q JUNSUN-on módosítgatom a firmwaret, a launchert módosítgatom meg hibákat javítgatok (kérésre). Amúgy jelenleg a Tengshi firmwareből kivett launchert használom a PIP miatt. Megnagyobbítottam a PIP ablakot, picit átszabtam a nyomógombokat, csináltam egy digitális órát és kiraktam a tpms adatokat is, de az elég béna lettEz volt az eredeti:
Ez a módosított: -
Over567
aktív tag
Ezt a linket küldte nekem ezt raktam fel, ebben már benne van az "új' UI is csak sajnos eléggé kevés a testreszabási lehetőség. Egyébként valami jóval régebbi volt fent.
Sajnos most nem tudom lecsekkolni a kocsiban de gondolom a fájl névből ítélve hogy v107 09.19 build
Akkor jót szedtem le szuper! Csak még babrálnom kell a beállításoknál.
-
gduck
addikt
válasz
Over567 #6737 üzenetére
"8259P_军灿UI02v1280x720-国外_v107_20230919 Ez van jelenleg ezt küldte pár napja a Kínai üzenetben."
Na ez sajnos nem tuti, néha rosszat küldenek. Nem tudod megnézni mi a jelenlegi? Vagy ugyanez a 107-es van és ezt küldte a Kínai is, ha jól értem?
Nekem as 160-a kóddal írja ki, igaz nekem 8667Q verziós van:
Neked a public signature kell, tökéletesen működik. Viszont sajnos a "kiegészítő" widgetek (tmps, stb.) használata problémás benne, inkább csak Dudu-s kiegészítőket támogat.
-
Over567
aktív tag
8259P_军灿UI02v1280x720-国外_v107_20230919 Ez van jelenleg ezt küldte pár napja a Kínai üzenetben.
Akkor holnap kipróbálom ezt a 8259P_军灿UI02v1280x720-国外_v113_20231122.zip-Tan.zip-et csak nem értem miért nem ezt küldte már akkor
Ezt a Dudu launchert épp ma próbáltam és szerintem talán a legpofásabb az összes közül csak van ez a rész hogy:
- The Public Signature version (high-privilege system signature) supports picture-in-picture and is currently only compatible with Android 9 and 10 devices using the public signature. For users who have system signature resources on other platforms, you can PM the administrator to request that compatibility support be added.
- The Private Signature version is compatible with the vast majority of Android devices but does not support the picture-in-picture feature.
Na most honnan tudom eldönteni hogy az enyém melyik kateg. (Egyébként a Public Signature verziót szedtem le)
Köszi a segítséget!
-
gduck
addikt
válasz
Over567 #6735 üzenetére
Mi most a jelenlegi firmware verziód? Ha ennek van régebbi verziója, akkor ez, mert ez a legújabb.
Úgy kell elképzelni, hogy van pár Kínai gyártó akiknek vannak különböző típusú (processzor, stb.) fejegységei. ( Ezekből persze idővel újabb és újabb verziók jelennek meg.) De ezeket sokféle néven árusítják. A firmware "mag" ezen típusonként egyforma, ezt frissítgetik maguk a gyártók. Az "árusítók" (pl. JUNSUN) meg saját maguk módosítják a végleges, publikus verzióját ezeknek a firmwareknek. Esetleg több funkció engedélyezése és a kinézet változtatása, stb.
Szóval frissítés előtt mindig meg kell nézni a procit és szerintem az MCU típusát is.
Ha csak a "kinézet" érdekel, akkor ezer fajta Launcher közül választhatsz. Ezeket firmware frissítés nélkül fel tudod rakni. Néhány példa:
- Infinite Launcher (vásárlás)
- Dudu launcher (PIP támogatás)
- AGAMA Car Launcher
- VIVID Car Launcher
- CarWebGuru Car Launcher
- Car Launcher -
gduck
addikt
-
Over567
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég írtam az eladónak akitől vettem a Junsun fejegységem hogy nincs e frissítés hozzá. Küldött is egy linket ami a v107 és verzió de most látom csak hogy elvileg van egy v113 viszont a fájl nevének a vége valami TAN.zip
Van valami értelmes különbség a kettő verzió között hogy érdemes frissíteni ismét vagy egyáltalán kompatibilis? Nem nagyon találtam semmit róla.
-
G.ERIK
csendes tag
Nekem is ez van!
-
optimuslg
tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen androidos fejegységem van, pontos típusát nem tudom.
Eléggé Google fordítos a magyar nyelv benne, van hozzá rendes magyar nyelv vagy valaki tudja hol találom a nyelvi fájlt? mert akkor megcsinálnám magamnak. -
G.ERIK
csendes tag
rosszul írtam 1024x600 a fejegység 16BPI a kép is amit csináltam 1024x600 viszont 73DPI !
A DPI lehet probléma?Megnéztem a gyári 640x180 az 94DPI akkor az nem számít
-
G.ERIK
csendes tag
https://drive.google.com/file/d/1iDI1g_CGhHaWHSwLjSXXAtPbEp8IiCMu/view?usp=sharing, https://drive.google.com/file/d/1pGkto2ORhwG1ZNJ7af4BFHBgzFgLhCSo/view?usp=sharing
-
G.ERIK
csendes tag
a FORD AMIT ÉN CSINÁLTAM A MÁSIK A GYÁRI
-
G.ERIK
csendes tag
Szép napot!
Tud valaki segíteni bootanimációban?
A gyári animáció az 640x180 PNG 24byt. A gyári logó az 1024x640 BMP 8byt ezt sikerült lecserélnem.
A gyári animáció mivel 640x180 az a képernyő közepén fut ugye mert a fejegység gondolom 1024x640 es! Csináltam bottanimációt 1024x640 PNG. Be adtam neki, a logó az fut de az animáció az nem csak a Logo megy végig. Ha megcsinálom 640x180 ba az animációt valószínüleg működik de csak a képernyő közepén fog futni és elgé érdekes lesz összenyomot lessz az egész animáció csúnya lesz. Na ez a gondom. -
totyino77
tag
sziasztok suzuki vitarába 2023 évj ba nézek fejegységet hangminőség a lényeg inkább. ezeket néztem [link] ez tud mindent márkát nem ismerem de félek hogy hangminőség nem a legjobb, a másik amit néztem de ez felit sem tudja mint az elöző [link] de árban egyformák vagy 3dik verzió [link] keret stb és a fejegység [link] ennek már huzós sz ára, ezek lenének, de mi a véleményetek az első verzióhoz ? ez is kinai lehet? illetve hangminőségben mit produkálhat? köszi előre is
-
totyino77
tag
sziasztok suzuki vitarába 2023 évj ba nézek fejegységet hangminőség a lényeg inkább. ezeket néztem [link] ez tud mindent márkát nem ismerem de félek hogy hangminőség nem a legjobb, a másik amit néztem de ez felit sem tudja mint az elöző [link] de árban egyformák vagy 3dik verzió [link] keret stb és a fejegység [link] ennek már huzós sz ára, ezek lenének, de mi a véleményetek az első verzióhoz ? ez is kinai lehet? illetve hangminőségben mit produkálhat? köszi előre is
-
Zirowe
nagyúr
Ezért baromi zavaró ez a kamera setup, mert a hosszabbítón (2+5 és 6.) meg ugye csak piros drót van.
Nem is értem.
Motortérben meg nem nagyon akarok matatni és testet keresni.Mi van akkor, ha nem kap testet?
A többi hasonló kamerán is csak a sárga csatlakozó és a piros drót szokott lenni..
Legrosszabb esetben a fejegységtől tudok neki húzni egy kábelt. -
Zirowe
nagyúr
Szia, sajnos előre megy, nem tolatólámpára, ezért is hezitálok, hogy mi legyen: levágjam a hármas csatlakozót és kössem össze az ötössel vagy négyest és hármast összedugva a négyes pirosa összekötve az ötössel.
Mindkét esetben mi lesz a fekete/föld kábellel: rákössem a kocsira valahogy vagy csak simán leszigszalagozzam. -
gduck
addikt
Szia!
A megoldás
- 4-es szabad végét rákötöd a tolatólámpára, ezt a betáp 12V
- 4-est és 3-est összedugod
- 1-est és 2-ost összedugod (2-esnek is adsz 12V-ot a tolatólámpáról)
- 6-es megy a fejegységbe és a lógó piros(rózsaszín?!) vezetéket hozzákötöd a fejegység hez ÍGY (a hozzászólásban szereplő képen a 3-as kábel felel meg a Te 2-es kábelednek) -
Zirowe
nagyúr
A 4-es alapvetően egy rövid kábel, a kettes a hosszú, aminek a vége van a kép jobb alsó sarkában.
A kamera alapvetően az ötösön kapná a tápot, ami a jobb alsó sarokban lévő piros vezetékén kapcsolódna a fejegység tápjához, azzal nincs gond.
Itt a kérdés az, hogy az ötös direktben kapcsolódjon a levágott hármas helyére vagy a hármas kapcsolódjon a négyessel, aminek a piros vége kapcsolódik az ötöshöz, a fekete meg kapcsolódik valahol egy földhöz vagy csak simán leszigszalagozom. -
Zirowe
nagyúr
Szia, kamera fejegységre való bekötésével kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Így néz ki a kamera és a kábelek amiket kaptam:
Az addig tiszta, hogy az egyes a kettessel csatlakozik.
Viszont a kamerán ott a hármas csatlakozó, amire ha jól értem a négyes kéne, hogy menjen, aminek a vége két szabad vezeték, piros és fekete, amiből a piros menne a kettes pirosához, a fekete meg csak úgy szabadon elkötve vagy kell neki egy föld?
Az járható út lenne, ha a hármast levágom és a piros kábelét összekötöm a kettes pirosával?
Ez egy elülső kamera lenne, mennyire megbízható ennyi csatlakozás a motorháztetőn belül?Előre is köszi.
-
gabor9991
őstag
Mindent kipróbáltam de nem indult el a frissítés....
ami végül is nem is volt baj, mert a junsun épp ma válaszolt hogy a gari azt tulajdonképpen nincs is mint olyan, mert nem tudják egyértelműen eldönteni, hogy a hiba nem az általam okozott valamilyen tevékenység következményeígy már nem kellett tartanom semmitől, nyugodtan lekaphattam a készülék hátulját és egy egészen egyszerű dolog miatt nem volt kép, kicsúszott a szalagkábel a csatlakozóból.
Visszaraktam és most működik rendesen, az usb-t csatlakoztatva felismeri a rajta klévő fájlt, el is indulna a frissítés de nem mertem kísérteni az ördögöt így maradt ami volt rajta, megnéztem közben és 12-es androidnak hazudja magát de valójában nem is 10 van rajta ahogy emlékeztem hanem 9-et írt most az egyik app.Vezeték nélküli frissítést is talált az is talán 1 hónapja jkött ki de azt se mertem elindítani.Szóval köszi még egyszer a rám fordított időt, esetleg ha egyszer valaki hasonló problámával találkozik ,érdemes egy pillantást vetni a kábelekre, illetve most láttam mennyire gyalázatos módon van a hűtés megoldva, még azzal is kezdeni kellene valamit mert már félig megszáradt félig lefolyt a paszta ami amúgy sem ér szerintem sokat, kellene valami kis ventilátor a hátuljára ahogy a módosított verziókon már van is gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest