Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #34049 üzenetére
Amíg én a media marktban nézelődök, asszony h&m-ben vagy valami hasonló boltban van. Így mindenki jól jár Bár sokszor párom is szívesen nézegeti az új telókat. Az elmúlt 12 hónap alatt 2x annyi telefonja volt, mint nekem Most éppen i7+-ot nyúz, de nem tudom meddig. LG V30 vagy i8-ig mindenképp
-
Arcképgyáros
válasz Blackmirror #34048 üzenetére
Ha megkérdezem őt, hogy szeretne-e velem jönni a MediaMarktba, akkor a válasz egy nem.
Inkább hagyja, hogy egyedül menjek.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Blackmirror
őstag
-
Arcképgyáros
válasz Blackmirror #34038 üzenetére
Nálunk inkább így hangzik egy párbeszéd:
- Megyek telefont venni/eladni.
- Rendben.
- Nem fog sokáig tartani.
- Vigyázz magadraiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #34043 üzenetére
aztán amikor este nyitogatta a hűtőt marhára kiröhögtem, kérdeztem hogy ez vmi új hightech teleport hűtő ami magától fej tehenet és ha elfogy után is tölti ?
(#34044) Quqesz: D
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Blackmirror
őstag
válasz vodrosjozsi #34039 üzenetére
Egyáltalán nem szeret vásárolni , de azért sokat változott az idők során.
Hétvégi (kaja) bevásárlással például egyszer kellett eljátszani a MINEK? című kérdezz-feleleket, akkor láttam rajta hogy nincs kedve menni vásárolni , mondtam hogy jó , ne menjünk ...aztán amikor este nyitogatta a hűtőt marhára kiröhögtem, kérdeztem hogy ez vmi új hightech teleport hűtő ami magától fej tehenet és ha elfogy után is tölti ? Ezt pl azóta nem csinálja.
Szóval manapság ez a kérdés inkább műszaki cikk, szórakoztató elektronika illetve ruházat vásárlása esetén kerül elő.
A ruházatot megértem na. De elég jól bírta a cipővásárlásom a múlt héten. Az első két boltnál még ötletei is voltak, mutatott olyan cipőt ami jó lehet. Meg is dicsértem mert tudom hogy ez neki nagyon unalmas, fárasztó dolog általában nem is vele vásárolok ilyesmit, csak most így alakult. Aztán a harmadik-negyedik üzletnél már fáradt órákba telt mire megfelelő cipőt találtamiPhone X@R, iPad Pro
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #34041 üzenetére
Jó, hát én sem a mosógépekre gondoltam nyilván.
-
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #34039 üzenetére
Nem rajong a műszaki cuccokért
Létezik ilyen férfi?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Blackmirror #34038 üzenetére
És az urad vásárol be? Nem rajong a műszaki cuccokért? Kész csoda
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
no more
veterán
válasz Quqesz #34032 üzenetére
Gondolj bele, mi csak olvassuk, de otthon egész nap hallgatják, hogy nem jó a kamera, beég a kijelző, forrósodik, lagol, lassú, megint újat vettem, veszek majd, most veszek, inkább később, LG legyen? Xiaomi? Huawei? Honor, Samsungot nem, inkább iPhone-t sem, Sony sem, most fogják kiadni az új LG-t, de jön egy új fasza Xiaomi is stb.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Blackmirror #34029 üzenetére
Igen, múltkor meg akartam nézni és már nem volt ott semmi tőle
rákocska: na akkor ő neki írjuk közös erővel
doki: mivan? .. akkor feladom. De még mindig olcsóbb mint kínába vagy kanadábaSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #34027 üzenetére
*sóhaj*
(#34028) vodrosjozsi: W333 csinálta a topicot anno!
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #34024 üzenetére
Kettőszáz...
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Blackmirror
őstag
válasz vodrosjozsi #34028 üzenetére
Offtopicban nincs ilyen
S7 fórumban biztos van de onnan szerintem már kibannoltákiPhone X@R, iPad Pro
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Blackmirror #34027 üzenetére
Ki itt a toicgazda? Amíg nem lesz g6 nála BANN
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #34020 üzenetére
És mennyi oda-vissza a repjegy? Jó persze nem a képregények miatt mész ki de azért na
-
Arcképgyáros
válasz neo_xperia #34021 üzenetére
Sajnos nem, pedig én is kimennék 2-3-4 éves időköznél gyakrabban...
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #34015 üzenetére
Hanem?
1. élőben milyen, mennyire fog meg(H8 esetében így volt)
2.több kép és videó teszt, ami rendes teljes felbontásban mutatja meg mit is tud igazán a kameraLeslien
ez a videó alapján meg azért az igazi tudása nem csillant meg. Egy próbát megér akkor is.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
neo_xperia
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #34020 üzenetére
Kiutazó turistacsoportok szervezésével nem foglalkozol?
Évente kimennénk négyszer - ötször. Kis mellékes jól jön. -
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #34019 üzenetére
Amúgy, ha valaki kimegy japánba, képregény nélkül haza ne jöjjön.
Használt kiváló minőségű kötet tényleg 500Ft, és tényleg el lehet adni minimum 2500Ft-ért.
Úgy szoktam csinálni, hogy van egy animefan csoport FB-on, ott posztolom, hogy aki szeretne, hogy hozzak képregényt, az írja meg nekem, hogy mit szeretne.
Kb. 30 db-ra össze szokott jönni rendelés.
30x~500=15000 - ennyiért szerzem be őket
30x2500=75000 - ennyi a bevétel
75000-15000=60000 - ennyi a tiszta haszon!
Szóval egy kiutazás garantáltan 60k pénzzel járiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #34018 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #34017 üzenetére
Kérd meg japán ismerőseidet, hogy amikor jönnek hozzád Magyarországra látogatni, hozzanak eredeti képregényeket.
Megveszed őket az eredeti árukon (500Ft/kötet) és eladod kötetenként 2500Ft-ért itthon.
Jó kis biznisz, lesz is pénzed telóra[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #34016 üzenetére
De kivancsi vagyok ra...
Nalam most tuti nem lesz, plane hogy ram lett szolva hogy elektronikai cuccot nehogy merjek venni...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz leslien #34013 üzenetére
Na ez egy érdekes összehasonlítás.
Selfie videó:
Nem kérdés S8...se stabilitás,se minőség. De 5mp vs 8mp, viszont a G4-ben 8mp volt!!!! Wtf????Selfie kép
Na itt tetszett a G6, bár lehet a csóka homloka nem volt annyira részletes, de jobban tetszett a képe.Selfie sötétben
Van kérdés?Hang
A G6 tisztább minőségű és egyben érzékenyebb mikis. Vki írta, hogy koncert felvétel torzit a G6-on, hát nem véletlen. Az S8 hangja sokkal tompább, vszínű az ALC vissza van fogva. De ez a G6 esetében állítható a manuális funkciókban.Hátsó kamera
Képekben nekem mind a 2 tetszett. Talán az S8 képe hidegebb, de nagyon minimálisan.Hátsó videó
AF....S8, nem kérdés.
OIS...ez még mindég nem megy az LG-nek, még ha 22 tengelyes lesz, akkor sem. Kisebb mozgást azért biztos ki tud majd havítani, de nagy csodát ne várjunk.Hátsó videó
Itt is látszik, hogy a dinamika tartomány kevesebb a G6-nak. Az a diadalív teteje rendesen kiég. Ami még probkéma, hogy az LG még mindég nem rak fénymérési módot a kamera menübe, így a középre súlyozott nem hoz jó eredményt minden esetben.Szóval bár tetszik a G6 és a fotói összességében jobb az S8 sztem. Persze telefont nem ez alapján vennék.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
leslien
nagyúr
Lg G6 vs S8 kamera teszt SuperSaf...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
-
no more
veterán
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #33999 üzenetére
áprilisi patch. nem néztem miről szól, csak rányomtam azt letettem hadd dolgozzon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest