Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The First Berserker: Khazan
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dottore #85699 üzenetére
Sziasztok! TV - Hifi infra távirányító programot keresek, amely:
- ingyenes
- kevés reklám van benne és
- Elmenthetők fileba a betanított funkciók, gombok. !!!!A Gyári firmben levő távirányítóprogi működik, de ha a TV távirányító tönkremegy és a telefonon csinálok egy hardresetet v másik firmwaret teszek rá akkor a TVt többé nem tudom távirányítani
(csak a legalapvetőbb funkciók mennek a távirányítóprogi alapértelmezett funkcióival mint pl be-ki kapcsolás, léptetés; de a programozás, órabeállítás, időzítő, hangszín stb már nem) -
asturel
őstag
válasz
csipuka #85681 üzenetére
Nem írtam olyat, hogy csak mp3-at visz át :/. WebDAV -ot azért nem telepítenék. Így hogy SyncME Wireless-el közel 10MByte/s megy smb-ről nagyjából elégedett vagyok. Sajnos a FolderSync lassúsága tetejében még a cpu-t is zabálta (érdekes módon nagyobb volt az I/O terhelés mint mikor 10M/s-el másoltam rá smb-ről), illetve a mappában már voltak fájlok így rögtön sync error-t is dobott csak úgy kezdett el másolni, hogy töröltem a mappát.., míg a SyncME folytatta is a szinkronizációt (amit a FolderSync elkezdett)
-
maggi1886076
addikt
válasz
Markizmark #85696 üzenetére
Köszi. Délután próba.
-
Markizmark
addikt
válasz
maggi1886076 #85694 üzenetére
Amilyenre beállítom.
Akár QHD-ben is mint a kijelző.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Markizmark #85692 üzenetére
Milyen minőségben vesz fel?
-
Markizmark
addikt
válasz
maggi1886076 #85691 üzenetére
Én ezt használom.
Ha valaki tud jobbat 5.1.1-re az írja le. -
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Kijelzőről videó felvételre milyen programot ajánlatok?
-
teo77
őstag
Van olyan, akinél a Greenify beenged minden push - üzenetet? Pl.: Viber, WhatsApp, Hangouts, Email, Messenger. Nálam csak Whatsapp - ot, Messenger-t.
-
nepszter1
addikt
Hali esetleg létezik valamilyen ingyenes VPN progi androidra? Pár dolog le van tiltva a munka helyen nem tudok csatlakozni wifivel
-
csipuka
senior tag
válasz
asturel #85674 üzenetére
Nalam is megragadt a masolas 3-4Mb/sec-nel a NAS-ra, pedig a laptop viszi a 12-13Mb-et. Mivel a NAS tamogatja a webdav-ot, ezert arra valtottam. Nna igy mar a Folder Lite is gyors lett.
En csak kepeket es videot-t archivalok, azokat viszi. Honnan vetted, hogy a Lite csak az mp3-at viszi? -
csipuka
senior tag
válasz
JoeCockBill #85675 üzenetére
-
ubiessuni
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt -e már, de amazonon van pár ingyenes játék és alkalmazás:
scary good deals
Üdv. -
flushman
csendes tag
Sziasztok Android 4.4.4. Tudott olyat hogy két koppintással fel ébresztette a kijelzőt majd kettővel le is lőtte viszont frissítettem 5.0.2 re és ez a tudása eltűnt. Tud valaki valami programot erre valami olyasmit ami nem enné le az aksit fél nap alatt..?
-
asturel
őstag
100%, de megnéztem a 'supportjukat' a Google+ oldalon és másoknak is gondjuk van vele, felraktam a syncme wireless-t, ez viszont tolja ~10M/s-el (sebességet nem ír, így csak resource monitorban tudtam elkapni), bittorrent sync-kel próbálkoztam először csak sajnos ez nem teljesen úgy működik ahogy én akarom (egy ideig figyeli az aktivitást majd 'auto sleepel' /állítható/ de addig wakelockol..).
Nekem még speedtest.net-en is megvan a 100/100 telefonról -
JoeCockBill
senior tag
ilyennel találkozott már valaki?
-
Bozek
nagyúr
válasz
asturel #85668 üzenetére
Az ingyenes hátrányai a teljeshez képest:
- reklámok
- csak két szinkronizációt tudsz beállítani
- nincsenek filterek (pl. csak az MP3-akat szinkronizálja)
- nincs Tasker támogatásEgyébként a SyncMe-hez képest ebben van felhő támogatás is, szóval akár arra is használhatod. Árban sem drágább.
-
asturel
őstag
Tud valaki ajánlani olyan programot ami wifi-n keresztül tud ütemezetten szinkronizálni (zenét) PC-ről (samba share) telefonra? SyncMe wireless-t néztem, de ott ezek a featurek pont fizetősek. (persze ha ez a legjobb céleszköz akkor megveszem, csak hátha van alternatíva esetleg jobb és talán még ingyenes is
)
-
válasz
ignisz #85643 üzenetére
Szia!
Igen, kivették a szoftveres AC3-at, meg a DTS-t, licencelés miatt... Valószínűleg amin van hang, ott rendszer szinten bent van, ezért h/w dekóderrel van hang.
Alapból csak a fizetősben, illetve a régiekben működik.
Amit tehetsz, hogy megnézed milyen proci van a telóban és annak megfelelően van egy xda-s cikk a custom codecekkel, onnan a procinak megfelelőt töltsd le. Ezután nyisd meg az MX-et, ami kiírja, hogy új codecpackot talált. Nyomj igent a telepítésre és nézd az ac3-as filmeket!
-
törölt tag
Segítséget kérnék, várok. Samsung ue32f6270 tv és android 4.1 és 4.2 rendszerrel való párosítását nem tudom megoldani. Próbáltam már pár programot, a mobilon alapból nincs direkt wifi app....
Nem tudom mit és hogyan kell csinálni (telepíteni) A wifi direkt párosítás sikerült ugyan, azonban a fájlküldés már nem. Valami tipp az app-ot illetően jól jönne privátban
köszönöm
-
droti25
őstag
Sziasztok
Vki nem tudna eszközölni egy jó beállítást a Jetaudio-ban általános zenehallgatásra, fülhallgatóra? -
alex89
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, vagy egyéb módszer arra, hogy egy bizonyos háttérben futó alkalmazásokat ne zárjon be a rendszer ha kevés a ram? Konkrétan az a problémám, hogy telefonom feltételezhetően ram szűkében előszeretettel lövi ki a gyári launchert aminek az az eredménye, hogy ha kilépek egy alkalmazásból a főképernyőre akkor elkezdi hosszasan újrarajzolgatni az egész menüt meg mindent ami elég idegesítő.
köszi! -
droti25
őstag
Sziasztok
Mi a neve annak az alkalmazásnak ami nyomon követi a Google play app leárazásokat? -
zarew
senior tag
Szasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek,ami egy mappát jelszavaz,titkosít.Vagyis bemegyek a fájlkezelőbe és a mappát jelszóval tudom megnyitni. Minden félét beledobálhatok nem fogja sehol kilistázni.Az sem baj,ha csak a telefon memóriában van,nem megy a kártyán. És legyen egyszerű.Meg Magyar...
Próbáltam a super vault-ot és az app lock-ot. Ezek nem egyszerűek és mindenféle vacakkal vannak tele. -
datomi
tag
Köszi!
Azóta kutakodtam, és rátaláltam a MyProfiles-ra és eddig eléggé bejön, elég sok paramétert lehet benne állítgatni. Egy bajom van csak vele, hogy a mobilnet ki-be kapcsolgatásához root kell.(#85613) flash- Nincs mit, egyébként úgy vettem észre, hogy a 3G Watchdog elég pontos is, ezt abból gondolom, hogy a múlt hónapban, amikor a Watchdog szerint elfogyott a mobilnetem, pont akkor T-Mobil-tól is megkaptam sms-ben, hogy tényleg elfogyott
-
kaciokos
őstag
válasz
Peterhappy #85644 üzenetére
Teló nem tudja az MHL kimenetet? Akkor kábellel sima liba, olcsóbb, mint a Chromecast.
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87 #85648 üzenetére
Most szépen szól. Hiába Androidos mégis kicsit másabb mint a Samsung S3 volt.
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87 #85646 üzenetére
Eddig Samsung telefonom volt, azon nekem se volt gondom. Most a Huawei-nél adódott, AC3 nem támogatott.
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Huawei telefonon nem volt hang a MX Playerben. AC 3 nem támogatott üzenetet adott.Az alábbi linken találtam megoldást.
http://pcworld.hu/zteblog/nincs-hang-az-mx-playerben.html -
csipuka
senior tag
válasz
Peterhappy #85629 üzenetére
Ha monitorod van az akkor a szamitogepre an kotve ha jol sejtem. A diginek nincs valami online oldala, amit browser-ben lehet nezni a geprol? Ez a legkezenfekvobb.
Ha mindenkeppen a mobil kepet akarod atjatszani, akkor egy chromecast mukodhet, ha a monitoron van HDMI bemenet. En eddig csak TV-n probaltam ugyanezt, ott ment, de a monitor az egykutya. -
Danny365
őstag
válasz
Allien #85639 üzenetére
Ilyesmire gondoltam.
Igazából nincs nagy választék lejátszók szempontjából. Ami használható, az a VRTV Video Player, meg a VR player. (nem tudom, az ingyenesek mennyire korlátozottak)
Egyik sem tökéletes amúgy. Ha meg találsz olyan tartalmat, ami sima SBS video, azt természetesen bármilyen lejátszóba beteheted és úgy a kép sem fog elkúszni, hisz nem követi a fejmozgast.
-
Allien
veterán
válasz
FahejasHeja #85636 üzenetére
Ez ebben a formában nem igaz. Mert pl fogtam két teljesen egyforma mobil telót, egymás mellé raktam, felvettem videóra a virágok párzását, és a kőszikla növekedését. Mivel 2 telóval dolgoztam, ezért a képalkotás 3d-s hatást ér el.
-
FahejasHeja
újonc
válasz
Allien #85635 üzenetére
Mivel a kijelződ nem ehhez a technológiához készült, a legjobb program a kívánt 3D hatás elérésére az a telefonképernyő látóteredből való eltávolítása, és a világ megcsodálása két szemeddel. A telefonodon csak úgy érthető el a plusz dimenzió, ha anaglyph tartalmat jelenít meg, neked pedig ehhez való kétszínű szemüveged van. A YouTube-on vannak ilyen videók, és esetleg pár játék tudja még.
-
Allien
veterán
Mobil telefonhoz vettem 3D-s "szemüveget". A telóra kellene gondolom valami videó lejátszó progi, ami képes kezelni a 3D-s függőleges ketté osztást.
Ehhez milyen progi kellene?
THX -
törölt tag
válasz
junkpod #85624 üzenetére
Belenéztem és tényleg olyan, mint ami erre való. Előre definiált szolgáltatók vannak benne és látok prioritásra utaló lehetőséget is. Amire magától csatlakozott, annál magasabb érték szerepelt. Még nem nyúltam bele, mert előbb fel kell jegyeznem valahonnan az általam preferált szolgáltatók azonosítóit.
-
rjg
őstag
válasz
datomi #85596 üzenetére
Ezt elvileg az Audio Manager widget is tudja, de kb két hete találtam rá a Sound Profile-ra, ami egy friss - utolsó update szeptember 29. - Material Design-ra épülő profilkezelő. Airplane Mode Helper XPosed modullal tudja a repülő módot is kezelni.
(#85632) ignisz
Ilyenkor érdemes leírni a megoldást - ha banális, akkor is - hátha segítesz vele másoknak. -
ignisz
senior tag
Sziasztok. MX Player-rel lenne kérdésem. Samsung telefonon soha nem volt gondom a hangokkal videóknál. Most egy Huawey-re raktam fel és a videónál nincs hang. Nem támogatott a hangfájl. Másik videónál van. Segítség kellene, hogy milyen kiegészítés kell, vagy egy megbízható lejátszó. Előre is köszönöm.
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok!
Volna ötletetek, hogy tudnám a Samsung S4-em képét a monitoron megjeleníteni?
Nem titkolom, az oka az lenne, hogy a Digi Online app adásait ne csak 5", hanem 27"-on élvezhessem.Próbálkoztam már különböző windowsos emulátorokkal, működött is, de a számítógép sajnos nem elég erős hozzá, ezért az ötlet, hogy mobilról tenném át a képet monitorra.
(azon még nem gondolkodtam, vajon mennyire lenne élvezhető a kép...)Előre is köszönöm a válaszokat!
Péter -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Melyik a legjobb ingyenes zenelejátszó program? Poweramp trial jó lenne,de egy baj van,hogy néha beakad a zene tőle és azt nem tudom,hogy miért csinálja.
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Kijelzorol videó felvételre milyen programot ajánlatok?
-
aprokaroka87
nagyúr
a gmail appban még mindig nincs benne az "összes kijelölése funkció?
és vajon a szűrést mikor teszik már bele?
-
beg
veterán
Google play-ben Direct carrier billing-es fizetés estén 2 órán belüli refund-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hogy a mobilszolgáltató ezeket hogy kezeli le?
-
törölt tag
válasz
Dolphine #85614 üzenetére
Az Elixír2 egy általános diagnosztikai alkalmazás. A 3G Watchdog sokkal "kifinomultabb" nála. Pl. be tudod állítani, hogy melyik Wifi hálót számolja/ne számolja bele. Mifi esetén hasznos. Vagy, alkalmazások adatforgalmát is ki tudod venni a mérésből (pl. a Telenor nem számol adatforgalmat a MyTV -re). A Widgete is sokkal jobban beállítható. Hó közben is tudsz változtatni (pl. kártyásoknál a feltöltéshez járó bónusz net hozzáadása).
-
oszi666
őstag
Sziasztok. Xperia z1 compact, 5.1, gyári launcheren valamiért nem jelenik meg "badge" értesítés formájában ha jött üzenet pl: gmail, viber, fb messenger, vagy nemfogadott hívás a tárcsázónál. Ennek mi lehet az oka? Elvileg minden engedélyezve van.
-
nepszter1
addikt
Hali esetleg létezik valamilyen ingyenes VPN progi androidra? Pár dolog le van tiltva a munka helyen nem tudok csatlakozni wifivel
-
Kowax
tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek, amivel egy a számítógépen lévő mappát tudok szinkronizálni a telefonommal. Nem szeretnék semmi felhő szolgáltatást, csak hogy bekapcsolom a gépet, belepakolom a dolgaimat a mappámba, majd a telefonomon bekapcsolom a wifi-t és automatikusan szinkronizálja a mappát. Az se baj, ha a mappán belül lehet több mappa is és azokat is rendesen szinkronizálja.
Erre keresem a legjobb alkalmazást. Ki mit tudna ajánlani és miért?
Előre is köszönöm a segítséget! -
flash-
veterán
szeretném mérni hogy hány mb-ot használtam el a mobilnetezéssel.
ha a telefon beállításainál -adathasználat-megadom a korlátokat, akkor ez csak a mobilinternetezéssel használat adatot méri?(xperia z1 compact, android 5.1)
vagy jobban járok valami külső - playről letöltött - programmal?
ha igen melyiket ajánljátok? -
vicze
félisten
válasz
Viktor0610 #85606 üzenetére
iTunes??? Android alkalmazások topikban?
Akkor már Apple Music(jelenleg még Beats Music), novemberben elérhető lesz Androidra is. Más kérdés, hogy a régiónkban nem elérhető.Itthon még Tidal elérhető a 3 felsorolt mellett.
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #85604 üzenetére
A menü megjelenítése csupán egy parancsikon. Meghívsz egy activity -t. Nem nagy ügy. A váltás viszont egy másik dolog. Arra nincs API. Android SDK -val nem tudsz rá alkalmazást írni.
-
-
bostone
addikt
A deezer-en és a spotify-n kívül létezik más értelmes zenei szolgáltatás?
-
válasz
alex devil #85601 üzenetére
Én úgy látom, hogy most már csak akkor küldi el, ha te elküldöd/megosztod "szándékosan".
-
alex devil
senior tag
Szevasztok, a facebook messenger nemrég még elküldte a helyet, hogy honnan írom az üzenetet. Most nem találom ezt a beállítást. Meg tudjátok mondani hol kell újra bekapcsolni? Most nem küldi el a helyadataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BMW topik
- Villanyszerelés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest