Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
super dríve #7535 üzenetére
Szerintem usb csatlakozásnál az AndroidAuto az "úr", nem fog menni a fájl elérés!
-
eshe
tag
válasz
super dríve #7536 üzenetére
Legegyszerűbb megoldás hogy kimásolod ami kell egy pendrivere.Azt látja oda-vissza.Amit a total commander nem lát,azt más sem fogja.
-
berek21
őstag
válasz
super dríve #7296 üzenetére
Akkor próbáld meg ott is megkérdezni. Mivel abban a csoportban csak olyanok vannak akik Hizpo/Ossuret kütyüket használnak. Nekem is segítettek már.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
super dríve #6757 üzenetére
Èn 3 különböző fejegysèget küldtem vissza ez miatt. Mondjuk ennyire nem volt gyenge proci benne, de se a tárhely, se memória, se proci nem az volt,amit rendeltem.
Vègül egy Hizpo(Ossuret) S5 lett 6/64 verzió, 7862S procival. Teszt programok szerint valós, szèpen szól, kb minden van, amit keresel. Android verzió mindegyiknèl hamis,nem fogsz találni olyat, ami valós 13.
Keress rá, hátha megfelel Neked. -
gduck
addikt
válasz
super dríve #6757 üzenetére
Hát sajnos Android 11-nél nagyobb verziót eddig nem láttam, de hátha valaki igen.
Rengeteg fajta létezik, de a legújab kínaiak is általában Android 10-el vannak telepítve, csak 12, 13-at hazudnak magukról.
-
KAMI911
aktív tag
válasz
super dríve #6655 üzenetére
A factory menüben nincsen erre veállítás nálad?
-
gduck
addikt
válasz
Szia.
Sárga fix 12V, piros kapcsolt 12V. És igen, így állandó 12V van neki, de ez az alap bekötés. Azt, hogy teljesen kikapcsoljon vagy se, a fejegységben tudod beállítani. Mi a pontos típus?
-
roti86
őstag
válasz
Szia!
Tudom miről beszélsz
Az én androidos fejegységemnél létezik egy beállítás, ahol lehet állítani hány másodperc után kapcsoljon ki. Ha minden igaz ez nálam 2 másodpercre van állítva, így az indítózás sem zavarja be. Ma megyek az autóval, ha eszembe lesz ránézek hol van. Azt hiszem a factory settings menüben kell keresni.
Nekem ugyan S-CROSS van nyomógombos inditással, de ugyanígy indít, mint a Swift, hogy elveszi az áramot egy pillanatra.
User settings --Delay Power Off When ACC Off (After ACC of the delay time to put unit in sleep or off: OFF / 3 sec / 10 sec / 3 min). Nálam így néz ki
-
Baloo27
aktív tag
válasz
super dríve #6622 üzenetére
Amikor párosítottad a telefonod a bt-vel, akkor engedèlyezted a nèvjegyekhez való hozzáfèrèst a telefonodon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest