Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #55030 üzenetére
Akartam mondani, hogy a számlálója nem stimmel, én mindig ráfrissítek, és kb 5 perc alatt már van 2-3 másodperc eltérés a visszaszámlálásnál. Én eljutottam a Buy now után a darab és a cikk kiválasztásra, csak a következő ablak már nem jött be, csak a Sold out írás. Jah, 20 db-os akciót már sikerült megcsípnem, de az 5 db-osakat mission impossible...
Nekem Pandán nem jön össze, mivel Happy Hour-os vásárlásnál valahogy sosem teszi bele a telefonszámomat a rendelésnél az adatokhoz, és mire beírom és befrissítem, addigra már csak a második kör van. Érdekes módon normál rendelésnél mindig ott van a telefonszámom magától...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple asztali gépek
- Formula-1
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- TLC 505 /olcso okos telefon bontatlan
- Új Apple kellékek (töltő, EarPods, kábel)
- Apple iPhone 15 128GB Black. Független. 100% Akku. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple. Független. Hibátlan. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Keresek Samsung Galaxy S23 5G, 256gb dobozos garist Beszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest