Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
Mindent kipróbáltam de nem indult el a frissítés....
ami végül is nem is volt baj, mert a junsun épp ma válaszolt hogy a gari azt tulajdonképpen nincs is mint olyan, mert nem tudják egyértelműen eldönteni, hogy a hiba nem az általam okozott valamilyen tevékenység következményeígy már nem kellett tartanom semmitől, nyugodtan lekaphattam a készülék hátulját és egy egészen egyszerű dolog miatt nem volt kép, kicsúszott a szalagkábel a csatlakozóból.
Visszaraktam és most működik rendesen, az usb-t csatlakoztatva felismeri a rajta klévő fájlt, el is indulna a frissítés de nem mertem kísérteni az ördögöt így maradt ami volt rajta, megnéztem közben és 12-es androidnak hazudja magát de valójában nem is 10 van rajta ahogy emlékeztem hanem 9-et írt most az egyik app.Vezeték nélküli frissítést is talált az is talán 1 hónapja jkött ki de azt se mertem elindítani.Szóval köszi még egyszer a rám fordított időt, esetleg ha egyszer valaki hasonló problámával találkozik ,érdemes egy pillantást vetni a kábelekre, illetve most láttam mennyire gyalázatos módon van a hűtés megoldva, még azzal is kezdeni kellene valamit mert már félig megszáradt félig lefolyt a paszta ami amúgy sem ér szerintem sokat, kellene valami kis ventilátor a hátuljára ahogy a módosított verziókon már van is gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest