Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
amisis #34978 üzenetére
nem vagyok egy öreg ember a magam 28 évével. ráadásul pont egy olyan társadalmi rétegben vagyok, ahol mindenki megfordul a "redősnyakú" vállalkozótól a hétköznapi melóson át a kocsmárosig minden az ismeretségi körömben. a tizenkétéves t@kony is megvan unokaöcsém személyében és senki ismétlem SENKI nem attól lesz menő hogy éppen milyen telefont szorongat. a sógorom pont ugyanolyan hozáállásal van mint te azért vette meg magának az S4 . tegnap előtt belinkeltem neki az Iocean X7 elite linkjét és majdhogynem kurv@@nyázott, hogy miért vette meg. egy telefontól nem leszel menő....ha meg olyan haverjaid vannak akik akkor tartanak valakinek ha "lemosható tetkóval" rohangálsz meg "magnum fagyit" eszel és "hamburgert" tolsz akkor ott mindenkivel gond van. a haverjaiddal mert ilyenek és veled hogy ilyenekkel haverkodsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- TLC 505 /olcso okos telefon bontatlan
- Új Apple kellékek (töltő, EarPods, kábel)
- Apple iPhone 15 128GB Black. Független. 100% Akku. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple. Független. Hibátlan. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Keresek Samsung Galaxy S23 5G, 256gb dobozos garist Beszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest