Hirdetés
-
GAMEPOD
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #85396 üzenetére
Több lehetőség van. Alapból ez egy egyszerű parancsikon lenne. A gond az, hogy a gyári Launcherekben nem tudod listázni az alkalmazások activity -jeit. Az biztos, hogy Apex -ben van ilyen lehetőség. Vagy, telepítesz egy parancsikon készítő alkalmazást. Én az Xshortcut pro -t használom. Az automatizálók is be tudnak hívni activity -t. Ha van root, akkor a megadott feltételek alapján a váltást is meg tudják oldani. Én "külsős" képernyőzárat használok. Abban van lehetőség arra, hogy ha az otthoni wifin vagyok, vagy egy bizonyos BT. eszközhöz csatlakozik a teló, akkor ne kérjen kódot a feloldáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- FalbaTech Redox Wired Bamboo (Steel Plate) - Vezetékes - osztott mechanikus billentyűzet - ajándék
- Kelly's kerékpár
- EREDETI Új Garanciális Apple Airpods Pro 2 USB-C Magsafe töltőtokkal eladó
- GMK CYL Boneyard double shot ABS Base set - bontatlan
- ÚJ Philips Hue Ambiance Outdoor LED Lightstrip 5m Full!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest