Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #35099 üzenetére
A Facebook csoportban gondolom 3 vírusirtót használnak, 9 cleaner appot, szerinted (S6 topicban valakinek épp ezért volt szar a telefon... gondolj bele TW, ami amúgy is egy trágya + ezek)???
Más: Valahogy meg lehet csinálni a Facebook appot, hogy mutassa a kommenteket? Illetve miért nem lehet kikapcsolni az értesítéseket. Jah és miért nem megy el Zcukorbeteg a p*csába???
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz no more #35098 üzenetére
Itt mindenki fenyezi a telot. Nezzel be a facebook csoportjaba, meg fogsz ijedni
Nem azt mondom hogy szar. Vannak hibai (melyiknek nincs?), de nekem mas a fo ok, ami miatt inkabb idoben kiszallok belole.
Hat ennek az S6-nak nem olvashato a kijelzoje
Lathato, de nem tisztan.Amiket a Honorrol irtal, azok nem fikazaskepp, de nekem jo fotoim voltak vele, ejjel szigoruan allvanyt hasznalok csak (ahogy masnal is), a support is jo, csak kicsit lassucska
De semmi rosszat nem tudok felhozni ellene.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #35088 üzenetére
Szerintem rajtad kívül senkinek sincs baja az S7 Edge-dzsel. Fórumát rendszeresen olvasom és mindenki imádja... Rajtad kívül, természetesen. Vegyél valami kínai izét és kész. Legalább olcsók és tudod cserélgetni pár havonta. A kijelzővel nem tudom, mi bajod, én meglepődtem anno az M7 után, hogy az S6 tökéletesen olvasható tűző nap alatt is, minden szín látszik a kijelzőn, az M7-et letakarva sem láttam. És úgy durván az S7 200 nittel több fényerőt tud (az S8 olyan 400-zal többet lol), szóval, ha ezt látom, akkor azt kizárt, hogy nem látod...
Te minden áron a H8-at akarod, mert megtetszett neked, meg minden, miért nem veszel akkor azt és kész... Amikor meglesz, akkor majd megint olvashatjuk, hogy szar fotókat lősz vele, csak állvánnyal használható, mert nincs benne OIS, gyenge a support (ugye a Samu minden hónapban küldi a bizti frissítést), stb...
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
szerintetek hasonló felhasználással mennyire bírná jobban egy S8?
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #35095 üzenetére
Sztem elfogult lettem a Honor 8-al kapcsolatban.. Mert azt mondom jó választás.
Kacérkodom én is a gondolattal, hogy V20-at veszek, de a Honor 8 is ott ficánkol mellette.
S7e mindenképp menni fog, de szerviz után 2-3 napot még tesztelem, hogy mi változott.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #35094 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy lesz a szolgáltatók kínálatában.
Egyébként még egy opció, hogy a Marshall marad, és veszek egy Honor 8-at.
Nem tűnik rossz ötletnek.S6 amúgy se jönne szóba nagyon sok minden miatt, de köszi
[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #35093 üzenetére
Tulajdonképpen meg is válaszoltad magadnak a kérdésed.
De megerősítésként +1 a Nokiára (kíváncsi vagyok szolgáltatókhoz is bekerül-e?)Tavalyi évből megint csak az LG-t tudom felhozni, a V10 személyében. Vagy vmilyen Sony, de neked a kamera is lényeges.
S6 van most nálam, lebeszéllek róla.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #35092 üzenetére
S6-ban is Wolfson DAC van, ráadásul egy nagyon jó fajta.
Az felveszi a versenyt a Marshallal.LG-t annyira nem szeretem külsőleg, ezért nem jönnek igazán szóba.
Axon7 meg nem igazán vonz.
Van még egy külföldön kapható teló, amiben ugyanaz a DAC van, mint ebben a Marshallkában, de nem minden az erősítő.
SONY-t kifejezetten szeretem a kiemelkedő hangminőség miatt, de sajnos ahhoz túl drágák, hogy kibírjam a rossz kamerát.
A HTC meg HTC.Ezért marad a Nokia. Kamerában nem hiszem, hogy csalódást okoznának, hangminőség pedig biztos jó lesz, ha az OZO-t így beharangozták.
(Kizárólag csak - minimum tavalyi - csúcstelefon jöhet szóba a hardver és talán a kamera miatt)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #35091 üzenetére
Ahhoz képest mindegyik visszalépés audióban. Kivéve az Axon7, V10 és V20 meg a G6. Ezek vannak audióra kispécizve tudomásommal.
Nekem a H8 is szépen szólt, igaz nekem minimális a hangzásigényem Szóljon, oszt jóvan. Viszont a külső hangszóró már fontosabb nekem.Ha jó hanzású telót akarsz, keresd meg stemplar7 kollégát.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #35090 üzenetére
Nekem is ez a véleményem.
A Honor 8 sem egy elvetendő alternatíva, de audióban hatalmas visszalépés lenne a Marshallhoz képest...
Amúgy se biztos, hogy el fogom adni a kicsikét, mert amikor csellón gyakorolok, sokszor hasznos tud lenni.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #35089 üzenetére
Ezekből a Nokia 8-9...
-
Arcképgyáros
A Note7 audióban mennyire tér el az S7 megoldásától?
A következő telefonomon gondolkozom, és a három (+1) esélyes az alábbi sorrendben:
- Nokia 9 (vagy 8)
- Note7
- S7 Edge
(- valami Sony)Ehhez persze el kell adnom a CM1-et, ami egyelőre még nincs itthon, illetve a Marshallt, amitől őszig biztos, hogy nem válok meg.
-
Aryon87
félisten
válasz SybenX #35087 üzenetére
Az edge-vel rengeteg a hiba, a sima S7-el nincs gond, ritka ha valami hibája van.. Face csoportjában félóránként beesik valamilyen hibával kapcsolatos poszt.
Legutóbb megint egy töröttet raktak be..
Alsóhangon 90ezer a javítása. Kösz..
Engem nem fogott meg az amoled. A fátyolosságot a fénytörés miatt írtam, kontraszt ide vagy oda, rengeteget ront a láthatóságon és felhasználói élményen.
Nem azért kezdtem ezeket írogatni, mert annyira akarok mást, de egyszerűen nem tudom megszokni a telefont.
Tudom hogy lesz akinek nem fog tetszeni, ez a valóság. Beláttam a hype felhő közepébe, és most szépen kievickélek belőle míg nem késő...Szememben több szól ellene mint mellette.
Mellette szól: jó kamera és IP68
Ellene: az amoleddel kapcsolatban amit írtam, ujjlenyomat hibázásai, szar fogás, mert állandóan öngyi akar lenni, drága kijelző ami ha törött addig nem javítják a telót míg az nincs megcsinálva. Szal lehet bármi más hibája, baszhatod.
Első telefon, ami 1 hónaposan már megjárja a szervízt több hibával? WTF? G5 is fél évesen ment a kijelzője miatt..Elég súlyos érvek számomra, ami ordítja nekem, mielőbb szabaduljak meg tőle.
Mielőtt ellenérvek lennének: G5, Mi5 (ennek is elől van, érintésre kiold zárt képernyőnél!), Honor9, Mate10 ujjlenyomatolvasója hibátlan, egyedül a nedves, zsíros ujjat nem szerették. Mate10 kivételével mindegyik telefon zuhant már isteneset pofára, egyik sem tört, volt amelyik csupaszon, fólia és tok nélkül. Mindegyik stabil tartású volt, egyik se akart öngyi lenni, kivéve a Mi5 tok nélkül.
Nálam a G4-nél ha a nap telibeverte, a kontrasztot az égbe tolta. Látható volt a kijelző kiválóan, de a színek rovására ment.
[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
válasz Aryon87 #35086 üzenetére
Nálam meg be van égve az s7 több helyen is...1 éves,de van még rá gyári gari, úgy hogy nem akkora baj. Erős napsütésben valóban olyan, mintha a kontrasztot levenné a kijelző,de ez G4-en is jelen volt,csak ott durvább mértékben,szinte fehér volt az egész kijelző.Eltekintve a beégéstől én nem cserélném le az amoledet soha. A home gomb és az ujjlenyomatolvasó nálam sem remekel mindig,valóban jobb lenne hátul. Teljesítményben viszont nagyon jó és a témázhatóság is nagy előnye.
Én összességében elégedett vagyok vele,de lehet az edge-el nem lennék én sem annyira.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #35085 üzenetére
ja a G5 torz külsőben jó erő és szoftver.
Nálam az S7e hiába szép, most már 10000%-ra biztosan elbukott a külsőségekben. Az edge panelnak súlyos ára van + a hátlapnak is. Amíg törött, addig nem gariztatnak. Meg az anyjukat azt. A másik. Amoled.. aha. szép és jó, de olyan fátyolos az egész ahogy telibeveri a fény, hogy rosszabb nézni a tartalmat. Na IPS-en ilyen nincs.
Ennyit erről, visszatérek ahhoz amit már megszoktam amint kijön a szervizből.
S6-tól is kezd a hajam égnek állni.
Ja az elől lévő home gomb? Okádnom kell tőle, 1000000000000x jobb a hátlapi megoldás.
Jöttem, láttam Samsungot, megyek, inkább a G5 vagy bármi más. Ennyi elég is volt nekem.
Szoftverileg rosszabbra számítottam, egész jó a TW (nekem tácsvíz marad mindig), és a kamera is jó. Puff, ki is fújt nálam a téma.[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz no more #35083 üzenetére
Na ezt nagyon adom, amit a G5-ről írtál. Simán esélyes a minden idők legrondább telefonja címre. Nálam is sokat nyom a latba hogy néz ki egy telefon. Többek közt ezért is nem vettem korábban samut, egyszerűen nem jött be a szappantartó forma. S7/S7e volt amire hosszú idő után azt mondtam hogy jól néz ki. Előtte régen az S2.
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
válasz no more #35083 üzenetére
Hasonló lesz, de azért bízom benne hogy nem ennyire gagyi.
Egyébként pont abban reménykedem hogy nem lesz ennyire kiálló a kamera.(annak ellenére hogy 7 plusnál engem nem zavar mert maga a hátoldal emellett egyszerű és letisztult)
Nyilván az tök egyértelmű hogy senki nem vesz meg olyan dolgot ami nem tetszik neki külsőre , ezzel mindenki így van sípKérdés az hogy ebben hova tudnak fejlődni. Főleg úgy hogy egy gyártó termékét meg tudd különböztetni Pl az s8, note7, honor8-nál tudnak szebbet tervezni? Szerintem ezt most kimaxolták és amíg nem jön egy újabb -pl kijelző - technológia akkor lesz más külseje a telefonoknak.
Sony még a káván tud javítani , de ennyi, a telefonjaikra évek óta jellemző a szögletes dizájn amit tartanak is(szerencsére )iPhone X@R, iPad Pro
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #35082 üzenetére
Nagyjából minden iPhone 8 kép hasonló, úgyhogy... Össze lehet rakni fejben hogy fog kinézni. Szerintem a 7 Plus is undorító azzal a borzalmas kiálló kamerával... Hiába, Jobs nélkül nem Apple az Apple. Egyszer úgyis lesz egy szifonom, de ahogy látom nem mostanság fog megtörténni. Főleg egy S8 után, ami elképesztően gyönyörű lett. Nekem telefon választásnál 90% külső, maradék 10% pedig a belső. Ha nem tetszik, akkor felőlem lehet 12K kijelző DSLR kamerával is... Ott a G5, mint egy torzszülött, pedig biztos durván gyors a rendszere, nem ilyen TouchWiz.
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
válasz no more #35081 üzenetére
Nem rohadt csúnyák, csak nem olyan szépek
Ezt jól megmondtam mi? De megpróbálom kifejteni.
Régen : nézd meg a 4-4s ill 5 kinézetét az akkori konkurenciához képest.
Frankó üveg és fém, és tipikusan az a forma amiről lerí hogy az egy Apple telefon.
Most: odarakom az s8 mellé a 7 plust és egy retro telefont látok
Csúnyának nem látom a 7-est, egy letisztult jól összerakott telefon, de azok a kávák...
Illetve a sima 7 kamerája nagyon ronda hátul de ez ízlés kérdése lehet valaki meg a 7 pluséval van így.
Amit linkeltél az fake.iPhone X@R, iPad Pro
-
no more
veterán
iPhone 8, wáháhá, de borzalom! Az 5S óta miért rohadt csúnyák a szifonok?
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #35074 üzenetére
Nem ott jó a bömi, hanem menj fel vele mondjuk a pilisbe a kanyargó utakra...na az király! De egy Mazda MX5-el még nagyobb élvezet lenne.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
no more: nem akarom az S6 topikban folytatni a szoveget, de oszinten megvallva, higy volt G4em es most az S6ot nyomom, szamomra a G4 jon ki nyerteskent
Ez se rossz, de nincs wow faktor..
G5 es S7edge kozt mar vakarom a fejem, egyik ebben, masik abban jobb, de minimalisan a Samu fele dol a merleg.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Hát gyerekek, íme a jó bizonyíték arra, hogy hogyan kezdjünk neki a cég leépítéséhez..
Ezek után már én is azt mondom, az LG-éknél dilisek vannak..Totális öngól, immár a sokadik..
-
dnelb
veterán
-
Quqesz
nagyúr
+1
Szivem csücske a márka(bár belül kicsit bmw-s lett a hangulat)....a bmw-nek egy varázsa van, a hátsó hajtás. Ez ad egy kis driftelési érzetet mindég. Viszont most az alfa is odatett egy ilyen modelt(giulia), és a bömösösök mennek át, mert erre vártak(pl sorbinorbi).vodrosjozsi
Ez azon is múlik, milyen azaz autómata.....fokozatmentes(cvt) v fokozatos. Az is számít, hogy dupla v sima kuplungos. Nekünk volt egy nissan micra 1000cm³ autómata(cvt) és városban bitang jó volt.[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
Kérem szépen úgy veszünk bármilyen tiptronic automata váltós vw-t, hogy belekalkuláljuk a váltócserét. Városba idióta dolog amúgy is az automata mert egy félév alatt egy bömös váltója 3x! adja meg magát, ami laza 3x90ezer ft, míg egy sima váltócsere kb ugyanennyibe kerül.. jelzem, hogy egy vw-ben ez ugye több de ha nem akar manuálisra váltani akkor is muszáj úgy számolni vétel előtt, hogy új tiptronic és kész. Az jó lesz 10 évig.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
Amit akooos nézet, az a modell tuti nincsen galvanizálva, utána kérdeztem anno. Vastag az alapozás viszont rajta, ezért ha sérült vhol, akkor fehéren világított az alapozó. A fiat-omon pl kőfelverődéskor szürke fém szín látszik, de mivel galvanizált sehol egy rozsdafolt. Én úgy tudom semelyik japán gyár nem használ galvanizálást, de ebben nem vagyok biztos(talán lexus,infinity).....
Másik ok, hogy az alvázvédelem sem teljesen tuti ezeken a helyeken, meg meg is áll ott a kosz/sár és az rohasztja.....több konstrukciós hiba adja össze sztem. Ja és a lemezvastagság is jóval vékonyabb az európai modellekhez képest...
Azt se felejtsd el, hogy a japánok 3 évre vesznek autót.....[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Quqesz #35062 üzenetére
Ráadásul tudtommal a japánok a mai napig nem galvanizálják a karosszériát, tehát az első ok is ebből fakad.
ez mondjuk érdekes téma, tudtommal a suzuki se, aztán a 12 éves swiften(2005-) is max felületi rozsdát találsz de az is ritka, a mazdák meg rohadnak porrá már jóval hamarabb. ráadásul a mazda 5/6 azért jóval magasabb kategória minden téren[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz akooos #35056 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de van némi tapasztalatom Mazda terén(pont egy ilyenünk volt 2006-ban, most meg van 2 is). Szóval rohadnak a küszöbök,kerékívek kapásból. Baromi vékony a festékréteg rajtuk, úgyhogy polírozást felejtsd el(0,89 mikron, míg legtöbb autó 1,5 kb). Ráadásul tudtommal a japánok a mai napig nem galvanizálják a karosszériát, tehát az első ok is ebből fakad. A DPF ha tönkremegy, akkor itthon majd egy milla az ára! Lehet persze takaríttatni, de az érzékelő sem cserélhető benne külön ha bedöglik. Ha heréltet veszel, akkor meg a motort bahha szét hosszú távon(a motorba bele van kalkulálva a részecskeszűrő folytása, ha kiveszed borul a tervezés, az sw hekkelés nem elég, de ebben az összes autó egyezik). Szerencsére egy kis csavart kivéve nekem nem volt bajom vele, nagyon megbízható volt(attól a csavartól viszont 700km után tréleren landolt, szervót hajtotta).
Passat
Ezt a tipust nem ismerem, de asszem ez még megbízhatóbb volt. A 2006 utánit jól nézd meg, mert esztétikailag baromira amortizálódik! Pl gombok fehér alapon lettek fújva szürkére és bezony kopik mint a xar. Króm lepattog kívül/belül....piezzó vezérlés a dizelekben kb 150e km után kuka(bár ilyent csak itthon árultak, tudod C kategória minőségben). A rossz üzemanyagra a nagy nyomás miatt érzékeny és 150lóerő felettit ne vegyél, mert az nem hosszútávú. A DPF kb 90e km után kuka, de asszem olcsóbb, mint a japánba.Ja és ha tudsz csak magánszemélytől vegyél németben!!!!! A törökök uralják a hirdetési oldalakat, mint itthon a dígók....a legtöbb hírdetés olyan, mint amilyen mazdát megnéztél.....
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Igen, Németből, mert itt vagyunk kint
Nem volt gyanúsan olcsó, mert vannak ugyan ilyenek (2-3 évvel idősebbek) 1300-2000 euróért is.
Tudom, hogy a Mazdák rohadnak, de egy ismerős azt mondta, hogy ebből a fajta 6-osból 2005 végén volt egy facelift, amikor mittomén mit csináltak az alvázzal. Lehet újabb fajta üregvédelmet kapott, de nem tudom, nem is számít már. Az baszott fel, hogy a képek (így utólag nézve) tuti szerkesztve vannak, hogy nem látszik rajta, hogy szét van rohadva a fele...Igazából a mazda nem nekem szerelem, hanem a másik felemnek. Én VW buzi vagyok, nekem az a prioritás autó téren. -
dnelb
veterán
válasz akooos #35056 üzenetére
nem trollkodásként, de köztudott hogy a mazdak már 6-7 évesen eléggé rohadnak.. szerintem engedd el, főleg a német példányokat, ott a sok sótól még rosszabb állapotban van az összes... persze ha szerelmes vagy bele akkor mindegy, tudom milyen érzés.. de amugy gyanúsán olcsó volt 800kért, nem ? Ezek 1.2m alatt nemigen vannak...
mindenképp németből akartok autót ?#am már képről látszik hogy a hátsó lökös fényezve volt
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Szasztok srácok, bocs, de muszáj panaszkodnom.....
Elmentünk ma autót venni, 4 órára innen, VONATTAL! Kinéztük az autókat már 2 napja, lebeszéltük a részleteket telefonon. Megkérdeztük, hogy rendben van-e, nincs-e rozsda rajta véletlenül, minden működik-e benne...Ez volt az elsődleges célunk, mert baromi jól néz ki.....................a KÉPEKEN..........Odaértünk, egyből elöntött az ideg.... csupa rozsda az egész autó, rohadtul nem úgy néz ki, mint a képeken, egyszerűen nevetséges, hogy egy ilyen szarkupacért 2650 eurót el akarnak kérni. 1500-at sem adtam volna érte. Végighúztam a kezem a küszöb alján és elkezdett leperegni róla a rozsdás festék.... Mind a 4 kerék telibe volt fújva szilikon sprayvel, hogy szép legyen.... Az, hogy 0 mintázat volt rajta, az nem baj... A féknyergek úgy néztek ki srácok, mintha két fadarab lenne összetéve a tárcsán.... Élőben 100%-ig biztosra mondtam, hogy ez az autó majdnem tk-s volt egyszer. A motorház felnyitásáig el sem jutottam, mert olyan mérges voltam, hogy amikor kijött a kedves arab úriember segíteni akkor csak annyit kérdeztem, hogy ezért 2650 eurót szeretne kapni?????? Csak mosolygott és elment.... Köszi, ez volt nekünk is a végszó, otthagytuk a francba. Az értékelést meg fogja kapni a mobile.de-n, mert a képek nem a valóságot mutatják...
A következő autó egy számomra régi álom volt, B5.5-ös Passat
Ezzel semmi baj nem volt, fullextrás, minden működik, 0 rozsda, rengeteg extra kiegészítő, EGY KORÁBBI TULAJ, aki ráadásul nő... De automata váltós... Sajnos ez a váltó egy rohadt nagy lutri, ha baj lenne vele, akkor kb egy új autó árát rá lehet költeni.... Rohadt nagy dilemmában vagyunk most, hogy bevállaljuk-e a zsákbamacskát, vagy várjunk és keressünk mást..... Reggel 06:30-kor indultunk el, 20:26-ra értünk vissza.... 14 óra a semmiért. Elbaxtunk vonat+taxi+kajára 300 eurót ma. -
leslien
nagyúr
válasz Quqesz #35051 üzenetére
tessék már a válasz is van elsőre.... Sony Xperia xz premium.. azért van még mit csiszolni...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #35051 üzenetére
En is igy gondolom. Utoljara az Xperia Z 3, 4 es 5 tetszett, de mivel tudva hogy mit es hogy cseszteknel rajta, meg se fordult a fejemben a kiprobalasuk.
A legujabb Sony nekem is tetszik, de azokon a kavakon meg lehetett volna faragniXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #35049 üzenetére
Pedig tudnának ha akarnának. Igazából az sw részüket kellene felhúzni és írni egy jó kamera szoftvert(talán xz premium) és tarolnának. Kinézetre nekem még mindég tetszik a tégla. Még vennék is egyet......
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #35049 üzenetére
Hm.. kivancsi vagyok, de a mobilreszleguk igencsak haldoklik mar..
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #35047 üzenetére
Én meg a Sony-t nem tudom megérteni.
Erőlködés nélkül tudnának az élre törni, megvan hozzá minden alapanyag.
Japán hírekben olvastam, hogy a cég idéntől egy radikális változást tervez az egész vállalatban - nem csak a szokásos ígérgetés.
Kíváncsi vagyok, hogy ez mit jelent, illetve mobilrészlegen hogy fog ez mutatkozni.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Aryon87
félisten
Ezert akarok mielobb kiszallni a S7e-vel mig lehet. Jofogason talan kifogok egy okosat..
En az LG toketlensege miatt huzodok mar a Huawei/honor fele, meg az LG V szeriaja ami "normalis" agazat, de az is felig elcseszett, hogy nem europai...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz leslien #35042 üzenetére
Én már feladta , hogy megértsem az LG-t....nem véletlen léptem tovább. A huawei/honor cégben több fantázia van, csak néha ők is felöntenek a garatra és jönnek hülyeségekkel. De összességében jó irányba haladnak.
S8 meg talán jobb már kijelzőben és nem lesz csíkos hiba benne.
Azért a V30 kíváncsivá tett......[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
most nézem hardverapron s7e-k 100k körül mennek?? wtf mikor zuhant be ennyire?
-
leslien
nagyúr
válasz Quqesz #35041 üzenetére
gondoltam h rögtön vágod a helyzetet... egyébként tényleg nincs semmilyen drasztikus elváltozás... Btw kijelző, Lg megtalálta a sarokban az OLED paneleket. és rögtön benevez a Google + Apple is... jó nem?! idióták..
OP5 re kíváncsi vagyok nagyon...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
válasz SybenX #35035 üzenetére
Jaja. Sebessegben nem erzek igy kulonbseget az S7e utan.
Aida azerint viszont az S6-nal tobb mindent ir a kameranal a tulajdonsagai kozt, valamint nem tudom eldonteni, hogy ebben mifele kamera van, de sztem ebben is isocell, mert valami SLSI_S5K2P2_FIMC_IS nevezetu van irva...
-
Aryon87
félisten
Nem az S7e-hez merten gyorsabb.
A 6.0-hoz merten gyorsult a Nugat rendszere, tenyleg hozott javulast.
Meg nem akadt meg sehogy. Majd par nap mulva kiderul. Ugyanazok a progik vannak ezen is fent.
Viszont ennek a fenyereje valami ultrafos
Automatan van, de maxra huzva is ugyanugy marad..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ja, konnyebb is elejteni.. ezert fosok az S7e-vel, ongyilkosjelolt a telefon..
Szerviz utan tesztelem ha jo, marad, ha tovabbra is adja a hulyesegeit, megy.
V20 a kovetkezo aldozatjeloltem
G6 lenne, de rafizetos..
Ha V20 is baszakodik, visszaterek a Honor 8-hoz es befejeztem[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Aryon87 #35025 üzenetére
Számomra olyan funkciókat vettek ki, hogy visszalépés lenne, szóval semmiképp... Meg kicsit már unom az LG UI-t.
leslien : elhiszem, de a méret a kérdéses. Volt nexus6 om és imádtam, tudtam 1kézzel használni, de a leülés már nem ment, féltem hogy kettétörik a zsebemben.. Szóval először mindenképp megnyomogatom őket. Ami pozitívum hogy széltében sokkal kisebb mint az N6, és vastagságban is, gondolom még könnyebb így kezelni..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Cdak azert mert ugye ez cseretelo.. bar hivatalos cucc, artani nem art
Gps gyengesegre mar az elejen panaszkodtak a G5nel. Szervizben javitjak asszem.
Mi lesz az utod ha lesz? S8+?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Most jott a Nugat frissitese az S6ra.. lehet vajon frissiteni?
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #35018 üzenetére
Hat ez valami brutalis.
Csak ne gyulladjon kiXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #35015 üzenetére
Ez egy leharcolt peldany, bal felso saroknal az uveg alatt a feher festek hianyzik, vagy nemtom, de eleg erdekes.. mindegy, csak legyen hasznalhato. Edgem ehhez kepest langyos volt amit most ez alakit a frissitesek es belakas alatt
-
leslien
nagyúr
ma 6 évesek az ikrek.. Olasz futam indul....
[link]Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #35003 üzenetére
Szerintem nem gond, egy kicsit se
Aryon: nem jársz úgy. Fszm h én miért nem fehéret kaptam
Kiszúrták a szemem egy kékkel.. no m1.
Kicsit karcos lett a kijelző... gyorsan beégetem hátha kapok egy újatSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
Europark Samu szerviznel nincs cserekeszulek.. megyek a vaci utra.. ha ott sincs akkor megprobalom a futarosdit. Ha az se jatszik, leszarom, eladom
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Az pontosan azt jelenti, hogy nagyon megártott egy-két ital.....
-
Aryon87
félisten
-
Arcképgyáros
Basszus nem vagyok normális, ha éjszaka közepén felhívom egy ismerősömet, mert megártott egy-két ital, ugye!????????(?)?????
JajjiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #35000 üzenetére
Ja, fuggetlen a sorrend.
Blackmirror:
Elbizonytalanodtam azzal kapcsolatban. Jonak jo, de latva, hogy eros a konkurencia... A masik, hogy a tamogatassal is gondok vannak. G4 meg meg se kapta a Nugatot. G5nel is gondok vannak.. legalabbis valami nem koser arrafele, pl uzemido felezodott[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel