- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz no more #38298 üzenetére
Az enyém fém, mègis pöttyösödik (elvileg, azt a franc tudja). Manapság minden telefon sérülékeny, mintha szövetkeznének a telefongyàrtók a tokgyàrtókkal.
Igen, nálatok a gomb az tud karcolódni rendesen, nekem szerencsére a 6-osomon is tökéletesen karcmentes volt 1 év után, így ettől a 7-esen se félek.
Mintha punci lenne.
Az órának meg nagy plusz 1! Van egy vékony nyakláncom is, de az óra az, amit ékszernek tekintek, és el nem indulnék nélküle. Milyen órád van?[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
no more
veterán
válasz zombinyul #38294 üzenetére
Sajnos az üveg telefonok ilyenek... Karcolódnak egy szúnyogtól is. Ennek elvileg az ujjlenyomat-olvasója fog rövid időn belül úgy kinézni mintha 15 éves telefon lenne. Egyelőre az enyém még szép, igyekszem mindig úgy megérinteni a gombot mintha p*nci lenne. Most megnéztem, még nem karcos. *kopp-kopp*
(#38293) Aryon87: Én sem vagyok ékszerpárti. Bal karomon egy szép óra, és ennyi. Nekem az óra az ékszer.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #38292 üzenetére
Szépnek szép, de nekem már túl fényes. Más kezében szép. Az enyémben a Black Onyx a legszebb.
Az biztos, hogy ilyen szép telefon nem nagyon van még egy, mint az S7E. Jobban le van kerekítve mint az S8 és elöl van az ujjlenyomat-olvasó.
-
zombinyul
addikt
válasz no more #38290 üzenetére
Asszonyé is az, el is takarta gyorsan tokkal. Gyönyörű telefon, de elég sérülékenynek tűnik.
Bár én meg se szólalok, lassan attól is pöttyösödik a telefonom, ha ránézek (igaz, nagyon kell keresni, hogy észrevegyem, iszinyú nehezen látszik. Ha bemesélnék, hogy ilyen volt a festés gyárilag, én akár azt is elhinném.).Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
válasz no more #38290 üzenetére
Egyetertek...
A gold csak annak a bizonyos kozossegnek valo meg 1-2 mas kategorianak..
Pasinak a fekete valo leginkabb. De kinek mi tetszik.. en aranyat semmi formaban, meg ekszer sem..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
Hű, láttam egy cigányasszonynál gold S7E-et! Hát, na, nem férfi kézbe való az, szerintem még a porszem is tükröződik rajta. A fekete is csili-vili, de nem ennyire, ez már-már bazári volt. Feltűnési viszketegségben szenvedőknek ajánlott!
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Blackmirror #38285 üzenetére
Sok popcorn is kevés lesz.
IFA-n jelennek meg az új Xperia telók is, szóval a trollok háborúja borítékolható.
A menetrend a következő:iPhone
iSheep-ek
vs
vak haterek + Samu fanok + blagolfXperia
Sony fanatikus trollok
vs
instant Xperia hater trollok[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #38285 üzenetére
Itt mar mindenki masol mindenkit
Nezd megba Nokia 8-at. Elolrol egy az egyben az U11 kinezete, a szelfikamera helyzetet leszamitva.
Viszont a hatoldala eleg szepen meg lett csinalva.
Nekem tetszik.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Blackmirror
őstag
Ha oldalra kerül az ujjlenyomatolvasó akkor meg Sony kopi is lesz.
Szeptemberre sok popcornt kell készíteni ha három márka fanboy csapata fog trollkodni , és majd jól összevesznek hogy Sony vagy Samsung esetleg LG kopi e.
Szerintem az új 7s plus az tiszta oneplus 5 kopi lesziPhone X@R, iPad Pro
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #38280 üzenetére
Sok gyártónak jutott már ez eszébe, főleg a káva király Applenek.
-
Soybex
őstag
Vagy Xiaomi mi mix
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Aryon87
félisten
Pont ezt nem tudom kihasznalni a gyari fulessel. Heh, ha a hallojarat szabad lenne... No mindegy.
Kulso hangszoro szerintem jo, bar nem tudom milyen kell legyen az a boomsound. Nekem megfelel amit kiad magabol
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
Úgy van
-
Blackmirror
őstag
válasz Dr. 444Hertz #38279 üzenetére
Mostantól aminek nincs kerete az már s8 kopi
iPhone X@R, iPad Pro
-
Arcképgyáros
-
Blackmirror
őstag
válasz Dr. 444Hertz #38276 üzenetére
Így fog kinézni.
Csak az ujjlenyomatolvasó a kerdeses.
( és igen bolt már, videót és cikket is linkeltem de nem pont ezt )[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
no more
veterán
-
Arcképgyáros
Volt már?
Új iPhone valószínűsített kinézeteAlapvetően nem vagyok Apple-ellenes, mert vannak használati szokások/körülmények, ahol igenis hasznos az Apple termékcsaládja, de ez az izé a 10. évfordulóra valami eszméletlen gázul néz ki, ha tényleg ilyen lesz
Ha egyszer vastagabb lesz a ház, mert a bekapcsoló gomban lesz az ujjlenyomat-olvasó (innováció), miért kell a kamerának kidudorodnia?
Remélem, hogy ez csak gumicsont a tech-média számára, és a valóságban valami teljesen mást fognak kiadni, mert nekem sül le a pofám[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Aryon87 #38267 üzenetére
Elméletileg a gyári fülesbe van valami szkennelős technológia, ami feltérképezni a hallójáratot és ahhoz igazítja a zenét. Azt mondják, hogy iszonyat jól szól a gyári füles így.
Amúgy a telefon hangszórója az milyen?
M8-ba nagyon szerettem, hogy hangos van a zenének, beszédnek egy telt hangzása, nemcsak ez a bántóan magas hangszín amit a P9 is tud. Aztán az M9 és M10 már nem szólt úgy állítólag, az U11 nél meg még nem néztem utána.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
leslien
nagyúr
válasz Soybex #38272 üzenetére
The Strain - A kór új évad kíváncsi leszek...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #38270 üzenetére
Nem nézi senki
Rick and Morty-ra vár mindenki
-
leslien
nagyúr
válasz Aryon87 #38269 üzenetére
18ora akkuido, 5.5-6ora SoT kozti ertekek. Es IPS... Es csak mobilnettel.]
csinálj már egy képed az akú fogyasztásról és tedd be a hitetleneknek a saját topikba....mégsem annyira karcsú az a 3000 mAh akú...
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
Valaki itt nézi a trónok harcát? Csak én nekem volt ilyen középszerű a nyitány?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
Dehogy is. Ma Bossi bejott hozzam, hogy megnezze az U11-et. En meg az S8-at. Kis nyegle volt csorikam, megerosites abban hogy jol valasztottam
Ahogy telnek a napok, ugy csiszolodok ossze vele. Uzemidoben is remekel.
18ora akkuido, 5.5-6ora SoT kozti ertekek. Es IPS... Es csak mobilnettel.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Hu gyerekek, valami eszmeletlen szepen szol az U11.. pedig csak az azalakito + G5 fuleset hasznalom. Meg igy is erzekelem a kulonbseget, hogy a fuleim nem epp alkalmasak a kulonfele zenei minoseg megallapitasara..
A gyari fulese sztem meg brutalisabb, ami mar direktben csatlakozik a telohoz a type-c csatival..
Jo lesz ez, nagyon is
iLGfanbol iHTCfan leszek?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #38262 üzenetére
Lefaradtam ma agyilag a sok degeneralttol. Istenem mennyi hulye jon be minden nap hozzam... FuuuuXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #38260 üzenetére
Igen jo uton vagyok
A szentlelek es HTC utjan legjobbOke, megartott a mai melos nap
Vodrosjozsi: javitom: Samuzombi lesz, aki megveszi ezt a fan editiont, es melle a N8-at. Mert lesz ilyen
En csak viccbol irtam amugy, te pattantal megint.. ja igen.. legelejtettem a smileyt onnan. Sorry, kepzeld melle, mert nem rosszindulatbol irtam.
Kb olyan mint az iSheep.
Vagy az iSamu jobban teccik?[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz vodrosjozsi #38259 üzenetére
enged el... nem kell felvenni már jó úton van..
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Aryon87 #38258 üzenetére
Édes istenem fejezd már be de tényleg. Samuzombi.. minek kell ez megint? Amikor meg megsértődsz akkor mondod h nem adtál rá okot. De. Kurvára. Képzeld el van egy telefon amit normális áron adnak el embereknek ami még használható is. De már ez is baj bazmeg..
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #38255 üzenetére
Hát ennek a 7Fan verziónak úgy igazán nincs értelme.. 3-4 hónapra rá meg note 8
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #38251 üzenetére
Satufék októberben eu note 8. Augban meg megjelenik hivatalos info. Bár 3300-as akksi 6,3'-hoz kicsi lesz
-
Aryon87
félisten
-
dnelb
veterán
azért a mobilarena megint gyors volt , megjelenés után 10 hónappal írni a tesztet a v20rol... xxxxdd minek? kinek?
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
ez volt már? Samsung Galaxy Note FE..
-
dnelb
veterán
válasz Blackmirror #38244 üzenetére
De van. Itt is ugyanugy, kedvencek közé be kell rakni, utána meg berakod kivételnek a kedvenceket és csörögni fognak csak ők.
-
leslien
nagyúr
van vmi megoldás arra ha némán a telo és csak a kiválasztott csörögjön?
-
leslien
nagyúr
aki akar a Vodától Htc U 11 jó hír független...
-
Quqesz
nagyúr
minden este tolja a fickó,közben kurjongat
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Lacy6
senior tag
Kilátásba van egy sony A6300 vs P9 vs S8 kamera összehasonlítás. Hamarosan jelentkezem
Aryon87: Csak egy észrevétel. Ha megnézed az U11 automa fotózásnál mindig olyan záridővel fotóz, hogy a lehető legkevésbé mozduljon be a téma. Ez sokszor álló témánál nem kell. ISO értéket alacsonyabbra lehet tenni és a záridőt pedig picit hosszabra.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Aryon87
félisten
no more:
hat persze hogy Kuririn az elso aki kiesik es ki uti ki ot? Na megis? Hat persze hogy Frost[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
De úgyis tokban hordja mindenki ... és úgy stabil
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
Mert jol ra lehet markolni.. khm, a telefonra termeszetesen
Az S8 valahogy olyan kis gizda, olyan noi kezbe valo feelingnek hat. Nekem keskeny.
G6ban is ez tetszett, hogy stabilan tudtam fogni.
Tetszik az S8, szo se rola, de igy ezeket figyelembe veve, a stabil fogast ezeknel elobbre tartom es pont emiatt (is) marad az U11.
2 nap eleg volt neki, hogy megkedveljem.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #38224 üzenetére
Okeeee
-
vodrosjozsi
addikt
Aryon:
What is love?
Baby don't hurt me
Don't hurt me
No more[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #38222 üzenetére
Nem teljesen. Mikor szikrazik az eg, hosszu zaridoval nem tudsz tobb villamot megorokiteni.
Ez viszont vegtelen felvetellel dolgozik, gondolom huszmillio kepet keszit kozben, es mondjuk 20 perc utan leallitod, akkor azt egybeolvassza. Probald ki, sokkal jobb mint a manualis mod. Es ezt sztem csak a Huawei/Honor tudja.
U11 32s zaridot tud.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz no more #38220 üzenetére
Nem olyan fajta zarido. Ez vegtelen, mintha video menne, es tobb kepbol rakja ossze. Es igen, azt a Samu sem tudja Huawei feature.
Ha hazaerek es atpakolom a P9 kepeit, a fotosba felrakom.
Most mar tuti olyan masodlagos telot veszek a Redmi 3 helyebe, ami kepes erre...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #38218 üzenetére
Meg nem akarok uj telot venni, es nincs problemam a jelenlegivel.
Ill bocsanat de: miert nem tudha a HTC a fennyel festes funkciot, mint a Huawei/Honor?
Most probaltam P9-en, nagyon komoly..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zombinyul
addikt
válasz no more #38204 üzenetére
Megtisztelsz, bár iPhone topicokban én sem sokat vagyok. Utálom az isheepeket.
Imádom a telefonom, még mindig tartom, hogy nagyon jól választottam (nem állítom, hogy a legjobban, mert a többiekkel nincs hosszútávú tapasztalatom, de ez egy adu ász volt nálam, esélyem nem volt melléfogni vele - be is vált), de az elvakult iPhone fanatikusok (akik más rendszer, más telefonok előnyeit, erényeit képtelenek elismerni, csak köpködnek össze-vissza) nálam is kiverik a biztosítékot.
Igazából 4 topicban vagyok jelen: itt, az Aryonról szólóban, az i6-nál, meg az i7-nél. Több nem is kell.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #38211 üzenetére
Ja az az elso update, amit a telo megkapott. Nem lattam leirast miket kapott, de gondolom szokasos stabilitas meg miegyeb. Azota jott egy pici kamerafrissites is.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
használati útmutató medence használatához
..jót nevettem[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #38206 üzenetére
Látod? Így nincs értelme trollkodni. Szóval maradsz számomra egy sima iSheep.
<3
-
dnelb
veterán
válasz Blackmirror #38203 üzenetére
szerintem csak tesztelik mennyire sheep is a sheep indult a jack dugóval, jön a fingerprint, kövinek kiszedik a kijelzőt is... hahaha
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #38203 üzenetére
Áh, nem, már nem trollkodok, mert unalmas. Csak a szobacirkáló ugrik a kis homár haverjával, ők meg bénák. Ha legalább veled lehetne vitázni egyet, vagy zombival, de neeeem.
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #38200 üzenetére
Tudod, hogy szét fogom szedni a szifon 8 topicot? Már látom előre, hogy megint új reget csinálhatok.
(#38199) Krisztián: Azért csak szemezik az S8-cal még mindig... Nézegeti, győzködi magát, hogy mekkora vétel ellenében az U11, aztán váltani fog...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest