Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
LG V20 vs S7E Android 7.0 Speedtest!
(#24498) zombinyul: A V10 fél napos üzemidejét lehet nem kedvelnéd (meg gondolom ez is beégne, mert LG). Az összes i7-nek teszkós a fényezése és csúnyán lekopik, a jet black pedig karcolódik, ha nem légüres térben lebeg.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
batai15
félisten
viccen kívül, ha lenne pénzem fölösleges egy 6s-t bevállalnék.Nagy az 5.5 coll nekem, és hát 5 colos nem sok van ami bejön.Azok meg mind drágák.
Zombinyuszi: nincs jack , és batár nagy, na meg nincs space gray.[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
No, holnap veszek telefont. Vagy V10, de az kiállítási darab, így annyira nem felszik, vagy iPhone 7 Plus. S7 edget, HTC 10-et nem láttam kirakva. Meglátjuk.
A V10 200-ért kissé túlárazott manapság amúgy is...
Próbáljatok meg lebeszélni, az i6-tal túlontúl elégedett vagyok, semmi szükségem megint egy telefonra.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #24493 üzenetére
Amúgy komolyan... Ha nem lenne olyan csúnya hátulról (érted... ) és lenne benne normális kézi mód a kamerához (és nem monoban venne fel hangot, mint 2003-ban), kipróbálnám. Az appok arra vannak optimalizálva, Androidra semmi sincs a gyáriakon kívül. Mondhat bárki bármit, itt a 2015-ös technológiai csúcs-csoda a kezemben és a Play Áruház meg-megakad.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Én is H8 fele hajlok.....szlovákban megveszem cégre, így 409€ - 20% áfa...
Blackmirorr
Arra a telefonra csak azt tudom mondani, amit egyik informatikai tanárom mondott a win98-ra: "megszületett a következő természeti csapás....."Nem, mert itthon 112e gyári garival, kint meg így 102e gyári garival
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #24490 üzenetére
Pont ezért nem hallgatunk a véleményetekre ilyen témában.
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #24485 üzenetére
Honor 8 mellett szavazok en is.
Ha a HTC eladja a mobil reszleget, akor nem ruhazok be ra, mert az a kesobbiekben mar nem lesz szerencses. Maradok a Huawei/Honor oldalon.
Kek Honor a masik versenyzo nalam is amugyXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
válasz Balathruin #24487 üzenetére
Jé, visszatért a régi troll vörös pandánk. Eladtad már a P9L-ot?
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Eladhatja mobilos részlegét a HTC... Hát, ennél rosszabb hír már nem lehet ma szerintem.
(#24484) batai15: Az a para, hogy vajon innentől hogyan lesznek a frissítések, stb. Úgy látszik, ezúttal tényleg baj van.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Nexus 5X nem adja magát könnyen ... úgyis már a szívemhez nőt
Spigen tok visszavittem és elálltam, mondom vissza kell küldjem a HTC 10 -t mert nem jó a garancia itthon, vártam azt a kérdést hogy miért nem veszed meg tőlünk 260k -ért ? de szerencsére senki sem kérdezte !
Jó a HTC 10 sőt nagyon jó, amit esetleg negatívumként fel tudok hozni ... oldal nézetből kicsit lilásodik a kijelző (egyáltalán nem vészes) biztosan hozzászoktam a N5X kijelzőjéhez ami 6500K, a HTC 10 valamivel hidegebb színű 7300K talán, illetve a kamera fókusz nem mindig van a helyzet magaslatán, HDR is olyan mintha nem is lenne, napot nem tudtam vele fotózni mert kiégett az egész környezet körülötte pedig sötét marad !
Ezen a képen látszik ... rányomtam a kijelzőre (fényre) és nem fókuszál rá, ilyenkor a N5X -nél a környezet elsötétül és csak a lámpa fénye van a képen, HTC -nél valamiért nem, gondolom bugos és mivel német telekomos a telefon még a kamera javítást sem adták ki, független telefonokra megérkezett gondolom ott már nincs ilyen probléma, illetve a széleken mintha kicsit mosna !
Hívás minőség nagyon rendben van, viszont ma 10 telefonálásból durván 2X nem éledt fel a kijelző ahogy elvettem a fülemtől ! (gondolom ez is bug)
Boomsound és a sztereó hangszóró viszont nagyon jó dolog !
Vannak érdekes megoldások a Sense felületbe de gyakorlatilag ugyan az minden mint egy Nexus telefonon, mondjuk azt nem értem hogy miért van HTC -s számológép alkalmazás amikor ugyan úgy néz ki mint a Google számológép alkalmazása, illetve szinte csak Google -s alkalmazások vannak !
Rendszer sebessége iszonyú jó + fluid de kérdés hogy mihez képest ? mert pl. N5X -hez képest nem sokkal éreztem gyorsabbnak amit sikerült kiderítenem hogy a belső tárhely írás + olvasási sebessége elég lassúcska, de akkor mi értelme van a S820 -nak ? majd az Android 7.0 hozza meg az erejét !
Jó telefon és nincs vele gond, hosszútávra a lehető legjobb választás, kevés vele a kompromisszum illetve baromi masszív és jól össze van rakva, de a rendszeren volna még mit csiszolni !
Meg kéne várnom míg frissül az Android 7.0 -ra és majd megnézni (videókat) hogy mit tud, mert biztos vagyok benne hogy jobb lesz N5X is a 6.0.1 -el csiga lassú volt, most pedig repül az egész rendszer !
Vélemények + kérdések és észrevételek jöhetnek bátran ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
leslien
nagyúr
megy a szavazás h melyik telo legyen benne a fekete péntekben a T-nél ...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Megint kigyulladt a 3as metro.. Persze hogy pont most vagyok uton munkaba..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #24460 üzenetére
En masik boltot kersnek, persze elotte alaposan utanajarva a dolognak..
Kivancsi vagyok ezekutan, hogy a telenor milyent fog ertekesiteni.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
HTC 10 megy vissza ...
Garanciális problémák vannak ... német Telekomost küldtek valahogy nekem és egy másik fórumtársnak is, így a garanciával és a frissítéssel is problémák vannak, kár érte nagyon, de most kissé ki is ábrándultam a HTC 10 -ből, szóval jól belefutottunk, de ez van visszadják a pénzt
A Tokot is vihetem vissza és elállok tőle ... lehet várnom kéne valamire !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #24447 üzenetére
Koraiak megkaptak. Multkor valami torok oldalon is lattam mar utalast ra. Sztem kesik, ig valozinuleg december lesz. Amugy meg mr aktualis az ujabb frissits, mert szeptemberi a 10i patch. Enyem meg augusztusi (10e)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #24445 üzenetére
Gondoltam mar ra hogy vegtelen kijelzo + toltes es turi a dolog.. De mindenkepp megvarom a nugatot.. Kivancsi vagyok ra mit hoz kamera teren.
-
zombinyul
addikt
Kezdelek irigyelni... Komolyan mondom, eleve rohadtul tetszett a 10-es, de annyira kampányolsz mellette, higy mindjárt rendelek egyet én is.
Imádom ezt az i6-ot piszkosul, maximálisan elégedett vagyok vele minden téren, kivéve a kamerát, ami sötétben fasorban sincs mondjuk a G4-hez képest. De az a HTC10 nagyon birizgálja a fantáziámat...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz kengyel #24434 üzenetére
Persze csinálok ... csak kavarodás van most a N5X -n új Google fiókot kellet csináljak hogy beléphessek mert sehogy sem engedte
(#24436) kengyel
Már a Google sem tudja hogy honnan és miről lépek be így gondolom a biztonság miatt nem engedte, hiába válaszoltam hogy én vagyok az !
Teljesen megvagyok vele elégedve, ilyen gyors és smooth telefonom még soha nem volt, valami hihetetlen hogy mennyire fluid a rendszer sehol egy pici döccenéssel sem találkoztam még, kijelző gyönyörű N5X mellette igen csak fakócska, RAM memória durván 2.4GB szabad (belakott rendszerrel) akkuról még nem tudok nyilatkozni tegnap este sokat fényképeztem illetve minden belaktam 2 óra 50 perc kijelzőidővel még volt az akkuban 56% (persze frissítés + belakás is volt) kamera nagyon jó, fókusz gyorsabb mint az N5X -en illtve nagyon nagy segítség az OIS így nem mozdulnak be a képek, Profi mód is kiváló nagyon rendezett és átlátható minden, kézből az 1s záridőt is kibírom tartani, míg a N5X -nél a 0.5s sem bírtam (mert ugye nincs OIS) anyaghasználatról már írtam nagyon profi és pazar összeszerelés, semmi panaszom nincs rá, ennyire tökéletesen összerakott telefon még a szifon 6 sem volt (pedig nekem az volt az etalon eddig)
Este 85% -nál raktam le ma reggel 83% fogadott ... készenlétben is jó lesz !
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #24422 üzenetére
Tessék itt vannak a tesztképek !
Egyelőre csak ismerkedünk, de nagyon meggyőzőnek tűnik !
-
batai15
félisten
w333, fekete a htc10?
-
no more
veterán
Sokkal több a gond az iOS készülékekkel, mint az Androidosokkal. Háhá!
Let the flame begin!
-
w333
félisten
Hát srácok az az Árpád híd tiszta gáz ... most értem haza pedig a Speedshop nagyon közel van, Ultra Hybrid bezsákolva (újabb frissítés 45MB)
Jah és még nem volt időm belakni ... de tesztképek biztosan jönnek !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Most latom, listaba bent a Htc10 es a Honor 8 is a telenornal.. Napok kerdese es a honlapon is fent lesz
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #24404 üzenetére
Ugy ugy. Nagyon kivancsi vagyok, bar most a G5 jol viselkedik, nem akar beegni se. Marad ameddig marad, max tavasszal cserelodik mikor mar nagyon kell. Tegnapi fotok meggyoztek, hogy egyelore meg maradjon, az kompenzalja a kijelzos problemat
Új hozzászólás Aktív témák
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest