Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
Én azért előtte megnézném nem-e lehet szoftveresen kikapcsolni. Van pár "shutdown" app a Play áruházban is, azokat is ki lehetne próbálni. Amúgy REBOOT app már készült rá. És pl. Ő módosítgatja és progikat is ír a Junsunhoz [link], lehet meg lehetne kérdezni, tud-e csinálni ilyen appot
-
gabor9991
őstag
-
gduck
addikt
Szia!
Nekem se sikerült a gombbal még semmit se elérnem, nekem is a hangerőt veszi le
Ha jobb felső sarokban a "Nap/Hold" nyomsz, akkor kikapcsolja a kijelzőt, de továbbra is fut rajta minden.
Kikapcsolni akkor kapcsol ki, ha leveszed a gyújtást. Ha nem áll le, akkor rosszul van bekötve (én is szenvedtem vele picit). Ez a csatlakozója (kövessed vissza a kábeleket a másik végéig, ahová a kocsid csatlakozója kapcsolódik), a 2-re (sárga) fix 12V-ot kössél, a 3-ra (piros) gyújtásos 12V-ot.
A Beállítások/Car infotaintment/Common:
SLEEP MODE - ON: Ekkor alvó módba kapcsol, amikor újra beülsz a kocsiba, akkor feléled.
SLEEP MODE - OFF: Ilyenkor kikapcsol, amikor újra beülsz a kocsiba, akkor nulláról indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest